50

Анонимен

преди 3 години

Не си купувайте коли без място за паркиране! Ами то е просто! Ако си купиш вертолет пак няма да имаш място за паркиране!

49

Иван

преди 3 години

Вижте и собствения паркинг на един наглец пред блок 27

48

Анонимен

преди 3 години

Плащаш за това че замърсяваш въздуха,а не за гараж! Някак си и медии и шофьори извъртат проблема!

47

Анонимен

преди 3 години

До ЙосарянТака е. Реално за да се предвижваш в София автомобил не ти трябва.Той е необходим само ако пътуваш извън София, при това редовно.За нашата кола плащахме близо 1500лв на година за застраховки, смяна на масло, талони... И това без ремонтите които се налагаха. Отделно бензина.Ми това са по 100лв на месец само за да седи в двора на кооперацията. На мен таксито до офиса и обратно ми е 10лв.Да не говорим, че ако взимам от спарковете, ми излиза къде-къде по-евтино.

46

Shark

преди 3 години

Ами спрете да строите. Това се отнася не само за София. В другите градове е същото. Елате да видите в Пловдив за какво строене става въпрос!!!Чудя се кой ще ги купува тези жилища и се питам не се ли довлякоха вече всички от Хасково, Кърджали, Смолян и околностите в Пловдив и не свършиха ти с купуването. Явно не,защото всичко било продадено! И тези се домъкват барабар с таралясниците си, плащам им данъци там, а в Пловдив правят задръстване и творят въздуха. Понякога искам да върнат жителството!!

45

Анонимен

преди 3 години

Всекидневни грижи да си паркираш таралясника за 300 евро на "мойто си място", да пискаш че общината не ти е направила паркинг и да се караш с братчетата като косят да не ти одраскат "колата" в градинката пред блока.

44

Анонимен

преди 3 години

Ми не плащайте бе. И си разкарайте таратайките. Отивайте си на село и в двора си паркирайте 3!

43

Анонимен

преди 3 години

Много ме кефи , общината е изоставила цели квартали на произвола на съдбата , но не забравя да им търси данъци , глоби и всякакви такси .

42

Анонимен

преди 3 години

А честито! Аз като ви разправях, че и в центъра е така, никой не вярваше. Щял да им се реши проблемът с паркирането. Е, решиха ли ви го? Или само ви взимат парите, пък вие се оправяйте както можете.

41

sofeto

преди 3 години

Когато започнат да глобяват пешеходците затова че ходят по платното за движение в нарушение на "ЗАКОН ЗА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА" поради това че МПСтата са превзели тротоарите, е възможно да настъпят промени!

40

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Търсете си правата, подавайте сигнали на деж. на телефони денонощно, пускайте молби+снимков материал, защото други го правят.НИЕ имаме ПРАВА !Защо само тарикати да си ги искат на 100%, а за задълженията да увъртат?Знаете ли, че тези дето пищят за правата си, често не са си платили данъци, такси и др. ?Знаете ли колко чиновници в общината стоят по цял ден и взимат заплата за нищоправене ?Искайте си правата до край.

39

До 37

преди 3 години

Говоря за българите като цяло. Аз лично имам един автомобил, вярно, че е на лизинг но е чисто нов (да не е S класа, а Е класа) живея в затворен комплекс и имам гараж. Но не забравям откъде съм тръгнал и какво ми е коствало, за да успявам в корумпирана Тикволандия! Явно не се занимаваш с бизнес, а си бачлатор или чиновник, максимум някакво ИТ, иначе щеше да знаеш...

38

Анонимен

преди 3 години

Българските градове в централните им части не са проектирани за автомобили. Комунистите когато са ги строили са смятали че в бъдеще само малък % от населението ще има лична кола. И затова няма паркинги. Дори в по новите жилищни квартали има паркоместа само за 5-10% от семействата. А то сега всеки вече кара лична кола.

37

Йордан

преди 3 години

Странно юи е да живееш на тошкова комуникативно място и да трупаш автомобили.

36

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Не само хубаво, но е редно и нормално да потърсят сметка на Общината и виновните в ния, НО в мафиотска страна това е МИЖИ да те ЛАЖЕМ.Има обаче "Наредба за осигуряване на обществения ред, спокойствието и сигурността на гражданите, за опазване на общинската собственост и околната среда, за безопостността на движение на територията на община (съответната)"Във всяка община има, а вие си търсете правата, както граждани го правят !

35

До 31

преди 3 години

Като не можеш да печелиш за да купиш S класа, ще караш Голф 2Кой ти е виновен че нямаш умения да печелиш повече?!Кой ти е виновен, работодателя ти защо ти плаща малко - щото за толкова заслужаваш :)))Смени си работата или главата

34

Единственото...

преди 3 години

...решени е общината да изнудва строителите да строят ред жилищен блок с ред блок с парко места за автомобили. Тоест строителят да няма право да построи жилищен блок, без да е построил първо блок с парко места. После последните да се продават на който има пари, но не повече от два гаража на семейства и само с локална жилищна регистрация в същия квартал.

33

Анонимен

преди 3 години

Няма значение колко ти струва колата, разходите си ги има. Старите даже изискват повече харчове.Щом поддържате по 2 коли значи сте богати.

32

Анонимен

преди 3 години

Купувате си по 2-3 коли и искате да паркирате пред входа - няма да стане.Не ви е виновна общината или кмета, самите вие сте проблема.Създавате проблем, но чакате някой друг да ви го реши

31

555

преди 3 години

Хубаво би било и някой да потърси сметка на общината - защо се издават разрешително за сграда със 70 апартамента и 20 парко места. Така, че не винаги хората са виновни. Но бас държа, че то(е)зи издал разрешителното добре е замезил.