129

До Пиян_Гъz

преди 3 години

1)Лидер? 2)База - купени чиновници и любители на кебапчета3)Идентичност - каква? Като кляка на Путин или като кляка на Тръмп, или на Ердоган?4)Управленски опит - придобит от Бай Тошо и от Маджо докато е слогувал при тях?

128

Анонимен

преди 3 години

Не съм допускал, че прости, дебели, алчни мутри ще поемат управлението на държавата!

127

До Бойко Борисов

преди 3 години

- 10 в Чекмеджето - О на Народа!Лека вечер!

126

Бойко Борисов

преди 3 години

Приятели, не се притеснявайте.Те си лаят ние си биеме. Хайде пожелавам ви хубава вечер. А и да не забравя, мача е 10:0 а сме още на полувремето.

125

Пян_Гъ

преди 3 години

Истината мноо боли. Да попитам все пак хейтърите тук: тва си ви е дежурната омраза и мрънкане или имате реалистична визия и аргументи? В случай че е второто (за нещо различно от ГЕРБ!), готов съм да порчерпя в посочен от вас скъп ресторант в БГ, ако ми (до/по)кажете кой е добре да управлява БГ така, че да отговаря на следните изисквания: 1) лидер на голяма партия; 2) широка електорална база за влизане в НС; 3) ясно заявена политическа идентичност; 4) управленски опит и умереност.

124

Анонимен

преди 3 години

Бойко .ремонтира мост за три дена.Караджов ремонтира апартамент за пет дена.

123

Анонимен

преди 3 години

Селското възпитание в детството провокира език и държание, неприемливи за образован човек от града.

122

ПР на Герб

преди 3 години

Само да поясним че думата 'ангажимент' не се споменава нито веднъж във 'Винету" и нашия вожд не е напълно наясно със значението и...

121

Анонимен

преди 3 години

Такива нагли типове като този трябва да бъдат млатени с тояги само заради наглостта си!Дори и нищо друго да не са сторили.

120

Путин

преди 3 години

Борисов изпълни всичките ми поръчки. Хариза ни ръководството на ДАНС и службите, извади 3 млрд за газа ни и 2 млрд за ръждясалите ни реактори, подари ни 0,5 млрд на ВТБ за БТК....Досега нема грешка! Ти Бойко молодец!

119

Бедняк

преди 3 години

Отново хвалби. 26 правителства в ЕС под ръководството на съотв . ръководители (Макрон, Меркел, Курц, Бабиш, Матович, Орбан и т.н.) разработват стратегии за развитието до 2027 г. По отрасли и приоритети: машиностроение(автомобил при Меркел) , ИИ , селско стопанство, инфраструктура, образование, здравеопазване, екология,демография, енергоснабд. и т.н.и т.н. Знае ли някой в този форум, ама детайлно, ние накъде ще се движим или накъдето духне вятъра? Ще вървим след джипа към следващия паднал мост

118

Шиши

преди 3 години

Верно е! Докато ГЕРБ беше на власт станах мноооооооого богат!

117

Румен Радев

преди 3 години

Скъпи съграждани, искам да ви уверя че полагам неимоверни усилия да ви от клоня от проевропейския ви път, демокрацията и развитието и заедно да прегърнем майка Русия. Но.. с голямо прискърбие искам да си призная, че ГЕРБ и Бойко Борисов отново ще спечелят изборите през април...Отново.

116

Анонимен

преди 3 години

Безочлив лъжец. Тотална липса на връзка с реалността. Сам вярва ли си въобще?

115

Анонимен

преди 3 години

Да, спомням си когато си обеща да имаш няколко милиона в нощното шкафче.Определено изпълни това обещание.

114

Герп са си обещали

преди 3 години

Новогодишно да продължат ЯКОТО КРАДЕНЕ. Всеки ден го изпълняват.

113

Чичо

преди 3 години

То и затова на идните избори обществото ще го преизбере Борисов...

112

до 128

преди 3 години

Ангажиментите са от предизборните обещания и от визията на партията.Въпреки съботирането на правителството - то работи и не е престанало да изпълнява поетите ангажименти. Когато България има врагове от вътре се казва, че са налице тихи антентати. Пречи се на правителството и се подкопава доверието в него от най-високото място - от президентството през президента Радев и съветниците му агентите от ДС. Кое не разбрахте?

111

Анонимен

преди 3 години

Какви ангажименти и кого лъжеш?Ти си на заплата и трябва да работишза нея. Задължение е на правителствотода работи по инфраструктурата.

110

Анонимен

преди 3 години

Безплатни безмислени разходки.Но като се има предвид колко се плаща за охраната на охранения...мани мани.З а бензин изобщо не говорим.