27

Анонимен

преди 3 години

До Само за протокола: съдиите отсъждат спрямо събраните доказателства, вътрешното си убеждение и справедливостта... от трите справедливостта почти винаги липсва, но няма идеален свят... ако се разровите в съдебната практика ще видите, че доживотна у нас се отсъжда адски рядко... различна е практиката на различните съдилища. все особености на родната съдебна система. за протокола 20 г. също смятам за занижено наказание, предвид че става дума за двойно убийство. Прокуратурата вече е протестирала

26

Анонимен

преди 3 години

Има право да търси някакъв начин за защита , очевидно защитата че ще се промени няма как да се получи защото има последователност която показва че не е единичен случай и не подлежи на превъзпитание.Така че просто трябва да пробва по друг начин и това прави.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Желаете ли да се срещнем лично? В полицейското управление, в което работя, за да изясним очи в очи кой какъв е? Само кажете и още утре ще изпратя кола, за да Ви вземе от домашния адрес!Та? Ще откликнете ли на предложението?

24

Анонимен

преди 3 години

До Изказванията - защото трябва. актът на съда, трябва да съдържа опредлени реквизити, уредени в процесуалните закони /ГПК и НПК/. иначе решението/присъдата биха били незаконосъобразни, следователно могат да бъдат атакувани като нищожни. дали са събираеми или не, законът, респективно съдът нямат правомощия да определят. съдът е длъжен да се произнесе по всички искания на страните, при съобразяване с доста критерии, но символите привършват. надявам се внесох малко яснота :)

23

Анонимен

преди 3 години

До 25Ами то си и такова, ***, не по - различен от останалите.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Знаете ли, не съм особено сигурен, че, ако се гледахме в очите, бихте си позволили да ме наречете "нищо жество". Нищо лично, просто имам известен практически опит с виртуални бабаити.Хубав ден!

21

Анонимен

преди 3 години

Дайте му десет години и на него, нека после пак хуманно да повтори действията си.

20

Анонимен

преди 3 години

До 14И още нещо, нищожество, присъдата на Викторио не е окончателна, има няколко дни за обжалване.

19

Анонимен

преди 3 години

До 14Ооооо, това променя радикално нещата, прав сте - за убийство на съпруга - доживотна присъда, ако е приятелка - 20 г! Триумф на справедливостта....Това не променя факта, че Дарина Министерска е приятелка,гадже на Викторио,не му е съпруга, ***! А дали присъдата от 20 години е справедлива, да, ***, справедлива е, защото такава присъда няма за убийците и изнасилвачите на Виктория,която е майка и Вероника, която не е майка, ***! Вероника с какво е по- различна от Дарина, ла.йно?

18

Радко

преди 3 години

Откьде ще вземе 600 000 лева

17

Анонимен

преди 3 години

До TsЗащо на Царевец, ***? По - подходящо е да го оправят в махалата или затвора.

16

Анонимен

преди 3 години

Присъдата била нехуманна. А постъпката му хуманна ли е?Никаква милост за тоя. Колкото и да реве - там, в кауша. Дори ако го самоубият, ще е най добре. Уби 6 годишно детенце, и сега присъдата не го устройва. Той да се радва че семейството на детето не го линчува и че все още е жив.

15

Ts

преди 3 години

На скалата срещу Царевец...и да лети надолу.

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Ооооо, това променя радикално нещата, прав сте - за убийство на съпруга - доживотна присъда, ако е приятелка - 20 г! Триумф на справедливостта....

13

До 11

преди 3 години

И какво значение има това?

12

Амииии

преди 3 години

С КАКВО ВИКТОРИО Е ПО- "ДОБЪР " УБИЕЦ ОТ ТОЗИ, ЧЕ ПОЛУЧИ ТОЛКОВА НЕАДЕКВАТНО ЛЕКА ПРИСЪДА ЗА Д.В.Е. УБИЙСТВА???? С КАКЪВ АРШИН МЕРИТЕ, ГОСПОДА СЪДИИ??? ИЛИ КОЙТО ПЛАТИ ПОВЕЧЕ - МУ СЕ РАЗМИНАВА??? КОРУПЦИЯТА Е ОЧЕВАДНА!!!

11

Анонимен

преди 3 години

До Само за протоколаДарина Министерска не е съпруга, а приятелката на Викторио.

10

Анонимен

преди 3 години

До 123То твоите разсъждения трябва да бъдат осъдени на смърт не само изнасилвачите, педофилите, сводниците, а също така и абортаджийките, хората, изоставили без основание децата си в дом, както и повечето хора от мъжки пол, които бият приятелките си и не се интересуват и грижат за децата си. Вероятно и ти трябва да си за застрел. В България малко са свестните мъже, малко са свестните жени и това е факт!!!!

9

Само за протокола:

преди 3 години

Присъдата е очевидно справедлива, но се пита в задачката, защо за двойното убийство на съпруга и дъщеря на ЕДНА годинка друг български съдебен състав постанови 20 г. затвор / ефективно ще се лежат около 12, при "добро" поведение/ ? Къде е мярата? Кое поражда тази разлика?

8

123

преди 3 години

Все пак смъртното наказание има своето място за такива екстремни случаи.