116

Анонимен

преди 3 години

Малолетните *** на Радев не знаете какъв е режима на смяна на властта в страната по Конституция. Не знаят щото са малко и полуграмотни. Порното нета и евтината дрога ги е направила медузи. :)))))))))))))

115

Анонимен

преди 3 години

Разбирам го Радев- толкова пари взема на месец, а нищо не върши. Назначи си *** да го бранят от народната любов:))))))))))))))))))

114

въпрос

преди 3 години

До до 122Разбира се че са постановки,нима не го разбираме? Твърде прозрачни са всички, а целите им са еднакви на всички. Имам един въпрос: С какво тези са по-добри от другите...с това че взимат пари, за да извършват преврати и да лъжат хората или с това, че "гонят мутрите", след като всички знаят кой ги финансира?

113

Анонимен

преди 3 години

Лично аз очаквам на тези срещи да вземат решение изборите да се провеждат с кутии от обувки. Всяка кутия от обувки - урна. Хахаха и тогава ще настъпи такъв живот, че само си викам ч.у.к.а.й на дърво!!!

112

Анонимен

преди 3 години

И на първо място събрал Копейкин и Слафчо-чалгата.Такива са му приритете и таквизи си ги обича.

111

Анонимен

преди 3 години

Сигурно ги събира да им предложи изборите за Президент да стават с sms.:D :D :D

110

дали

преди 3 години

Това дори не са политически партии, а някакви движения, сдружения...и те не знаят какви са.Какво точно зависи от тях,за да решават каквото и да било, след като дори не са били на избори и не се знае дали някога ще помиришат банките в парламента. Какви точно движещи и определящи фактори са това, че се налага някой да се съобразява с тях.Ако се постъпваше правилно,трябваше да са в затвора,а не да решават каквото и да било.Нека си говорим за "честност и прозрачност", но друг път и с други хора.

109

Анонимен

преди 3 години

Абе някой знае ли какво е завършил шлангаджията-крадец?

108

Анонимен

преди 3 години

В психологията ефектът на Дънинг-Крюгер представлява когнитивна склонност, при която некомпетентни в дадена област индивиди страдат от илюзорно превъзходство и погрешно оценяват познанията си като много по-високи от действителното им ниво. Тази склонност се обяснява с неспособността на некомпетентния и неподготвен човек да разпознава и признава грешките си. Той е напълно уверен в своята въображаема компетентност и на практика не знае какво не знае. Невежеството поражда увереност.

107

до 121

преди 3 години

Не го подценявайте!Радев измисли заедно със сценариста от Дубай това с кюлчетата и шкафчето.Измислиха още тонове лъжи. За това наложи вето над Закона за фалшивите новини.Тези измислени постановки са подготвени отдавна.Мислеха за април 2020 да ги пуснат в действие, но пандемията обърка плановете им. За това Радев отиде на Шипка и каза: "Вируса на страха и вируса на предателството" Той всячески искаше хората да не вярват във вируса и да излизат на протести. Сценаристите му са некадърници като него

106

Хейтър

преди 3 години

Хората на Слави като отишли днес при тоя *** мислили, че ще обсъждат изборите, а той взел пак да им говори за чекмеджета и кюлчета. Той явно наистина вярва в тези постановки. Изглежда е по-*** даже отколкото изглежда.

105

Анонимен

преди 3 години

Само да кажа на колетните ***- след като се насрочат РЕДОВНИ избори се прекратяват правомощията на парламента, но не и на действащото правителство. То продължава работа до избирането на нов парламент и ново правителство. Обаче тролчета на Радев- тая седмица нямата 20-толевка май, а. Ехххх няма пари, няма секс- само порно в нета- електората на Радев:))))))))))))))))

104

Анонимен

преди 3 години

Радев бетонира Борисов. Направо го цементира след лятото с юмрука си. Сега продължава да налива бетон. После ще реве, че Борисов манипулира изборите. Тая крива нива той я оре от доста време. Но един не се намери от неговите хора да му даде съвет да не се излага повече. Останаха около 25 метежника на жълтите павета до МС. Чакаха Радев на Нова година да иде при тях за наздраве. Не знам засрами ли се, че са толкова малко, но вече не излиза с юмрука си напред. Обърка много като се довери на От.Трио.

103

Къде е

преди 3 години

Куде е прокуратурата, меверето.Вижте какво става в Америка - ФБР арестува 7-800 души . Повдигнати са по 2-3 обвинения на терористите нападнали Капитолия, ще правят импийчмънт на Тръмп.В момента българските терористи - погромаджии на парламента и ранявали полицаи и мирни жители на столицата са в кабинета на Фигуранта.Веднага да бъдат арестувани и подведени под отговорност за пораженията направени от тях , а за Фигурантина - импийчмънт и съд.

102

Анонимен

преди 3 години

Радев, Радев- с крак на жена си не можеш да тропнеш, а какво остава държава да управляваш:))))))))))))))))). Пилот си само на диплома. Измислен генерал и измислен политик.

101

Анонимен

преди 3 години

Чакайте есента като не го изберат втори път! Тогава Тръмп агънце ще ни се види. Този сигурно военно положение ще иска. Помним какво направи със служебния си премиер. При него нямало да се краде и ще бъде върховенство на закона! Той вместо избори да организира, тръгнал самолети да купува? Докладват му, че възпрепятстват разследване срещу него. Той ги насочва да се стиковат със съветника му! Е това е стожер на МОРАЛА! Да не говорим, че след издънките на Деси, сам трябваше да си е подал оставката!

100

Анонимен

преди 3 години

Разговорите са част от поредицата консултации във връзка с организацията и провеждането на изборите.Не лъжете хората! Не пасем трева.

99

Анонимен

преди 3 години

Балканският Крадец-хитрец,след 20 януари е официално персона нон-грата във власта,а вие *** гербави може да се упражнявате денонощно в анонимните форуми,не пречите никому!

98

Анонимен

преди 3 години

*** фабриката за управление рейтинга на Румен Радев днес не е активна. Закъса го нещо заради снега. Не могат да се придвижат до щаба на Диванната армия. Нямат пари за такси. Започвайте кампания за събиране на средства! Откъснете пагон-спасете България!

97

Питам

преди 3 години

Защо Радев е изгонил медиите от срещата със Слави, журналисти не са допуснати, това ли е свобода на словото и прозрачност?