27

Наблюдател

преди 3 години

Ако още се помайваме и не направим импийчмънт на Фигуранта, скоро свтовниата гражданска война ще го направи и пак народа ще го отнесе ! Така е, не вкараш ли гол докато можеш , след това на теб ти го вкарват ....гол ! И дебел !

26

Анонимен

преди 3 години

РУСИЯ Е ПОКАНЕНА НА ИНАГУРАЦИЯТА НА БАДЪН В ЗНАК НА БЛАГОДАРНОСТ

25

Пян Гъ

преди 3 години

За съжаление - С(ъветски)АЩ! Държава, доминирана от съветски комунисти, каквито няма от десетилетия и в самата Русия. Чао, Америка (не се радвам, но е факт). *** си сама и не завличай останалите. Нищо друго.

24

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще остане в историята, че два пъти са се опитвали да му спретнат импийчмънт и все неуспешно. Друг такъв случай в америксната история няма

23

Анонимен

преди 3 години

Путин ги клати, а Си Дзинпин ги отклатва

22

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ...Демократите си вкараха дотук страхотен автогол.....Два пъти импийчмънт означава повече да не може да се кандидатира за президент.Доню да се качва на самолета за Москва докато може.

21

Анонимен

преди 3 години

Демократите си вкараха дотук страхотен автогол.За да има импийчмент на Тръмп, за това трябва да гласуват две трети от сенаторите в американския Санат, а това ще стане на куково лято.С две думи: удар в празно пространство. Това ще бъде фалстарт за демократите, още преди тяхната администрация да е поела управлениетоСори, Майкъл, сори, Джо

20

Анонимен

преди 3 години

В САЩ блокираха фейсбук и туитър.

19

Анонимен

преди 3 години

ДЕМОКРАТИТЕ ПОКАНИХА РУСИЯ НА ИНАГУРАЦИЯТА НА БАЙДЪН ЗАЩОТО СА БЛАГОДАРНИ НА РУСИЯ ЗА ПОДКРЕПАТА.

18

Анонимен

преди 3 години

Нещо се клати в Съединените щатиКакво се клати в Съединените щати??!?!?!!!!!Путин ги клати Съединените щати

17

Американската демокроцаия която доскоро едни другаре и товарищи бяха отписали, ни дава ярък пример какво се прави с метежниците и тези които се опитват да клатят устоите на една държава, воювайки с институциите и ... Остава да се поучим от този пример и да го приложим и у нас ... !!!

16

Анонимен

преди 3 години

Демокрация, а ...

15

Бай дончо добре, а нашият MUNCHO кога ... ???

14

Анонимен

преди 3 години

Чели-недочели "Изкуството на войната". Финансовата им система глобално се разпада, а те ни отвличат вниманието със завалията Тръмп.

13

БРАВО!

преди 3 години

Каквото и да се случи до 20-ти януари, Белият дом ще се изчисти от руски шпиони, ред е и в нашето президентство да се случи същото, защото бъдещето е на Байдън и Свободния свят. А русо-робите ни много плачат за Тръмп, защото е човек на Кремъл.

12

О хо хо

преди 3 години

Бай Дончо се опита да счупи държавата точно както Радев у нас. Просто е - Един и същ сценарист!!!! И единият, и другият нахъсваха тълпата, която зовеше за бесило. Тук разнасяха празни ковчези. Там ги напълниха с поне 5 човека. Пита се - кой е сценариста??

11

турист

преди 3 години

До Анонимен 11 Много им пречи Тръмп на Финансовата мафия и му спретнаха най-фалшивите избори в Света ...

10

Додо

преди 3 години

Eлкa умишлено е объркала граматическото време в заглавието, за да се разбира, че едва ли не Тръмп са го импийчнали вече. Това не би могло да бъде по-далече от истината, но пък Eлкa може да я забележи някой от агенциите на Сорос и да я назначи на блага службица!

9

баба мара

преди 3 години

ами сорос защо не го започват него тои е гл виновник за всичко тои плаща заударната група начело с пенсионерката от ввс да трошат капитолия

8

Родолюбец

преди 3 години

Е,ако уволнят Доналд ,ще го направят герой!!!!!Няма по големи м.рши от либералдемократите-родители N1и N2!!!Да запълнят дупката по скоро.