33

:D

преди 3 години

До О, свещена простота!Има логика. Рядкост е, но се случва някой в този сайт да каже нещо логично.Седя за тези редки моменти и за бисерите, разбира се.Забавно е в този сайт - стига да не седиш в горната секция.

32

О, свещена простота!

преди 3 години

Слуховете за извънземни са разпространявани от ЦРУ и те го наричат Контролирано Изпущане на данни. Просто снимките на НЛО за снимки на изстреляни балистични ракети. Руснаците правят опити с ракети, а техните учени живеят в големите индустриални центрове. ЦРУ иска да знае къде са ракетните площадки и експлоатират руската завист и надменност. Пущат слухове. Във филмите, "разследващите" преднамерено се оплакват че правителството крие . . . и руснаците подскачат: "и ние имаме!"

31

Газдов

преди 3 години

До АнонименТоз пък Марс го гони, естествено, че са били на луната, нищо особено не е. Марс е съвсем друга бира, ти какво си мислиш, че до луната е да отскочиш до комшията на 2рия етаж а марс е на 4 етаж ли. Марс беше на 62 млн. км и това е най-близкото за следващите 15 години, времето в което ще са изложени астронавтите на радиацията е прекалено много. Луната е на 385 000 км. всеки пенсиониран тираджия е минал поне 10 пъти това разстояние, магнитното поле на земята ги пази.

30

Анонимен

преди 3 години

А в документите пише, че НЛО няма.

29

ЦИНИК

преди 3 години

Бря кога напраа главътъ с 300-500 грама 55 градусова ракия само извънземни виждам. Вярно бря не лъжа !

28

Асен

преди 3 години

Щом ЦРУ твърди нещо това е 100% истина. Все пак говорим за организация създадена, за честност и откритост, не за шпионаж и шантаж.

27

Р.Радев

преди 3 години

А за Цола Драгойчева има ли материали

26

ТРЯБВА

преди 3 години

Трябва да се признае на САЩ за тези архиви - Снимките са на самолети Ф-35 , проекта за този самолет е от 1975 година , до днес струва няколко трилиона долара - от тогава се правят Изпитания - от 10 години НЯМА снимки на НЛО - самолета е вече на Симулация - без да лети в Небето .

25

Анонимен

преди 3 години

Ако има материали за Розуел 47- *** ще повярвам!Иначе не!

24

Анонимен

преди 3 години

А този на снимката е Тор, върховния командир

23

Жулиян Асанж

преди 3 години

Ади ве ти да видиш достъпни ама не до края нъл тъй..

22

Таню

преди 3 години

Прегледах...Почти изцяло препечатки от Син Хуа, с много лошо качество. Стандартни журналистически геополитически бъркочи, нищо classified... Хел, пък, нещо за малки зелени рептилчета...

21

Анонимен

преди 3 години

Антонио Карош де Алмейда Брага.

20

Анонимен

преди 3 години

Личният банкер и приятел на пилота Айртон Сена е починал днес на 94 г. в болница в Синтра Португалия.

19

до додо

преди 3 години

Това с маймуните е верно. Само се погледни в огледалото.

18

Анонимен

преди 3 години

Няма такива.Не са били и на Луната инак досега база щеше да има и да достихчгнат спокойно до Марс.ВСИЧКО Е ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО...докато обсебват света със сателити за тотален контрол над всичко.Това се оправдава с космоса.Не се лъжете.

17

Пищова

преди 3 години

Извънземните съм го порееел мореел с питоняяя.викат ох митьооо много ня пориш много на шкембиш митьоо с питоняя

16

Додо

преди 3 години

Извънземни, кацания на Луната и шофиране на бугита из кратерите, кацания на Марс и развиване на колонии и градове, населени с хора там, задължително и периодично, перманентно ваксиниране, отворени граници, "бежанци" от Третия Свят в земите на най-малката и бързо асимилирана расова група - европейската, метеорити, засилили се да блъснат земята, Еволюция, която ни убеждава, че предците ни са маймун, динозавър, камък и нищо. А това време едни хора потриват доволно ръчички и се смеят! Но Богъ гледа!

15

До 8

преди 3 години

От ЕСПЧ и Наказателният в Хага мислят друго!

14

Анонимен

преди 3 години

Да пуснат публично документите тера на Робърт Морнинг Скай.