26

Сатира

преди 3 години

До 29Чакам да напишеш нещо.практично, след като можеш да мислиш добре.

25

Анонимен

преди 3 години

Затова че младите бягат са виновни всички които се докопаха до властта за целия преход.Вие сте виновни,че позволихте много служители от системата на МВР,МО и още много други да са на двойна хранилка-заплата и пенсия едновременно вече няколко години и продължават тези да блокират местата за развитие на младите.Ако се изчистят всички които са на заплата и пенсия едновременно ще се отворят толкова много свободни места,толкова много ли сме богати?Това го няма никъде посвета,НЯМА НЕЗАМЕНИМИ,СТИГА!!!

24

Сатира

преди 3 години

Много е омразата и негативизмът у Българина. Има една нова болест която е заразила обществото ни, и тя е - Хейтърството. Бай *** е готов да отиде в чужбина да мие чинии и да живее във фургон, само за да не живее в България. Въпреки че си има дом, ето строят се училища, детски градини. Но това не го устройва. Предпочита да бъде роб някъде по света. Твърдейки че е много умен и способен, а България не го обичала!

23

мак

преди 3 години

Изтрихте ми коментара. Какво да кажа освен че г-н премиер Борисов е велик и най-добър премиер не само в България. Явно така трябва да пишем, за не ни изтривате коментари.

22

БАНко

преди 3 години

ВСИЧКИ ПИЯНИ СЛЕД ТРЕТАТА РАКИЯ ГОВОРЯТ СЪЩИТЕ ПРИКАЗКИ !!!КАТО МАЛКО УМНИ ЖУРНАЛИСТИ СТАНАХМЕ !!!ПОЗОРЪТ БОРИСОВ !!!

21

Анонимен

преди 3 години

Алоуууу Dnes.bg ,защо ми изстрихте коментара ,че не си е пил хапчетата...??? Също и че трябва да се лекува !

20

Популизъм

преди 3 години

И нищо повече. Нещо да се каже или нищо да не направи! Щото иначе трябва да се говори по същество и ще стане ясно, че колапсът е тотален. България днес е като Германия през 1945. Пропаганда и тотален разпад.

19

Анонимен

преди 3 години

Младите хора искат до не ги управляват бандити, да се изкорени корупцията, обхванала всички етажи на държавата, и да имат доходи, адекватни на образованието и квалификацията си. Нищо от това не е налице в България. Ако бях по-млад щях директно да си бия камшика към цивилизацията, но вече няма за кога.

18

до 15

преди 3 години

ами отиват, щото тука ако останат живота е още по-скотски и най-лошото без перспективатам поне някой лев ще изкарати да, ще се върнат тук - тука е родината ими какви осигуровки искаш да плащат хора дето са пред глад и за какво да ги плащатда пълнят търбуха на вожда ти лии не дрънкай глупости, че са били лекувани тукти знаеш ли откога тук няма лекуваща здравна система за обикновени хора

17

Анонимен

преди 3 години

На думи всичко правите.На практика - крадете, та се чудите кое шкафче да пълните вече

16

няма друг такъв

преди 3 години

Клоун смешен жалък !!!тик-так , тик-так , не остана и при бай Ставри ...щото ако останеш навън знаеш колко мутрака дето си им объркал сметките те чакат

15

Шопо

преди 3 години

Какво строите ,бе Онуфрий? Всичките Ви строежи са мазало !!!

14

до 3

преди 3 години

Според Вас "Хората не желаят да живеят така скотски.", но според мен отиват да живеят още по-скотски във фургони и да работят по 10 или 12 часа някъде (Например в Англия и както видяхме през месец март и април 2020г. си чупиха краката да се върнат в България. Върнаха се заразени хора и знаеха отлично, че са заразени.) Върнаха се да ги лекува без пари България защото нямат осигуровки нито в Англия-нито в България. Върнаха се с 300 да сеят заразата и ги издирваха с полиция след това.Ми.зерници са.

13

Анонимен

преди 3 години

За да остане изобщо нещо от България гербавите начело с вожда им трябва да бъдат не в опозиция, а в затвора.

12

Анонимен

преди 3 години

И достойни заплати кога? И нормални цени на жилищата в големите градове? Цените за жилища в София и България трябва да са както ги купува ц. Ц. и компания. И бандата трябва да се свали.

11

Анонимен

преди 3 години

За да останат трябва тиквата да си иде.

10

Анонимен

преди 3 години

Няма да останат, давате на пенсионери с над 600 лв пенсии добавка 50лв а детски само за римляни и още куп неразбории

9

Мяу

преди 3 години

С тази разлика, която е занижена, излиза, че богатите не плащат никакви , ама никакви данъци. Иначе лъжат, че пенсията била според задълженията. БГ е държава, където не се спазват никакви закони, тя се владее от крадци и мародери

8

Анонимен

преди 3 години

Във всяко селце с над 10 старци да има по една прогимназия!!! Стадиони вече им направихте

7

Анонимен

преди 3 години

Едно му признавам на Боци, много носи на алкохол. От сутринта се е подкарал и още вицове разправя