15

Сандо

преди 3 години

Ракиямицил веяка вечер и ни вирус ни бактерия ме фаща ... само махмурлук ме гони от време на време

14

Анонимен

преди 3 години

При мен избора срещу Ковид е една бутилка Джак Даниелс..

13

Анонимен

преди 3 години

Около 15 декември жена ми беше със сатурация 88% в следствие на двустранна пневмония ,имах спешна нужда от консултация с пулмолог във Варна ,отговорът на светилата беше -запишете час за 5-6 януари .Много загрижени и човечни .

12

Преди време .

преди 3 години

Бях се разболял на морето, (тресе ме, температура итн)Отидох в местната поликлиника, лекарката ми даде антибиотик ( купих.. пих, по зле стана) отидох пак при нея. Даде друг антибиотик... купих пих...по зле стана...вече се прибираме с кола от морето, имам усещането че ще умра !Пристигам в София. отивам на доктор, дава още един Антибиотик. Накрая вече отидох при една докторка от 15-та Червенякова. и тя ми каза:От толкова антибиотик сте си сринали имунната, затова не ви минава. Тя меИзлекува

11

АнонимеН

преди 3 години

НЕОДОБРЯВАМ!!!!!!!!!!!!ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПИСВАТ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ НЕБИЛКОВИ АНТИБИОТИЦИ СРЕЩУ КОРОНА ВИРУС ЗА *** КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ПРЕИЗБРАЛО БОРИСОВ !!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Пулмолог, ама вие сериозно ли си мислите, че може да се намествате в такива процеси и да контролирате болестите. Вие и представа си нямата какво са болестите и кое ги причинява, говорите нещо, пелтечите, и само заблуждавате хората. Досате медицината и учените не решили проблема с нито една болест, а един грип ви напрви смешни. Само хирурзите помагат истински на хората.

9

Борисов

преди 3 години

Фанете я тази и я ваксинирайте публично пред министерски съвет.Стига е клявкала като мисирка по медиите.Оня Мангърата дето искаше пенсионери да ваксинира къде се скри? Гешев ,фанете ги и ги ваксинирайте немедлено! Има ли още склерози от БАН за ваксиниране?!Изядоха бюджета и за *** няма,а другаря С-О-Р-О-С гледа през гугъла!

8

Защо

преди 3 години

публикувате подобни "съвети"? Ако личният лекар прецени и ми изпише антибиотик, аз какво да му кажа? Не, мерси, в Днес БГ пише, че не трябва да пия антибиотик. Това, което казва д-р Ангелова, не е ли известно на колегите й, че трябва да предупреждавате пациентите?! Май търсите всякакви възможни начини, за да стресирате хората и да им внушавате недоверие в лекарите! Това не повишава ли напрежението???

7

se

преди 3 години

Едмо е ясно, в България всеки си прави каквото реши.Джипита изписват антибиотик на килограм.Всякакви ,,специалисти" превърнаха медийте в платформа да се покажат и изкажат.Има ли ясна ,рецепта" какво трябва да се прави при КОВИД от лекарите независимо дали са лични или в лечебните заведения.Има тиха война между двете групи.Здравеопазването ни е капитулирало с политиката на Иеван Костов през 97-2001 ва.Търговията трябва да спре но има ли решимост от политиците ни???

6

Nona

преди 3 години

Спокойствието идва като се изключи тАлАвизора!!!И симптомите изчезват.Майко мила,и това ,по телевизора го обявяват,ама някои още не стоплят!!!Няма надежда!

5

Анонимен

преди 3 години

Това не е ли докторката,която умори едно дете и беше отстранена

4

Анонимен

преди 3 години

Така е първия избор трябва да е парцел на онова място и чак след това всичко останало.

3

Полк. доц. Мангъров

преди 3 години

Не беше зле да каже някоя дума и за тежките последствия от злоупотребата с антикоагуланти. Антикоагуланти се предписват само след скрийнинг на времето за кръвосъсирване, който отнема поне две седмици, за да се определи програма за прием. Предписването на фраксипарин по телефона граничи с престъпление.

2

Анонимен

преди 3 години

Понякога докторите предписват веднага един антибиотик, за да си вържат гащите че са направили нещо. Но има хора които са чули, че някой е пил един какъв си антибиотик и почват и те да пият от този вид.

1

Магьосника

преди 3 години

Азотромицина е антибиотик, но инхибира рибозомите и блокира репликацията на вирусаама тези *** го дават на тежко болни когато не работи