108

Анонимен

преди 3 години

"Майка и дъщеря молдовки, участвали в щурма, също са задържани.По време на разпитите майката поискала преводач от руски език, което беше достатъчно на медии зад Океана да намерят руска връзка в събитията от сряда."-------------Това вече преминава всякакви граници,нали след като са наднационални глобалисти, трябва да са интернационалисти и всички хора и народи да имат права,че много от левите са си техни социалисти,включително и руснаци,молдовци.Каква е тази дискриминация на хората?

107

Анонимен

преди 3 години

До ББВ медиите пишат и говорят,че Тръмп е искал да се оттегли мирно,за да няма размирици и кръв,пуснал е и такъв текст в нета,след което му блокирали Туитъра и изтриват съобщението и предполгат,че организаторите на бунтовете не са организирани от Тръмп,а от опонентите му,даже предполгат,че може би Тръмп е убит на 6 Януари,дали е вярно ,един Господ знае.

106

Анонимен

преди 3 години

До АбеСамо да ти припомня че Арни беше 8 години гувернатор на Калифорния и то избран като републиканец въпреки че беше женен за член на най-демократичната фамилия.Така че покрай жена си и позицията на гувернатор беше достатъчно дълго време в политиката и има пълно право да си дава мнението по политически въпроси.

105

Анонимен

преди 3 години

106 Тампона""спечели с негативен резултат!!!"105 Анонимен"Тръмп печели, но явно не искаха да бъде президент за втори път."Тръмп и на предните избори не спечели народния вот. Хилари Клинтън го би в това, взимайки около 3 млн. гласа повече от Тръмп.

104

ББ

преди 3 години

Цивилизационно-определящо е Тръмп да бъде съден строго и справедливо,за атентат срещу човешките ценности,за лична облага,единственият президент разделил Народа си в услуга на Кремъл за пари..президент предал Народа си заради лични облаги...това е Тръмп...очаквайте продължение...Световна Социалистическа Революция в САЩ...с Тръмп и Путин...човешките същества са залога...невиждан геноцид!!!

103

SS

преди 3 години

Въоръжавайте се нищо хубаво не ни чака . И тук ще има драматични събития.

102

Анонимен

преди 3 години

22До15"Ти даваш ли си сметка,че така мислят 73 милиона американци.Мислят,че им откраднаха изборите."Не всички мислят така. 73 милиона са гласували за ДТ. От тях, една част не го харесват, но си харесат републиканската идея!

101

За тор не стават

преди 3 години

Активистите на БСП.

100

Активист на БСП

преди 3 години

И Иван Костов трябва да бъде съден за подстрекателство към тероризъм! Има кадри оттогава...

99

Анонимен

преди 3 години

Петър Стоянов трябва да бъде съден като превратаджия за преврата от 1997 година.

98

ББ

преди 3 години

Атаката срещу Конгреса на САЩ бе атентат насърчен и финансиран от Тръмп......атентат срещу Конгреса на САЩ е атентат срещу Свободата на Човечеството...срещу Божиите правила и ценности в които вярваме милиарди човешки същества...САЩ са единственият им защитник...децата на американците умираха за да донесат Свобода и Справедливост,САЩ и Народа им плащат най-голямата сметка за да има някакъв приемлив паритет,единственият гарант на Мира и Свободата...Тръмп ги атакува за да плати на Путин..Съд

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 117ЛОЛ, Тръмп загуби изборите и беше пътник: защо им е на ФБР да се набутват в сложна и трудна за покриване ситуация, когато не постигат абсолютно нищо по отношение на Тръмп (той ще си изкара 10 те дни)?Като спекулирате с нещата поне да имат смисъл!

96

Джамал еднороги

преди 3 години

чака шаман двуроги във втора килия.

95

ББ

преди 3 години

Въпрос на ценности е,за нормалните Свободата и Справедливостта са висша ценност...Животите ни са висша ценност...останалото е пропаганда с цел да ни ги отнемат...Справедлив и Строг Съд...по Американски за атентатора и превратаджията Тръмп...

94

Е

преди 3 години

Точно Арни ли, дето все в такива филми се снима ?!! На тоя ще му прднат на средния рог !

93

Анонимен

преди 3 години

Войната на старчетата.😀Когато сенилни старци взеха да управлява СССР той се разпадна.

92

Анонимен

преди 3 години

ФБР организира атаката на Капитолия и така поднесе на демократите Тръмп на поднос като печено прасенце с ябълка в устата и морков отзад. Сега ще го хапнат с кеф. :)

91

Абе

преди 3 години

Арни да си гледа филмите, и да не се занимава с политика ! Някой трябва да му припомни какви са всичките му герои !

90

Анонимен

преди 3 години

Обвинения и доживотен затвор за Тихановская в Беларус, Алексей Нахални в Москва и за всички протестъри, които на 10.01.1997 г. нападнаха и нахлуха в българския парламент!

89

ББ

преди 3 години

Атаката срещу Конгреса на САЩ организирана от Тръмп е атака срещу световната демокрация и Свобода...Хитлер бледнее пред подобно поведение,изумен съм,че нормалните и сводолюбиви хора по Света го приемат като шоу...това бе атентат срещу Човешката Свобода въобще...справедлив и строг съд за Тръмп...или очаквайте жестокости и кръв...и вашата...избираме ги да работят за по-добър свят...не за банковите си сметки...не да ни убиват...Справедлив Съд за Тръмп!!!