180

Софиянец

преди 3 години

Скъпи македонски братя и сестри!Бих искал да ви препоръчам преди всичко да ваксинирате мозъците си. Там ви е проблема. Ние само не обичаме крадците на минало, на история, на личности и т.н. А вие сте по нагли и крадливи от нашите роми. Е, писна ни ! Баста, няма да стане. Нито преди, нито след изборите...

179

Анонимен

преди 3 години

Нещо не разбрах. До колкото си спомням само шиптерите си всимали бъгарски паспорти. Македонците к'во горят тогава?

178

Анонимен

преди 3 години

Ако беше шега, щеше да е смешна!

177

Българи

преди 3 години

Ти си българка!!! Просто ще се събудиш:)))

176

Барселона

преди 3 години

До Маке...Не ядем доматите с колците,знаем че това е скеч,ама толкова плюнки изсипахте върху нас че вече се ядосваме и от шегите ви...

175

Анонимен

преди 3 години

Не бе,кифло,ваксината е американска,ще се събудиш американка.

174

Анонимен

преди 3 години

Толкоз и е акъла.А иначе да пита дедо си кога е създадена македонската държава и какви са били родителите и преди това.

173

тя

преди 3 години

Докога ще ухажваме тия неблагодарници ? А са прости ,та прости !

172

Анонимен

преди 3 години

Това хумористично предаване , защо отклонявате вниманието от истинските проблеми между страните ни ?

171

Анонимен

преди 3 години

Тези статии всеки ден за уж анти-български предавания (всъщност скечове в някакво комедийно предаване) ми приличат на опит за отвличане на вниманието и помпане на рейтинга на патриотите, че доста закъсаха горките и може и парламент да не видят повечеИначе другата (по-младата) артистка бих я ваксинирал лично :D

170

българин

преди 3 години

До: 190Може, сигурно. Просто изглежда като луда, държи се като луда.До: ВеселинСигурно е забавно. Гледах друго такова шоу - "Празни муабети".Много е забавно.

169

A

преди 3 години

И кой *** от София измисли тая глупост?

168

Анонимен

преди 3 години

До българинТова е счек, а жената е артистка а не луда :) Това е и шегата, че те ги питат едно а въображаемите интервюирани (всърщост артисти) отгодварят съвсем друго.

167

Веселин

преди 3 години

Гледам ги редовно Зевзекмания. Шегата им не е насочена срещу нас, а към македонците. Шегуват се с комплексите на обикновения македонец към България и българите. Доста често включват шеги където се споменава България или дори участва въображаем българин (един от артистите говори много чисто български) но никога не са били злонамерени. Доста забавни са.

166

българин

преди 3 години

Честно казано, като гледах видеото не можах да разбера много какво я пита репортерът.Не може ли субтитри на български да сложите поне?Питам сериозно, защото наистина не му разбрах въпросите на човека с микрофона, нещо за правителството, за министрите и дотам. Какво точно пита някой ако е разбрал ще каже ли?Иначе жената я разбрах за българските ваксини, това всичко го разбрах. Малко луда ми изглежда - той я пита нещо съвсем друго, не за ваксини.

165

СМЕХ

преди 3 години

Албанският премиер Еди Рама заяви, че Македония още не е започнала ваксинация. Трябваше да започне, но не започна и не е виновна Македония. "България е обещала да им даде 100 ваксини, но все още не им е дала, защото ако го направи, те ще ги използват." 100 ваксини, 100 !!!Мислех, че с повече, от 100 ваксини само 50 могат да бъдат ваксинирани

164

тъй,тъй

преди 3 години

До БатеА да си чувал, че под формата на майтап неудобната истина се казва най-лесно?

163

Изненадан

преди 3 години

Борисов се е самозабравил.Раздава пари и ваксини все едно ги вади от своя джоб.Ето така правеха и комунистете едно време раздаваха на африканските държави народни пари а за Българите каквото остане.

162

АнонимеН

преди 3 години

СЕГА ЦЯЛА МАКЕДОНИЯ ЗНАЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ИМ Е ДАЛА ВАКСИНИТЕ И ГИ Е ИЗТРОВИЛА С ТЯХ!!! БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА ОТРОВА ИЛИ НЕ ЗА ВСИЧКО СТАНАЛО ЩЕ НИ ОБВИНЯВАТ НАС!!!!А БОРИСОВ Е ОЩЕ ЖИВ!!!

161

Анонимен

преди 3 години

Според Заев България ще е приятелска, ама след изборите...вронг, след тях още по-крути мерки срещу македонизма ще има.