76

Анонимен

преди 3 години

До помнимА помниш ли когато се строи НДК какво стана? Перловска колко пъти наводнява къщите по канала? Айде гинкобилобата!

75

Ro

преди 3 години

Лятото, като започнат някои от високите етажи да си "берат" вода, пак ли ще обвиняват сухата зима за режимите, които ни чакат...

74

Анонимен

преди 3 години

Още да продължава безспирната сеч, не наводнения ми не знам какво ще стане.

73

sofeto

преди 3 години

Само споко, до лето и на есен пак са окрали водата!

72

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Преди имаше ... понеже преди имаше държава, щото руснаците държаха *** изкъсо.Като няма кой да ни държи изкъсо, байганьовците рушат и крадат - двете неща дето им се удават най-много !Просто фалирваме ... ще го разберете по трудния начин.

71

Анонимен

преди 3 години

Ето резултата от цялата работа на раздудата администрация, отделчета и всичките кибици, които явно не работят нищо, защото ако работеха щеше да има проверки, констататации, контрол и пр. Не може от 2 дни дъжд да става бедствие.... да се молим да нямаме земетресения и друг природни бедствия, че все сме сдали багажа.... държавата НЕ работи, само гълта пари.

70

Гошо

преди 3 години

Егати апокалиптичното заглавие...А като прочетеш после, нищо общо.

69

Анонимен

преди 3 години

Няма пари за ремонт на язовири, канализация и речни корита. Едва стигнаха за самолети, ваксини и ПСР тестове.

68

помним

преди 3 години

Преди на всякя уличка имаше канали с шахти които се чистиха сега десет се унищожават за да се построи един блок с една шахта.

67

Анонимен

преди 3 години

Вероятно цялостното ремонтиране на язовири и преграждащи стени кара да се изпускат водите и хоп, те ти наводнение

66

...

преди 3 години

Значи нека сега да ви обясня! Тия наводнеия станаха вече ежегодни! Но те се дължат главно на това, че климатични промени е нямало, няма и няма и да има! Това се твърди от над 99% от ората в саитовете! Така, също така се твърди, че понеже по времето на комунизъма е било къде къде по-зле и по-гадно и по-лошо и затова тогава такива наводнения е нямало! А сега понеже ни е в стотици милиони пъти по-добре и затова имаме наводнения! И като се има предвит тези две твърдения то за какво се оплаквате!?

65

Анонимен

преди 3 години

В България наводненията са навсякъде ако завали малко дъжд и сняг.

64

Анонимен

преди 3 години

До Чобан ЕлектрикБоце е пътник , а за пътниците или добро или нищо ....

63

Чобан Електрик

преди 3 години

Най-вероятно Бойко и ГЕРБ са виновни за тва. Миналата година те бяха виновни за изпразването на яз. Студена, сега пак те са виновни за препълването на яз. Студена.

62

пекова

преди 3 години

в Пътърч е страшно..от гражданска защита извадиха майка..язовира е прелял

61

Анонимен

преди 3 години

Ще се оправиме само когато всяка сграда и съоръжение имат изрядни технически паспорти, и поддръжката е навременна. Ние у нас вървиме обикновено след бедствието, чакаме да се появи проблема. Ако един водопровод има устойчивост и годност примерно 35 години, би трябвало на 30-тата година да се подменя, а не да сечака да се спуква.

60

Анонимен

преди 3 години

Бойкооо, спаси ни. Само ти можеш. :)

59

Анонимен

преди 3 години

Стига с тоя рев бе, сега Ревизоро е най-доволен, стига сте се оплаквали.

58

неблагодарници!

преди 3 години

Докато язовирите бяха на изпразване плачехме за вода, а сега от вода!

57

Анонимен

преди 3 години

Фандъка да праща пожарникарите на новите подлези и кръстовища строени от герб че те нали на всеки дъжд се наводняват .А парите за ремонта на току що построени кръстовища ЕС не отпуска и сега при всеки дъжд строеното от герб ще е под вода. И на всеки дъжд ще викат потоп ,а не дъжд :)))