75

Анонимен

преди 3 години

Извратеняци, бате.

74

пияница мистик

преди 3 години

"Живеем във времена, в които сексуалността и възгледите за тялото са подложени на редица съмнения, тъй че би трябвало да се намери и някаква противотежест на Джон Дилерманд", казва Грус."===Ами то си има, ама ти си толкова специалист по джендъризъм, колкото аз съм Брад Пит. Още 1997 година във филма "Austin Powers" има един женски персонаж, който се казваше Alotta Fagina, прознесено обаче, се чуваше A LOT A *** (а лот а ваджайна (много голяма, дълбока .... :)))

73

Анонимен

преди 3 години

"специалисти по ***-проблематиката"?!?!? :)))

72

Анонимен

преди 3 години

До ???Когато прочета такъв въпрос ми е ясно, че задаващия го никога не е живял "в чужбина""Тук във Великобритания". Тъй като съм живял във ВБР доста време, да кажа, че ако си черпиш сведенията от Сън и Дейли Мейл е нормално да говориш такива глупости. Това е все едно българите да си черпят информацията от вестник Шок. Българите имат една от най-ниските възрасти за започване на половия живот и то имам предвид нормалните българи, не римските братя.

71

Анонимен

преди 3 години

Аз си пожелавам неоженените/неомъжените да се бракосъчетаем през тази година. Времето лети.

70

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Няма нужда да ловя куршуми със зъби, за да те е страх: достатъчно е да знаеш, че ще те направя труден за рисуване, ако си позволиш да се държиш непристойно. Аз съм много миролюбив човек, но съм се обучил на каквото трябва, защото знам, че повечето наглеци не разбират от миролюбие.

69

Извинете, ама...

преди 3 години

Гейщината не е нещо нормално.Природата за какво ни е дала пишкa? То верно, че може да влезе навсякъде и повечето мъже са пробвали всичко, ама чак да замениш жената с мъж... това е някакво голямо болно извращение.

68

Анонимен

преди 3 години

До До педерперунпегелВреме е да отиваш за обичайните ти занимания по това време на денонощието. И докато си вършиш работата да не ти излиза от ума картинката от статията, нали, разбрахме се?:))))))

67

Д. Грей

преди 3 години

Естествено, мазните геее-йове най-добре са научени да се преструват, да се нагаждат, да лъжат, да се подмазват - съответно, са спокойни, че по китайската схема ще хванат добри точки.

66

До педерперунпегел

преди 3 години

Ще видим. Не бързай да залагаш.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

65

Анонимен

преди 3 години

До ЧАЙНА МАЙНАВие дето не излизате от разни розови сайтчета, а и демокрацията лошо ви е научила да критикувате, не мисля, че ще оцелеете в Китайската точкова система грам, тъй че си нялягайте парцалите и се молете, да не се стига дотам.:))))

64

Анонимен

преди 3 години

До Жан ВалжанСбъркани са ви на вас настройките, но не се притеснявайте, вие сте се запътили яко към Историята.:)))))

63

Анонимен

преди 3 години

Честно казано, не се притеснявам за северняците, скоро мюслите ще станат мнозинство, и ще им подредят приоритетите.

62

ЧАЙНА МАЙНА

преди 3 години

Лошо предсказание имам за мъжете, които ползват китайското приложение ТИКТОК за педофилски цели.Когато дойде точковата система тук, ще се родите с много малък брой точки. Направо ще ви пратят в превъзпитателен лагер, от където ще излезете с минимален брой точки.Евентуално.

61

Анонимен

преди 3 години

Всеки мъж над 18 години, който влиза в "тикток" или "инстаграм" - нещо не е съвсем точен.

60

Инста

преди 3 години

Ако искате да намалите педофилията - закрийте тикток и инстаграм.А ако сте потребител от мъжки пол, който не е педофил - напуснете.

59

66то щурмтруперче...

преди 3 години

Семейството ми спи, а аз слушам народна музика... И се боря със лошите хахах. Скоро ще излезе, че аз съм лошия, понеже говоря СРЕЩУ нормалното, естествено детелюбно чувство.

58

Що за

преди 3 години

Глупости !

57

Брат Вурст

преди 3 години

Скоро в кината: "Джон Дилеманд срещу Мери Вагинсон". Злодейката използва гигантска черна дупка.

56

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 60Червен калпак се възмущава на детски анимации, но няма семейство и гледа по цяла нощ филмчета, включително с малолетни (или такива котио играят малолетни), налиииии?