28

ана тема

преди 3 години

начи,виртуалния е прах за народите,а целта е друга,съсипване на икономиите,Тия трябва да бъдат съдени за геноцид,Бил Гейтака,ШОРОШ,РОКЕНДРОЛА,И Трилионера Ротшилда рептиля,и СЗО-ТО сатанистите

27

Анонимен

преди 3 години

Мда, ама то винаги е било така- богати се спасяват, бедните- кучета ги яли....

26

АнонимеН

преди 3 години

В СТАТИЯТА СЕ АКЦЕНТИРА КАК ТЕ МОГАТ ДА ИЗБИРАТ МЕЖДУ 3 ВАКСИНИ А В БЪЛГАРИЯ ИЗБОР НЯМА!

25

Обективен

преди 3 години

Решава който има пари. Като немаш пари, какво ще решиш ти бе, ти немаш право да решаваш!

24

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Повечето хора няма да се ваксинират дори и да им платят и дори и екипите за ваксинация да дойдат специално в техния дом, та камо ли да летят до Дубай...Дори самият Илон Мъск изрично подчерта, че няма да се ваксинира, нито ще ваксинира децата си, а той е най-богатият човек в света в момента...

23

Анонимен

преди 3 години

Хора, щом шейховете не са купили тия ваксини значи найстина ваксините не ги бива. Тия хора купуват само най-доброто. *** и ментета не купуват.

22

LBN

преди 3 години

Малко напомня на филма "2012", как богаташите имаха билет за спасението :)

21

Анонимен

преди 3 години

Абе кой ги пише тия лакърдии бе? Домузчиев като се бе уплашил че го е пипнал - затвори цялата болница София Мед със стотиците лекари, сестри, легла, само от шубето си.И стотинка не плати! Ще ходят те в Дубай... Там се ходи само за 'шоппинг'! Ваксините - по Здравната каса и пререждане на раята...

20

Анонимен

преди 3 години

Точно това правят богатите руснаци. Не искат да чуят за Спутник и купуват на черно нормални 4-то поколение ваксини, а не престарели 2-ро, като Спутник. Ако не могат да купят на черно, отиват в Дубай. Нормално.

19

Анонимен

преди 3 години

Минутка за реклама.

18

Анонимен

преди 3 години

Отстъпвам си ваксината срещу 200 милиона евра на някой закъсал шейх. Бах мама му то това тяхното здравеопазване ли е? Оти не си земат нашия нощ и ден и да се оправят, поне като нас да станат горките.

17

Анонимен

преди 3 години

Сигурно тоя със стоте милиарда долара се записва и чака ред в клиниката. Е видяхте ли ние колко сме напред. Изпревари ги нашето здравеопазване. Направо ще умра от смях. На това народа е казал "то бива , бива , ама цял вол за курбан не бива"

16

Обява

преди 3 години

Давам си ваксинката (от 'рисковата група' съм) на първия Милионер който я поиска 'подобаващо'...Нема кво да ходи до Дубай!

15

ъъъ

преди 3 години

Е, те затова и нашите са поръчали толкова много ваксини - на лято ще предлагаме нощувка+ закуска+безплатна ваксина.

14

Анонимен

преди 3 години

Ба си смеха. Ваксинирането явно яко, ама много яко зацикли в България щом с такива найвни писания ще ни омогьосват да се ваксинираме.

13

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни глупости. Тия имат милиарди долари. За 500 хиляди долара /джобни за тях пари/ ще долетят на другия край да му я сложат. Стига се опитваите дани внушите колко много сме добре ние тук. Отврат.

12

Анонимен

преди 3 години

Чета и не мога да разбера какъв е проблема, защо няма пазарна планирана икономика а икономика на търсене и предлагане, ами защото социализма вече го няма и съответно с него си замина и пазарно планираната икономика.Защо в капитализма няма такава ами няма нали затова се нарича капитализъм.От друга страна разпадането на държавите с пазарно планирана икономика се разпаднаха ,което показва само по себе си че не работещо и конкурентно способно.

11

Анонимен

преди 3 години

Естествено че ще я има тази услуга - иначе за какво са ти милиони ако не може да си купиш ваксина която струва 10$ - иначе е социализъм като в ЕС. Даже си мисля че умните държави могат да разработят доста доходен туризъм на тази основа и това трябва да се третира като уникална бизнез ниша за богати клиенти, със съответните държавни преференции.

10

Впечатлен

преди 3 години

Хм.. Този вирус явно ще има и добра страна.Ще ни изчисти от богати *** по един доста интересен начин.Жалко, че калекото не може да си позволи да се ваксинира с тези стотинки дето му плащат герп.

9

Анонимен

преди 3 години

Ох, ще умра от смях! Като бяхме малки и у нас се обличахме с чаршафи и се правехме на шейхове, като горния.Не знаех, че сайтът е станал майтапчийски. Е, поне с нещо еполезен на хората - хуморът е добро лекарство.