69

Анонимен

преди 3 години

"Аз па искам ваксина - пускайте я свободно !Искам си нормалния живот -работа,магазини,почивки ,приятели !това сега не е живот ,по-добре да пукна от ваксина от колкото да живея до края си така"Ако си нетърпелив можеш да свършиш тази работа и без да чакаш ред за ваксина.

68

Анонимен

преди 3 години

Аз па искам ваксина - пускайте я свободно ! Искам си нормалния живот -работа,магазини,почивки ,приятели !това сега не е живот ,по-добре да пукна от ваксина от колкото да живея до края си така

67

Анонимен

преди 3 години

До ВладоХейтърче жалко, вируса съм си го изкарал и нищо не ми е имало, а такива и*иоти като теб сигурно крепят простата тиква на банкянския ***!

66

Анонимен

преди 3 години

Лошо няма, по-бързо обществото ще се избави от издръжката на останалите.

65

1-н

преди 3 години

Като не искат, пускайте ваксината за който желае свободно...

64

Анонимен

преди 3 години

МИ НЕ ИМ СЕ МРЕ НА ХОРАТА!

63

Анонимен

преди 3 години

Сачева, като си подобие на жена, мислиш, че си застрахована срещу бой ли? Хайде да те видим как ще ходиш по улиците от лятото!

62

иво

преди 3 години

Тази Сачева е толкова противно същество.Както и всички мутрокомунисти от Герб.Срамно и позорно е такива индивиди да бъдат на тези отговорни постове.Час по-скоро трябва да ги изметем.

61

До 69

преди 3 години

Гове*ата сте вие с нещастните си ваксинки. Набийте си по 100, ако искате да живеете 1000 години.Страхливи мишки!

60

Владо

преди 3 години

До Анонимен 73Ти се зарази с корона вирус и предай богу дух, колкото може по-скоро. Такива, като теб са излишни.

59

Мъжелюбик

преди 3 години

Владко, по-спокойно, не се напрягай, искам около мен весели момци

58

Владо

преди 3 години

До Анонимен 70Жалко тогава, че не са починали преди да са те родили теб. Нали е нормално да се мре, какво са 20 - 30 години.

57

Анонимен

преди 3 години

До Владо 71Мен ми писна от такива тъпана*и като теб. Бий си *** ваксинка и се заври в некой ъгъл от страх!

56

Билбо

преди 3 години

Да се спре интернетът в домовете за хора с деменция, защото и те разбраха що за чудо е таз "революционна" ваксина, рекламирана от най-обикновен троло чак до папата

55

Владо

преди 3 години

Да умират тогава. Писна ми от всички антиваксари и псевдо ***. Който иска да се ваксинира, който иска да се разболява. Като не се ваксинират достатъчно хора ще си седим със затворените заведения с години. Вируса ще стигне до всички, така или иначе. После ще има реване, че здравната система била такава, Бойко или който спечели изборите бил виновен, а ранимия обикновен човек бил измамен и чипиран с ваксина.

54

Анонимен

преди 3 години

До: номер 69 (Ваксаджията)И майка ми и баща ми починаха преди изобщо да сме чували за новия вирус!И от друго се умира, да знаеш! И ти ще умреш някой ден.От Този Свят на Онзи Свят никой не е отишъл жив!

53

Анонимен

преди 3 години

Имам познат. Отричаше, че изобщо има някакъв вирус.Зарази майка си, а тя почина.Антиваксърите сте същите гове...да.

52

DivockХампарцомян

преди 3 години

Рсзрешени ли са груповите тренировки, че гледам във Варна разни спортни клубове са почнали да организират по феис ук

51

мангъров

преди 3 години

Ще се набоцкам, няма да се набоцкам!?

50

Анонимен

преди 3 години

Хората в софия умират от рак и ковид на 40-50, защото ядат канцерогени от била,кауфланд и лидл и са нагъсто няма линейки, а тук при мен в село Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света има био супермаркет и хората са масово на по 90 години! Има клиника,детска,училище и от март няма нито един заразен от ковид! Стойте си там в софийската агония, докато аз си работя от хоум офиса!