65

Мда

преди 3 години

А четиримата съветници "случайно" са били в болницата, едновременно и в точната минута преди да изхвърлят ваксините...Да, бе! Нямаше ли в болницата 4 случайни пенсионера?!Както винаги колкото повече се въртиш, толкова повече се омазваш в л...ната...

64

Сократис

преди 3 години

Вече всички разбраха, че ваксината идва дълбоко замразена, но в това състояние не може да се постави на човек.След като се темперира до телесна температура, тя (ваксината) има съвсем малка трайност и трябва да се използва или да се унищожи.Но така "загрижените" журналисти, не пропуснаха да сътворят поредното медийно недоразумение и да си намерят "гореща" тема и за следващата седмица. Няма ли на управляващите да им светне лампата, че трябва и спешна медийна дезинфекция?!

63

язък

преди 3 години

Злобата се удари в гредата. Не можаха да вгорчат живота на няколко съветници.Вече ще изхвърлят ваксините, за да са спокойни злобни червени политици и журналисти.

62

Човек се учи......

преди 3 години

Тогава правете и списък с резервни чакащи.

61

Анонимен

преди 3 години

*** скочихте срещу ваксините, нямало кой да си сложи ит.н. Сега като саложиха та съветниците ревнахте защо на тях. 5-тата колона е много силна в България, много българомразци се насъбраха в държавата!

60

До Анонимен 56

преди 3 години

Почти няма ваксина, която да е само с 1 доза. Дори и децата като се ваксинират, ДжиПи-тата гледат да са поне 2, да не изхвърлят дози. ко не вярваш, питай всеки един лекар!

59

лъсна тактиката на

преди 3 години

толупа - старците да измрат а гробарите да живеят, не че не си го знаехме и преди ковида

58

Анонимен

преди 3 години

Това малко като ,абе имах останало от миналата година месо забравено в шкафа на балкона ,Вярно развалено е вече ,мирише ,червеи по него ама го изядох да не се заносва ,щото пари са дадени тука!Но в държавата ТИ-КВО-ЛАН-ДИЯ това е жедневие.

57

Програмист

преди 3 години

Привилигирован достъп :)

56

анонимен

преди 3 години

ми даскали нямат ли си у Сандански ?нали те са втората вълна ?

55

Анонимен

преди 3 години

Какво е обяснил не ме вълнува. МОМЕНТАЛНО уволнение и на директора на болницата, и на този, който е сложил ваксините, и на наглите съветници! Когато имаш излишно дози, се оповестява и се мисли кой е най-нуждаещият се!

54

Анонимен

преди 3 години

Израел плащат 30 долара за ваксина и там са индивидуални. У нас са 18 долара и един флакон е с 5 дози. Реално само първият валсиниран с доза от флакон може да е спокоен, за останалите колко време е минало от отваряне, стерилна ли е вече ваксината и тн подробности няма да са от значение

53

Анонимен

преди 3 години

хаххаахха това е като извинение на ученик хахахах

52

Анонимен

преди 3 години

Това понеже великия ЕС е поръчал един глакон с дози за 5 човека, не са индовидуални като другите ваксини. Ама кой колкото разбира толкова поръчва. Има нарушения в случая, но като няма списъци с доброволци е така. Какво предлага Ангелов? Да излязат на улицата и да викат Кой разбирс тук се спира? Колко време ще мине докато прозвънят следващата таргет група? И все пак сме в държавата на телефонните измамници, кой ще се върже?

51

Анонимен

преди 3 години

Леле тези хора акъл имат ли ? тцтц горките , но така става като позволяваш да ти решават съдбата ... :(

50

BGN

преди 3 години

То пък щото всеки се натиска за ваксина, че чак злоупотреби изкарахте !!!!Що не ваксинирали пенсии, ами щото не искат !!!

49

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина SPUTNIK-5 се съхранява при нормални хладилни темпертури.

48

Анонимен

преди 3 години

Режимът в Брюксел забрани на страните членки да договарят доставки на ваксини от трети страни. Урсула фон дер Лайен предупреди в петък страните членки на ЕС, че не могат сами да договарят ваксини с трети страни и всички ваксини са в рамките на договорените от режима в Брюксел. Цялото портфолио покрива 2,3 милиада ваксини които режимът в Брюксел е закупил и платил и всички трябва да бъдат оползотворени.

47

баба мара

преди 3 години

правилно защо да ходи зян ваксината пари са давани по добре да ваксиниратжелаещите отколкото да я изхвърлят

46

Анонимен

преди 3 години

Скоро много от ваксините ще се чудят на кого да ги сложат, за да не се налага да ги хвърлят.... В случая са инжектирали зомбирани връзкари - общински съветници, но като дойдат десетки хиляди ваксини и като се види, че желаещите са малко, тогава какво правим? Иначе за конкретния случай, според мен е много шум за нищо. Ако ги бяха хвърлили, щеше да има врява защо ги хвърлихте...