38

_/\_

преди 3 години

Колкото повече говорят за фалшификация и измами толкова повече затвърждават съмненията за това.

37

ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ , КАКВО ЛИ НЕ ПРАВЯТ , ЗА ДА КОМПРОМЕТИРАТ ИЗБОРИЯ ПРОЦЕС!ТО , НЕ БЕХА ЕДНОЦВЕТНИ БЮЛЕТИНИ ТО НЕ БЕХА , НОМЕРЦА В ЪГЛИТЕТО ,НЕ БЕХА "СБОРНИ БЮЛЕТИНИ"ТО, НЕ БЕШЕ "МАШИНЕН ВОТ"ТО, НЕ БЕШЕ "ЕЛЕКТРОНЕН ВОТ"...А, СЕГА ВЕЧЕ И "ВОТ ПО ПОЩАТА"....ХА,ХА,ХААААААА...ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ЗА ДА СПЕЧЕЛИ ЧЕРВЕНАТА ЛЕВИЦА ..АМА --НЕ!НАРОДА НЕ ИСКА ДА ГЛАСУВА ЗА ТЯХ!НАРОДА-МРАЗИ КОМУНИСТИТЕ!НИТО ЕДИН "ИЗМИСЛЕН ВОТ"-НЯМА ДА ГИ ДОКАРА НА ВЛАСТ!/ЗАЩОТО КОМУНИСТИТЕ -СА ДОКАЗАНИ УБИЙЦИ И КРАДЦИ/

36

Кафяв гербер

преди 3 години

Демек , ние си ги манипулираме , но не ги фалшифицираме

35

Не ме спами

преди 3 години

660000 гласа, това е абсолютна , световна лъжа!! Да не говорим за уж референдума. В други държави им дават по един референдум на 50 години, диктаторът, забрани и един в БГ. Той коли, той беси!

34

Handel

преди 3 години

Някоя дата е Ивановден, някоя - Василовден, някоя - Трифон Зарезан, някоя - Свети Валентин... ако човек има желание, абсолютно на всяка дата може да намери вълна и водорасли да пречат. А ианче разбираме много добре кой (освен Меркел имам предвид) би искал да отложи изборите поне за след три години, докато изчезнат 27-те милиарда евро, които ще отпусне ЕС.

33

Анонимен

преди 3 години

Всяка машина как електронен апарат за вид услуга в опростен вариант издава два талона,като първият е талон за ползване на вида услуга от изброените представени,а втория талон е за притежателя на първия талон как физическо лице ползващо услугата и обслужването чрез машината-електронен апарат по предназначеното опериране.

32

Не ме спами

преди 3 години

Нарушения е имало през 1993г. През 1997 г. изреченията Буда тотално фалшифицира изборите и вкара това безгръбначно влечуго Марешки и лъжепатриоти.те, за да могат да крадат еврофондовете. Уж много фашизъм се натрупал и демократите бяха подменени, ама наистина с фашистите.

31

Зозо

преди 3 години

Без подкрепата на ДПС, Рундю на есен с песен на бостана в Аскюу :))))))))))))))))))))))

30

Анонимен

преди 3 години

Защо ли изобщо ги коментираме тия престъпници.

29

Анонимен

преди 3 години

Гербавите вижте си любимците. Цитати от Тома Биков "Борисов не е диктатор, а пародия на диктатор", " ще направя всичко възможно той и Цветанов да не влезнат в парламента".

28

Анонимен

преди 3 години

Точно Биков да твърди,че никога не е имало фалшификации,айде моля ви се.Тия лъжат и мажат и крадат като за последно.Няма да ми стигне страницата да изброя фалшификациите им.А останалите неща всички ги знаем.

27

Анонимен

преди 3 години

Гербавите лъжи нямат нито край, нито граница на наглостта!

26

Do 28

преди 3 години

Герберунгелче,пак ще го видим в президентството,защото народа го харесва и обича.Никога няма да видим там тиквоний велики,защото се провали по всички линии.Свиквай.

25

Анонимен

преди 3 години

ovcete i kravite pasat li trevata krai saraicheto?

24

Анонимен

преди 3 години

a v usa kak culturno se bumkat sled izbori...

23

Анонимен

преди 3 години

Радев ли да се уплаши от мафията??Ми ко го диреше на снимката с най-големия мафиот Гергов?Пият си ракийката и си мезят.По-доре да каже колко му платиха да дигне юмрука.

22

Анонимен

преди 3 години

Правилно е заглавието.ТоВа Биков.Нещото.

21

Анонимен

преди 3 години

Ще изберем Радев отново! Само той не се уплаши от мафията и не се продаде!

20

Анонимен

преди 3 години

Ми той Радев ни "размаза" всички.Повярвахме му и се излъгахме. И се излъгахме МНОГО.Не съм предполагал, че може да изиграе толкова долна роля по противопостанянето на нацията.Дай боже повече да не го видим в Президенството.

19

Зозо

преди 3 години

Аре на бас, че на есен Рундю Грипена ща бъде размазан още на първи тур, ако изобщо го кандидатират от Масква и БСП :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))