96

Анонимен

преди 3 години

А до 6 000 000 ваксинирани?Колко остават?И да иска човек евентуално, ваксини нема

95

Анонимен

преди 3 години

Любов и Свобода! Имунната система може да се справи с всичко.Когато човек има правилни мисли чист ум и сърце, той е здрав и живее в хармония със себе си и природата!

94

Анонимен

преди 3 години

Никой не ти иска скапаната ваксина бе ***

93

Анонимен

преди 3 години

не ми трябват ваксини ви!И спрете да ни занивате с простотиите си!

92

Анонимен

преди 3 години

За ваксините разбрах, ами кюлчета?

91

ваксинки

преди 3 години

е таз ваксина като не действа на нови мутирали щамове за чий ми е :D

90

не разбрал

преди 3 години

За кои ВСИЧКИ и защо за ВСИЧКИ?

89

защо?

преди 3 години

Някой от великите "експерти" с прехвалените ваксини да обясни защо ваксинирани лекари се заразяват само след седмица?

88

УЧУДЕН

преди 3 години

До Селянина с Колелото"А Ангелов ... който или които ... НЕ искат ваксини ?!?! У дома си имаме едни много по яки "ваксини". 55 градуса. Убива всичко. Всяка вечер жулим здраво по 200 - 300 грама. Да хванем ли бас , че нашата "ваксина" е по - добра от вашата ?!?!"ТО ТАКИВА КАТО ТЕБ ПЪЛНЯТ БОЛНИЦИТЕ, ДАЖЕ И ОСИГУРОВКИ НЕ ПЛАЩАТ! АМАН ОТ ВАС,

87

Атанас Велмазов

преди 3 години

ЧЕСТ И АДМИРАЦИИ ГОСПОДИН АНГЕЛОВ ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !ДАНО ВАКСИНАЦИЯТА ДА СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ! ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА КАБИНЕТА И НАЦИОНАЛНИЯ ОПЕРАТИВЕН ЩАБ !

86

Анонимен

преди 3 години

Най-добрата ваксина е вашият собствен имунитет.

85

Анонимен

преди 3 години

Има определени вируси, които веднъж попаднали в човешки организъм, не го напускат. През повечето време, вирусът не е в състояние да навреди на организма на заразения човек. Активира се при определени условия, водещи до отслабване на имунната защита на човека. Дали вируса Ковид-19 не е от този вид? Ако е така, дали ваксините, при определени условия няма да активират вируса и да разболяват, понякога, смъртоносно?

84

Анонимен

преди 3 години

Малко вероятно е да получите ваксини дори и да желаете. То за спешните медици и личните лекари са в недостиг, а и не сме нито Израел, нито Гърция. Преди около седмица в България се ваксинираха около 5000 души срещу 55000 в Гърция и около 1000 000 млн. в Израел.Въпрос на финансов ресурс, а не на желание.Иначе в Гърция нямаше да има протести,че висши държавници пререждат нуждаещите се от първа линия.Ако се съмнявате ....звъннете в най- близкото РЗИ и питайте къде и КОГА може да се ваксинирате.

83

Играч на едро

преди 3 години

....... Всички ИСКАТ да се "ваксинират" ....... Всеки вика ........ "ВЗЕМИ Я ТИ" ....... Ха ха ха ха ха ......... Аз съм напълно съгласен и гласувам с две ръце първо да бъдат "ваксинирани" всички ПОЛИТИЦИ в това подобие на "Държава" , да изчакаме две - три години за странични реакции и после можем и ние да се "боднем" .......... :) :) :) Особено с тия Западноевропейски и Американски л _ _ на !!!!!!!

82

Анонимен

преди 3 години

Аз пък съм убеден, че Ангелов през април вече няма да е здравен министър.

81

Сандо

преди 3 години

поетапното ваксиниране по отделни групи е противоконституционно. равнопоставеност на всички граждани е задължение за еднаквото им третиране от държавната власт.какво е това 1во тия, после ония и накрая еди кои си. Мутрата се е самозабравила и все едно неговата собствена държава управлява

80

Хипократ като пумпал

преди 3 години

Разбира се, ваксините ще стигнат за българските граждани. Ако наистина се поставят по желание. Не е ясно дали българските граждани ще стигнат за предвидените за тях ваксини.

79

Анонимен

преди 3 години

Кой ти иска тъпите ваксини? Защо трябва постоянно да ни ги пробутват? Човек с акъла си никога няма да си бие тази гадост.

78

муспи

преди 3 години

Писах, но го изтриха. За да ема ваксини за всички българи, евреите, ромите и турците няма да ги ваксинират. Привеждам и доказателство - трият!

77

православен патриот

преди 3 години

Дали ще пукна от рак след време или сега в битка за Свободата си ми е все тая ...все ще се мре ,нали така фашисти....