33

Анонимен

преди 3 години

Коментарите на Калеко Алеко и Чебурашка приличат на лаенето на улични ***,когато покрай тях минава расово здраво куче.Лаят колкото могат , но стоят на почетно разстояние ,да не попаднат в обсега на челюстите на големия пес. Лаят и чакат да им се подхвърли някое кокалче.....

32

Анонимен

преди 3 години

Още малко и ще има Бойко чао чао чао

31

Ох, писна ми

преди 3 години

От сега (официално) започват приготовленията за "нечестни и фалшифицирани избори". Костинбродската афера ще изглежда като махленска клюка пред това, което ни готвят Радев и сподвижниците му, най - общо определени като "всички срещу ГЕРБ и статуквото". Бог да пази България!

30

Анонимен

преди 3 години

Цирка продължава!

29

Опс

преди 3 години

До Mopcku_Не се пъни, всички виждаме, че не си Морски, а Московски.

28

Mopcku_

преди 3 години

Като гледам колко *** сте се навъдили по всички социални медии и информационни сайтове, като този си разбирам, че изобщо не съм си двал сметка колко много ама много пари са откраднали тия мутри от ГЕРБ през всичките години на кражби и корупция. Колкото и да цъкате минуси,колкото и да плюете по Президента-вашата мутра не може да му стъпи и на нокътя на малкия пръст.Вън мутри! И справедлив съд и затвор за доказания престъпник Бойко Методиев Борисов и Сие.

27

Словянин

преди 3 години

Ако трябва да избирам между Бойко и Радев, ще избера Радев. Ако трябва да избирам между чипираните западни ваксини и руската, ще избера руската.

26

Сержант

преди 3 години

Трябва да се изкара армията по села и паланки и да имат право да задържат групите мутрафони, който обикалят ноща преди изборите и раздават пари и съвети как и за кой да се гласува. особено в гетата.

25

Анонимен

преди 3 години

Американският сенатор републиканец Пат Туми вчера каза,че президентът Тръмп трябва да подаде оставка,след като привържениците му участваха в щурм на Капитолия,приключил със смърт на няколко души.В България метежниците на Румен Радев на 2.09.2020г. палеха със слама полицаите по обед пред НС. Къртиха павета и замерваха полицаите.Вечерта след като Поп Зарята няколко пъти каза: "Анатема"-ултрасите на Радев започнаха щурм над полицията.Мятаха бомби и гранати-имаше над 100 ранени. Радев, ИМПИЙЧМЪНТ!

24

Уд

преди 3 години

Радев, кажи си, Цветанов мутра ли е или вече не е? Не се притеснявай ще те разберем.

23

Анонимен

преди 3 години

Много го закъса завалията. Страха е по- силен от тока.Сега се чуди как да извърти баницата и да отмени датата 28 матр посочена от него на 2 пъти като дата за избори. Натискат го отвсякъде.Между пресата е. Не му е лесно. Ресто има да връща за неуспешните възстания. Вероятно прави опит да легализира партии пред ликвидация като партията на Копейкин.Евалата на Борисов.Чу датата 28 март и отсече: "Датата е идеална.Ние сме готови". Комшията с дрона се подхлъзна на динена ***. Голям инат е.Опък човек.

22

Лелееее..

преди 3 години

А, КОНСУЛТАЦИИ С Г. ГЕРГОВ НМА ЛИ ДА ИМА, БЕ..... ХАХАХАААНАЛИ, ТОЙ Е "ПАРТИЯТА НА ПЛОВДИВ"??!!

21

Млад социалист

преди 3 години

Дpyrape, абе къде е деса

20

Анонимен

преди 3 години

рУМБА, а защо само извънпарламентарните бе? на тях ли ще разчиташ на президентскирте/ ако е така, загубил си отвсякъде...

19

А, КОНСУЛТАЦИЯ...

преди 3 години

... Защо свинарчето Гергов, напусна изборната кочинка на Г-н Свиненски, НЕМА ли да има...????ЩО СИ МЪЛЧИТЕ КАТО БЪЛХИ У ***??!!

18

Калеко Алеко

преди 3 години

Консултациите на Румбата са проформа, той вече се е консултирал с Черепа и ген.Решетников, остава му само да попита и радио Ереван и арменския поп ... !!!

17

Анонимен

преди 3 години

Президентът може да бъде подведен под отговорност чл. 103, когато нарушава Конституцията или измени на националните интереси на страната. Отговорността в тези случаи може да му бъде потърсена само пред Конституционния съд на РБ, като той не може да се самосезира. Обвинението се повдига от Народното събрание и условията за това са уредени в чл. 103 ал. 2 от Конституцията.

16

Анонимен

преди 3 години

Не му е в правомощията да се бърка в Изборния Кодекс.Нарушава Конституцията за пореден път.РАДЕВ, ИМПИЙЧМЪНТ!

15

Анонимен

преди 3 години

Радев, уж щеше да буташ Бойко, а ти му удължаваш мандата с 2 месеца бе???!МАскари!

14

Оспорване

преди 3 години

Оспорването на резултатите от изборите от Доналд Тръмп ще изглежда като детска играчка в сравнение с оспорването, което руските шпиони подготвят България. Добре, че тези избори много скоро след провеждането им ще бъдат обявени за невалидни, а националните предатели съдени...