92

До 82

преди 3 години

Шварценегер не може да се мери с Путин, който е най-великия, смел и силен мъж на планетата. Всеки, който е против Путин, е от лошите. Който е с Путин, е православен християнин комунист, демократ и русофил т.е. от добрите.

91

Хм

преди 3 години

Бивш нацист, бивш комунист, бивш гей, бивш наркоман (алкохолик ) и бивш нeгиp НЯМА !

90

Анонимен

преди 3 години

Колко е велик актьора, синдикалист и президент Роналд Рейгън казвайки в една своя кратка реч: " Фашизмът в Америка може да се появи само под маската на Либерализма" А това са и думите изречени от един философ още през 1932 година който тогава го е нарекъл направо: Либерал- фашизъм. А какво е това наименование, къде са причините за появата му и целите му сами всеки може да си отговори в този повтарящ се сериал.

89

Анонимен

преди 3 години

Не са пиели, за да забравят миналото, а заради ужасното бъдеще, което вече дойде. При нас комунистите дойда и откраднаха всички пари, но в Германия им откраднаха душите.

88

Анонимен

преди 3 години

Искат да назидават, заради всички обидени и репресирани хора, в случая по раса или етнос. Както ако помня, че са ме обиждали на "очилатка" и в един момент взема властта, ще отида при най-популярния веселяк и ще го изтипосам по тв-то да обяснява колко го е срам, че ме е наричал така и ми е нанесал непоправими емоционални щети. Т.е. всеки който нарича българите "Бай ***" е расист също.

87

Анонимен

преди 3 години

В момента чета спомени на интелектуалци, актьори, режисьори по време на октомврийската революция. Всички са се държали като Арни - левичарски идеи, призиви за унищожение на всичко нормално, перверзии на макс, омраза към себе си.После когато техните герои-болшевиките победили, познайте от три пъти кои пратили на лагер? Ами същите полезни ***, дето им били поддръжници.

86

БО

преди 3 години

ЗА НАЦИЗМА НЯМА ОПРАВДАНИЕ!!!!

85

God

преди 3 години

До АнонименТръмп разкри повече работни места преди Ковид кризата, отколкото Обама за 2 мандата. Няма как Иран да харесва Тръмп, защото им наложи блокада и спря доставките на уран за "мирни цели", които Обама беше започнал. На Обама му беше навик да въоръжава терористи, които са явни врагове на САЩ. Под неговоа давление ЦРУ въоръжи и обучи т.нар. "умерена опозиция" в Сирия и след това те вкупом отидоха в Ислямска държава. Няма по-голям враг на САЩ от Обама-Хилъри.

84

Германец

преди 3 години

Байдън е президент. Тръмп влиза в затвора.Въпросът е затворен :)

83

много е странно

преди 3 години

До Анонимензащото Шварценегер е републиканец.

82

кръпел

преди 3 години

дедо Арнолд трябва да се гордее със баща си . Баща му не е виновен че е живял през тези времена , нито нашите родители които са живяли през комунистическия режим .

81

Анонимен

преди 3 години

Значи ако баща ти е бил нацист може да станеш човек Арнолд стана мистър Олимпия,холивудска звезда,сенатор а ако баща ти е бил комунист най-вероятно е да станеш крадец,разбойник,*** у Булгаристаня е пълно със такива

80

Анонимен

преди 3 години

И на арни пипето му сече,колкото и на оная откачалка пелоси

79

Бау

преди 3 години

Не са се напивали от чувство за вина, а защото са загубили ВСВ!

78

Пламен

преди 3 години

Ех българино.Съдба ли е,или проклятие.Винаги сме на страната на губещите

77

Анонимен

преди 3 години

Освен да основе партия на репресираните и да се съюзи с ДПС...Ние се чудим от къде е тази комплексарщина, но напрактика баща му го е възпитал в началото, иначе сега щеше да е застаряващо хипи-наркоман.

76

Анонимен

преди 3 години

Арни, защо остави актьорлъка? Не че и там няма да те впрегнат в линията на партията по холивудска линия.Там актьорите имат пълна свобода - да са съгласни само и единствено със своите реални собственици. Не, ние за такава свобода и Тръмп в частност не сме и сънували.

75

Анонимен

преди 3 години

Този преди рекламира корона-вируса, сега рекламира анти-тръмпистка позиция, очаквам другата неделя да мине под венчило с някой *** с думите: "Не мога да крия по-силно е от мен"....Иначе историята дето я разказва, за лошия бял баща, репресираната майка, и белия супремасизъм, сякаш е излязла от левичарска читанка, адаптирана към холивудски стил.Очаквам по-нататъшното развитие: момчето Арнолд решава да замине на страната на свободата. Там разбира най-хубавото, цял живот е бил хомосексуалист.

74

SS

преди 3 години

Коментар 100 не съм го писал аз ! Някой ползва моя ник.

73

Анонимен

преди 3 години

Големи маси от населението се възхищават от т. нар. "звезди". Които повечето пъти са по-*** и от самите тях, но непрекъснато хвалени от всички медии. Самата звезда е нищо повече от една лъскава опаковка с отровно съдържание. За съжаление, обаче повечето хора напълно не разсъждават и зяпат само опаковката и маймунски имитират съдържанието.Резултатът е налице, отсъствие на мозъчна дейност, и лесна манипулация.