65

Анонимен

преди 3 години

Преместих се от район с такива гаражи в район с големи паркинги между блоковете без такива гаражи. Е там дето ги няма трудно намирам място за паркиране, там дето ги имаше по лесно.

64

BRAWO

преди 3 години

Браво на Кмета .В София има около 300 000 незаконни Гаражи . Това чудо трябва да се премахне - ще облекчи паркирането . Следващия Етап трябва да за премахване на Незаконните Гаражи с лице на Пътя и Тротоарит - има хиляди надписани незаконни гаражи в частни имоти с Надпис - Не Паркирай Гараж .Тези Незаконни Постройки и Приспособления създават проблем на КАТ , МВР и Нормалните Граждани - Собственика се обажда на 112 че не може да си изкара колата от Гаража , без да има Права в Плана на София.

63

мак

преди 3 години

До ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА. Според мен ще се строи, яко ще се строи, там, където мястото е достатъчно разбира се. За нови зелени площи софиянците само ще мечтаят.

62

Киро Брейка

преди 3 години

До Investor.BgЛеко че накавръков е начело на гаражната революция и да не се развърти и да отпочне и законни гаражи да ломи

61

Investor.Bg

преди 3 години

Каврък ше паднат ли цените на Гаражите сега ? Поздрави от Банскалията .

60

Анонимен

преди 3 години

СИЛВИЯ ХРИСТОВА ЯКО ЗАХЛЕБВА ОТ ТЕРЕНИ

59

Анонимен

преди 3 години

Ужасно грозни са тези клетки. А в един момент даже ги бяха и узаконили. Но недоумявам - защо чак сега?И второ - да не вземат да построят едни хубави кооперации на тяхно място?

58

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, няма какво да се лъжем - бутат тези в Овча Купел, защото там скоро ще има метро. Така ще се освободят едни много хубави терени, които набързо ще бъдат усвоени и превърнати в нови кооперации на наши хора.Така де, няма да отива зян земята я?Питате за градинките ли - и градинки ще има. Някой друг път и на някое друго място.

57

мак

преди 3 години

Явно за няколко мандата данчето не успя да се справи с проблема, който е не от вчера и не само в София. Сега се е разработила, предизборно.

56

Анонимен

преди 3 години

До ПакПак ти казвам че много от тия клетки са от преди 89-та

55

Анонимен

преди 3 години

Браво Данче бутай тия незаконни коруби, сядай в Комацуто и газ газ гаааааз

54

Пак

преди 3 години

Ви казвам , че гаражните клетки масово се поставяха защото се крадяха поголовно коли в началото на 90 - те.

53

Бай Пешо

преди 3 години

Бутайте ги тези клетки. Освен че са грозни, около тях е сметище и половината от тях се ползват за работилници и складове. И така се получава, че наглеците които навремето си сложиха клетки, сега получава безплатно правото да си направят работилница или склад при това незаконно. А това нещо ще свали цената на апартаментите в тези блокове. Как може, едни да си плащат за гаражи, други да получават наготово?

52

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

правилно

51

"Багери бутат&q

преди 3 години

"Журналистите" - как сте с българския?Според снимката това е кран и вдига монолитни структури ползвани за гаражи.

50

до 43

преди 3 години

Напротив, точно от общината спират прогреса, защото ги мързи на Н-та степен. Ние колко предложения входирахме за това някакво гадно бунище да се изчисти, асфалтира и да се преобразува на паркинг за нашия и за съседния блок. И какво ни отговориха от общината - не е наша работа, но и не можете със собствени средства да го усвоите.Така че, общината да го смуче, хората си имат прогресивното мислене и си търсят тяхното. Общината са тези, които спират идеите на хората какво и как да бъде направено.

49

1

преди 3 години

пред моя блок има цяла каскада изградени гаражи, като някои от съседите навремето са си закупили по 2-3 клетки и част от тях дори дават под наем. отделно има комшия който е инструктор и освен коли в гаражи си паркира и други пред блока. ами да ви кажа колкото и толерантен да съм как да стане това, когато всяка вечер обикалям и търся къде да паркирам?

48

Анонимен

преди 3 години

Сз съм много за да се въведе платена бълта зона и в кварталите. Таксата да е минимална и да се използва за облагородявана на паркоместа и прилежаща инфраструктура. Освен това трябва да има и многоетажни платени паркинги, където срещу някаква месечна сума, да си имаш собствено място с охрана. Ако самата община не може да се справи с този бизнес, да го даде на частници на концесия...от общината терена, от частника сградата и бизнеса. То и сега е пълно с мастни паркинги, няма да е голяма новост.

47

Киро Рамбото

преди 3 години

Елате и в Стрелбище.

46

Анонимен

преди 3 години

А кога ще бутнат виетнамските общежития????