35

Анонимен

преди 3 години

А така забийте им го на тея смешници.

34

ГосТ

преди 3 години

# 17 много свеж коментар ! Хахахахаха Типично по брюкселски.

33

Анонимен

преди 3 години

На рижевия,тази шунка може и да му е за последно! ЕU като им ударят спирачки за туй и онуй на брититата ще има да висят пред хранителните магазини с големи опашки за колбаси, кой взел взел кой не взел ще гледа с празен тумбак.

32

Анонимен

преди 3 години

До 123Ще ти се, ама именно ЕС показа логика, прагматичност и стабилност, докато Великобритания през ден се въртеше на 180 градуса. Някои хора не можете да дишате, че има близо 30 нации, работещи заедно - искате всичко да е на принципа "разделяй и владей", но с ЕС няма да ви се получи, хехе.

31

Анонимен

преди 3 години

Нека им на рижавите сори, от днес нататьк опданиците на аглосаксонската кралица ще видят "кон боб яде ли"А за Холандците мога да кажа че 60 % най малко са про европейци, тьй че, нема се сьрдите!!!

30

Анонимен

преди 3 години

До QБЕШЕ финансов център - провери колко трейдъри се изнесоха към ЕС и САЩ и какви капитали отплаваха. Да не говорим за компаниите, които в последните 3-4 години масово преориентират производство и работна ръка към ЕС и Ирландия, за да избегнат цялата простотия, която англичаните сами си причиниха. Ирландия даже пусна директни фериботи и вече няма камиони, които пътуват през Великобритания - всичко е директно на линията Рослеър-Дънкърк. Трафикът на Доувър е около 20% от обичайния - смятай!

29

Анонимен

преди 3 години

Кои българи, бе бате? българите, като теб ли?Вас ви знаем, вие навсякъде сте едни и същи, къпете се от дъжд на дъжд и решавате споровете с нож.А да, щях да забравя, че ако не излъжете и не краднете днес, няма да заспите.

28

любопитен

преди 3 години

До Анонимен 10Извинявай колега, но остана ли кой да гледа кокошки в Англия? :)

27

разсмя ме

преди 3 години

Тираджия-вегетарианец досега нямаше. Ама сега зорлем ще ги направят.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22 Като е гласувал за Брекзит и не е чел разпоредбите - Да ми яде наденицата ...

25

Анонимен

преди 3 години

Това са условията, които самите британци си извоюваха, така че не знам от какво се оплакват и са недоволни.А ако не им харесва, винаги могат да се оплачат на арменския поп.

24

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха български служители щяха да ги заснемат как конфискуват сандвичите и как ги изяждат.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Нормално, те имат единствената цел да помагат на Кремъл. Принципи нямат, затова когато Кремъл беше добре с Ердоган, Ергодан беше техния герой, а когато се обърна срещу Русия (временно) изведнъж стана най-големия им враг: в рамките на по-малко от година и половина.

22

Q

преди 3 години

Британците не ги мислете. Англо саксонците от векове управляват света. Финансовия център в света е Лондон. Страдат само обикновените британци. Парите ще текат от ЕС към Британия и обратно каквото и да стане. Богатите ще са богати, бедните ще са бедни ОТНОВО

21

Щерю

преди 3 години

Пълни ЕС простотии...

20

Анонимен

преди 3 години

Добре де, да вземат всичко от сандвича, но защо и хляба на човека са взели. Щом ги е попитал дали може да задържи поне хляба, значи този човек няма какво да яде. Щеше да яде само хляб а то и него му взеха... Това не е нормално. Хайде саламите и кашкавалите да ги вземат, да ги хвърлят ако искат, но филийките да му ги дадат. И без това тези хора живеят като куччета. Спят по паркинги, няма редовно тоалетни и куде да се изкъпеш... спираш където ти каже времето за каране а не когато ти се почива...

19

Анонимен

преди 3 години

В Англия, ако гледаш кокошки, е ЗАБРАНЕНО да ги храниш с остатъци от храна, включително хлебни трохи, както и с червеи. В Англия започват много бързо да затъват в ужасна, нечовешка диктатура.

18

Анонимен

преди 3 години

Със сигурност шоферите не са англичани. Те са или тукашни или румънци поляци и разни такива. Дреме му на англичанина за някакъв сандвич. Онези ядат яйца с бекон, фиш и чипс и то в най-лошия случай. Медиите се опитват да представят все едно британеца страда. Защото така е спуснато. ЕС-соростутките ги е страх от ефекта на доминото, че и други ще излязат и спускат тъпотии за манипулация на електората.

17

Анонимен

преди 3 години

Оксфордски сандвичи - не можеОксфордски ваксини - може

16

Анонимен

преди 3 години

Без трета световна война няма да се оправи света.