20

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ето един честен експерт.Много хора си мислят,че язовирите са самостоятелни клетки, но истината е, че това си е мрежа изградена преди 50 и повече години, свързана чрез реки, каскади и канали. Проектирана да водоснабдява както населени места, така и обработваеми площи.Хидроинженерите едно време са си свършили работата чудесно.но една система е толкова силна, колкото най слабото й звено.С язовири на концесия,с корита нечистени от 89та,с масова сеч и диги на 40г.не ни е виновна природата.

19

555

преди 3 години

Мненията за текущи проблеми винаги са на бивши експерти. Докато са на всласт - всичко шест, когато ги сменят започват да говорят за проблеми. Без значение партията.

18

хахах

преди 3 години

Като е суша - кой е виновен за сушата, като вали - кой е виновен за дъжда! *** глупаците сте честно ви каам.

17

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Станишев,Нинова и БСП са виновни!!!

16

ХХХ

преди 3 години

Само в България ....или празни язовири и реки .....или предошли язовири и реки ....средно положение няма ! Така е хората които отговарят за това са със средно образование и на кой братовчед на кой зет .....

15

гост

преди 3 години

К'ва природа? Бил е виновен. И Сорос. Они сакат да ви чипират с дъждовни капки. Пускат ги от сателити, и затова вали толкова. Не лапайте капките!

14

Анонимен

преди 3 години

Изсякоха горите, какво друго да се случи. Това ни чака, наводнения, свачища, загуба на ценна зема. Благодарим ти Кобурготски, Станишев, Доган, Борисов!

13

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ са калинки.Корнела, мая, Славчо, Маджо не са калинки.Те са големи специалисти.

12

Анонимен

преди 3 години

До 10Що?Преди шайката в каква държава живеехте?

11

Анонимен

преди 3 години

До 12 КрайНикой не ще вече да работи ангария и да го гърчат гнусни партийни секретари като тебе.

10

Край

преди 3 години

1944-1989 стотици язовири десертни от тях големи. С кирки и лопати и примитивна техника.1989-2020 - 3 язовира ТриИзводите оставям на умните

9

1234

преди 3 години

Не и герб...

8

Анонимен

преди 3 години

важното е пачки да трупат шайката и главния по чекмеджета и офшорки. После ще си живеят живота в някой екзотична дестинация, без опасност да ги стигне закона. С любезното мълчание и кротко послушание на целия български народ, защото това се случва пред очите на всички. Децата и внуците да му мислят как ще живеят във фалирана и източена държава.

7

Анонимен

преди 3 години

Не е само природата, а и хората които живеят на територията. Поливни системи без подръжка, замърсени реки с гуми и какво ли не. Тука не живеят хора,а прости ***, такива са и управляващите.

6

Друг Помнещ

преди 3 години

Всичко това е защото търпиме калинизма. И то на всички възможни нива, включително и в частния бизнес.Калинки вън!

5

Радостин

преди 3 години

Не.Това е реакция на природата срещу човешката намеса и нарушаването на екологичното равновесие.Тоталното замърсяване от всякакво естество,безконтролната сеч на гори,добив на нефт,и др.Ако човечеството не спре , то природата ще отговаря по свои начин:земетресения,наводнения,суша,пандемия!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Всичко е точно така, но от калинките които са назначени по министерствата какво може да се очаква. Гербавите така и не проумяха, че трябва да има и такива които да вършат работа иначе резултата се вижда и той е плачевен.

3

Анонимен

преди 3 години

Природата си е природа, но повечето от белите си ги правим ние самите. Защо, е друга тема с дълги коментари, от които нищо не зависи, дори и да са верни и правдиви...

2

Анонимен

преди 3 години

Всичко това е благодарение на мъдростта и далновидната политика на банкянския разтривал тодоровите ушаци мъдрец. От единадесет години мата хари му тъпче шкафчинциту с евраци и кюлчета, а президентът му жужи в спалнята с дрон, докато оно тъпче суджука, от четири тонната партида за хипертоници. Бедствията и авариите му идват като шестица от тотото, тогава усвоява (краде) като див. Откакто се е появил, само мизерия, кражби, лъжи, измами, далавери и разруха.

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ВИНОВЕН Е ОНЯ БОГОБОРЕЦ С БРАДАТА ДЕТО МУ ВИКАХА ДЯДОТО