80

Анонимен

преди 3 години

Поредното тъпо заглавие - това не са страни за пенсиониране (не става дума за хората, които се пенсионират там), а страни в които пенсионерите от по-богати страни да преживеят старините си. В тази медия не знам как си избират журналистите, ама са много, много, много неграмотни.

79

Сата НАТО

преди 3 години

По принцип вирус няма.Вирусът е лъжа.

78

Обикновен балък

преди 3 години

До Анонимен 87Тази нощ ще пропусна, но благодаря за предложението!

77

Така ще е...

преди 3 години

До ОфффСвиквай с живота си на плебей.

76

Оффф

преди 3 години

Плебса... Некфи жаргонни измислици глуповато момче де гледало празна София живот мечта аама че скучен ум и аз я харесвам празна понякога и съм я обикалял вечер но напролет се чувствах като след ядрена война

75

Така ще е

преди 3 години

До АбееТака ша е брат, защото си от плебса. Истинския човек намира красота във всичко и няма да тръгне да се самоубива, като се затваря вкъщи.Аз у нас го ползвах само за преспиване - няма как да си позволя да стоя там денонощно.Просто не е приспособено за денонощен живот.По тази причина си запазих нормалното ежедневие и си прекарах чудесно - с плебса вкъщи е РАДОСТ.Никой не знае за какво говора. Празна София. Това се вижда веднъж в живота. Ама вие сте си били вкъщи. Тъпaци.

74

До 69

преди 3 години

Oт фалшивия двойник Р.Имай доблестта да пишеш от свое име!

73

Япа

преди 3 години

БОЧЕ НЕ ЯДЕ СУДЖУК.

72

Абее

преди 3 години

Абе кой ти говори за някъф замечтан саможив фотограф де си обикаля празна Софя с неговото си виждане експозиции пейзажи гаси смелчагата окей няма проблем че си дръзнал да излезеш. Я ти говорим нема концерти на площада нема театър нема настроение атмосфера и туй ше продължи поне още година 2 с парцали на муцуните и ваксини тъпотии здравния министър главен герой който и да е той пълна тъпотия ся да отида в Испаня на корида да речем Сан Фермин фестивал спряха футбола е без зрители тест да пътувам

71

Анонимен

преди 3 години

Я наблегам основно на хлеба. Боко и сие повеке да ядат.

70

Кафяв гербер

преди 3 години

Егати , Колумбия , Еквадор и Виетнам и тук ни изпревариха

69

Анонимен

преди 3 години

До ПрозззТе всички така разправят, ама като остареят искат да живеят още.

68

Анонимен

преди 3 години

Българина в едно българско село не може да оцелее като се пенсионира, какво остава по света да хване. В Испания е пълно с английски и германски пенсионери, дори и нидерландци, но с техните пенсии те могат да си позволят да карат слънчеви и спокойни старини. Някои си наемат дори хотелски апартаменти целогодишно. Тези които ни ограбват ще се радват на хубави старини. Чекмеджета ни трябват.

67

Ваксина?

преди 3 години

До АйМи аз го правя бе ***. Аз от ден 1 на "затварянето" си обикалям София.Беше празно навсякъде. Ако си фотограф, че направиш ебaхти снимките човек. Цял месец си обикалях празна София.Ич не съм умирал от страх. Няма и да го правя.

66

Ай

преди 3 години

Ми а де а излез си живей живота де.... Ми то всичко затворено хората смотанясани само с тъпите си маски ваксини дистанции ти живот ше живееш свърши се тя квато беше ше се изявяваме в нета и туй то дано до лятос се опраят раутите поне за лятна ваканция *** тогава пък ше е стагнация икономическа ае не върви на добре не... Шишо бакшишо беше прав докат се усмихнеш и се озъбиш

65

Дядо Боже

преди 3 години

Като почнат да ми идват поколение 90-та и нагоре, ги питам кво добро свърши ти бе дете?Онова като ми каже "Шернах един статус на едно болно дете и дарих 5 долара за засаждане на дървета"ДИРЕКТНО му бия шута. ДИРЕКТНО.

64

Вярвам в Конспирации

преди 3 години

Ей хора.Дайте да си живеем животите. Стига с тези статуси, снимки и коментари. Има живот пред нас, нали не искате да го прекараме по сайтовете?Ръцете горе.

63

Анонимен

преди 3 години

На нова каледоня бабички нещем!

62

Бррр

преди 3 години

Хорааа пенсионерите ще изчезнат като динозаврите 20години маакс и броят дълголетници и пенсьонери ще е драстично намален никакъв дори вие сте се запритеснявали за глупости

61

Р.

преди 3 години

До ПффЩе се върна към кОпането на ниви. Мерси че ме просветли, чуек.