72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66"Вчерашна новина от руски медии. Никъде в Норвежки медии не се споменава защото не е доказано дали е от ваксината. Първите ваксинирани са на 97+ години"Нормално. В Русия от близо 100 години местните биват обработвани, за да мислят, че "навън" е ужасно и само в Русия е хубаво и сигурно: в това число влиза разбира се и всякаква дезинформация, която може да представи нещата навън различни от реалността.

71

Проф. Костов

преди 3 години

Бий ваксина, спести пенсия на бюджета!

70

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно защитавам, че това е просто поредния малко по-агресивен и смъртоносен грип. Официално го казаха (вече многократоно и по данни на СЗО) : В Европа от грип ВСЯКА година умират окол 75 хил. човека. За момента в Европа от ковид са починали 225 хил. (всъщност са много по-малко, щото ВСЕКИ починал СЪС ковид го водят ОТ ковид)!Т.е. ковид е 3 ПЪТИ по опасен от обикновен грип т.е. опасен си е НО НЕ Е ПАНДЕМИЧЕН както истерично втълпяват!За пример чумата е убила 2/3 от населението на Европа.

69

Анонимен

преди 3 години

Тия верно ни мислят за ***.Значи когато човек загине при ПТП се оказва че е починал от корона вирус защото теста му бил положителен. Когато обаче васнинират някой с чудесната ваксина и той е почине се оказва че причината е от съпътсващи заболявания.Тия чуват ли се?

68

Анонимен

преди 3 години

До БобиХайде да го кажем по-ясно тогава. Руската агенция никога не пише колко са починалите след ваксина със Спутник, но брои починалите след имунизации с другите ваксини. И още по-ясно тогава / щом трябва / - задава се медийна кампания коя ваксина е по-по- най. Тоест започват да си ги мерят ....:D

67

D

преди 3 години

Толкова увредени деца има от ваксини и никога не се е признавало, че е от ваксините. сега да не мислите, че ще кажат да от ваксините е ще ги спрем. нали това беше идеята на тази пандемия, някой пак да прави пари. И сега, когато вече ваксината е факт, няма връщане.

66

Анонимен

преди 3 години

Значи, ако някой напише какво се случва с ваксинираните, вече го обвиняват че е антиваксър.Преди фактите си бяха просто факти, не идваха в комплект с квалификации.

65

до 61

преди 3 години

Да, но на 85 всичко е смъртносно и никаква ваксина няма да ти удължи живота.

64

Анонимен

преди 3 години

Вчерашна новина от руски медии. Никъде в Норвежки медии не се споменава защото не е доказано дали е от ваксината. Първите ваксинирани са на 97+ години

63

анонимен

преди 3 години

Така ли ми се струва, или ДНЕС се включват в кампания "АНТИВАКСЪР"?! Ще проследим бройката на публикациите и ще видим! До неотдавна всяка трета статия беше заплашваща с яростната атака и ужасяващо описание на заболяването от и с "коронавирус", сега обръщаме палачинката може би?!

62

Анонимен

преди 3 години

Пропагандата иска да вярвате в следното.Ако възрастен човек е имал положителен PCR и почине в период от 28 дни след това, причината за смъртта е ковид(не са придружаващи заболявания или старост) Ако обаче възрастен човек почине няколко дни след ваксинация, тогава или придружаващи заболявания са виновни или просто му дошло времето на човека.

61

Анонимен

преди 3 години

На добър час на участниците в лотарията.

60

Анонимен

преди 3 години

Това е информация от ТАСС, в норвежката преса това го няма.

59

Анонимен

преди 3 години

До nАбсолютно точно те трябва да бъдат ваксинирани, защото при тях Ковид е смъртоносен. Тези под 50г ако нямат хронични заболявания нямат проблем с Ковид.

58

Анонимен

преди 3 години

До 59Май не разбираш от сарказъм. В БГ 70% от възрастното население е ваксинирано с БЦЖ. Реално 70% от мъртвите всеки ден някога са били ваксинирани с БЦЖ. Същата работа и с новата ваксина - те са ваксинирали само хора по старчески домове *** 3ма от тях позчинали на по над 80г възраст.

57

n

преди 3 години

Нормално ли ви се струва да се ваксинират тежко болни и много възрастни пациенти? Това не знам защо го обявяват като приоритет. Каквато и да е ваксина може да създаде излишен стрес за един възрастен човек.

56

Чочо

преди 3 години

Прочетете статията със заглавие :-"Учени откриха вещество което подтиска коронавируса"Дай боже да е истина и се спасят хиляди животи . Веществото се казва флувастатин

55

Az

преди 3 години

400 души, ваксинирани с БЦЖ починаха днес в България. Подобна е статистиката и за предишните няколко дни. Шок, Ужас.

54

До 39

преди 3 години

Много си злобен и ***!!!!"ганчето"Създадени сме със право на свободен избор. Защо да не държим българите на това право.

53

Анонимен

преди 3 години

Явно са назначени един или двама да казват колко е страшен грипа и да поддържат паниката. Мислете с главите си и не се водете от пропагандата