15

ааа

преди 3 години

То ясно, че няма да умреш веднага като ти бият ваксината. До сега май има само 1 случай на 86 годишна жена на която и били ваксината и след час ритнала камбаната. Това от 10 милиона ваксинирани е нищо, а може и да е просто съвпадение.Въпроса е дали има дългосрочни негативни ефекти при част от хората. И това няма как да се провери преди да е минало някакво време.Отделен въпрос е, че вируса мутира и ти сега си биеш ваксината, обаче след 6 месеца новия щам може и да не му повлияе.

14

Батко

преди 3 години

Луда бабишкера! Платена от властта и продала се за жълти стотинки! Да обърнем внимание на две основни неща - ваксините са в експериментална фаза и освен това ваксинираните могат да заразяват.

13

Анонимен

преди 3 години

Пускайте я тая по-често. Вирусът панически шъ избега.

12

Анонимен

преди 3 години

Значи дори и ваксиниран може да се разболееш и може да си заразоносител ! - ако човек има нещо в главата си може да си направи веднага една проста сметка.

11

ГосТ

преди 3 години

Като всички останали разходи за съхранение и транспорт се поемат от държавата или иначе казано социума. Това е хамериканската мечта, драги.

10

ГосТ

преди 3 години

Принципно, идеята на клетъчните ваксини е, че използват тялото като фабрика и не са нужни производствени мощности. В тази връзка, би трябвало да са и по евтини и по бързо да могат да се произведат. В случая обаче, с РНК ваксините, транспорта и съхранението им обезмислят всичко. На практика излизат по скъпи, освен че са експериментални. Разбира се за шахинчо, кадъната му и тяхната американска мечта, няма проблем. Те могат да поръчат синтетичната РНК и да я пакетират в гаража на 4 градуса.

9

Практично

преди 3 години

Как се организира ваксинация на 70% от населението всяка година? И това е ако пренебрегнем фактите, че вируса мутира и може да трябва нова ваксина. Скептична съм, че ще се върнем към стария начин на живот, по-скоро ще привикнем да работим (колкото е възможно) on-line и ще се адаптираме към новото нормално. Е, и много бизнеси ще хлопнат кепенци, ама туй то

8

Handel

преди 3 години

Абе докато разнесат с баничарката на нане вуте 7 милиона ваксини бая десетилетия ще минат.Но пък и кой го интересува? Важното че вече изчезнаха, т.е. бяха уж "платени" ваксини за 20 милиона българи, срещу които бяха получиени 5000 ваксини, с които бяха ваксинирани 2000 души и останалите 3000 дози изчезнаха без следа. Крадем, братя, крадем!

7

ГосТ

преди 3 години

Идеята на ваксините е да се стопира пандемията за определен период от време, което е окей. Проблема е, е това трябва да бъде съгласувано в целия свят, иначе ще се получи имунизационен гап (празнина, дупка) и ефекта ще бъде нулев. Относно хамериканската мечта на шахинчо и кадъната му, постигнаха я. Но разбира се, както всяка хамериканска мечта за собствена изгода и измама за социума.

6

Анонимен

преди 3 години

Същото заявление "Може да сме преносители на COVID и ваксинирани" чух от устата на руския президент още преди Нова година по време на годишната му пресконференция. Той още каза, че ваксината пази единствено и само ваксинирания.

5

Анонимен

преди 3 години

Демек като всяка противагрипна ваксина и тази ще е за една година. Какъв е смисъла , ако ще е така по колко ваксини ще трябва да се бият на човек всяка година ???

4

ГосТ

преди 3 години

Хихихи , Китай, номер едно в света по импакт в lifesciences започнаха от мерките за ограничаване, продължиха с протоколите за хоспитализация и лечение и кротко и скромно накрая си направиха доказано безопасна и масово достъпна класическа ваксина с която да сложат край на короната дошла най вероятно от краварника. Всички сме наясно с ефективността на ваксините за РНК'ови вируси - това не е панацея.

3

Време беше

преди 3 години

Да, разберем истината за ваксинитеМоже да се разболееш дори и да си ваксиниранМоже и да си заразен преносител дори и да си ваксиниран.Може да се разболее човек от страничните ефекти и получи трайни уврежданияПо всичките критерии плюс още един последен всичко това струва много пари ... сега да се замислим струва ли си изобщо тази цена и жертви които плащаме за мерките които не ни пазят нито решават проблема с въведения режим от който само богаташкия елит има ползи и изгоди.

2

Анонимен

преди 3 години

А министърчето на здравеопазването веднага след ваксината си обяви, че щял да ходи да види с баща си, при положение, че никой друг не беше ваксиниран.Ето колко неадекватен и некадърен е, обаче устата му не спри да мели колко безопасни били ваксините.

1

miko

преди 3 години

Самата фраза "ваксините са безвредни" е пълна лъжа.Няма безвредни ваксини.Да, те помагат за едно, но вредят на друго. При едни повече, при други по-малко.