122

Анонимен

преди 3 години

Оставка на Байдан

121

Анонимен

преди 3 години

Само Тодор Живков може да ги оправи. Ама той умря и затова вече няма надежда.

120

Бай е новия президен

преди 3 години

И Китай вече е новия хегемон на света! Дупе да ни е яко!!!

119

Патриот

преди 3 години

екзекуция от упор със Сайга 12 право в българофобския предателски череп на всяка транс-атлантическа калинка!България да се освободи от окупаторите и враговете!

118

Анонимен

преди 3 години

Сега остава да гръмне крайсерът Аврора по Белия Кло Зет и ще има велика комунистическа революция в УСА. Очакваме после и Гулаг по Краварски заточени в Аляска. Те и без това панделите им препълнени до покривите.

117

мери

преди 3 години

Света се отърва от един луд ама дали ще е така ще видим със следващия Поне няма да слушаме и гледаме политучески клоун

116

отровна гад

преди 3 години

По света има много видове диктатури, но почти всички са на военни хунти.В САЩ са уникални - при тях е законна полицейска диктатура! И немалка част е съдебна диктатура - фраскат немислимо големи присъди за всякакви дреболии, а истинските големи престъпници винаги се измъкват, като плащат космически хонорари на елитни адвокати.

115

как не

преди 3 години

Поредната пешка,която ще използват за собствени цели, а тя дори няма да разбере,че е президент. Как е възможно да се избира за президент един възрастен и болен човек, наедакветен във всяко едно отношение?Ето така: има кой да дърпа конците на поредната кукла.Целият този избор противоречи на здравия разум. А Америка не е велика държава, там са завоеватели и използвачи, да не говорим за миналото изобщо и как са станали граждани на тази държава първите "американци",които не са и били такива дори.

114

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата система, но хората по земята са прости и не могат да я прилагат както трябва и затова я разболяват с популизъм, и демокрацията започва да боледува защото хората са прости.

113

до 128

преди 3 години

Ще злорадствам колко си искам, защото се случи на най-заслужаващата това страна.

112

Не злорадствайте!

преди 3 години

Това може да се случи във всяка страна,в която демокрацията се разболее от популизъм,а най-благодатната почва за популизма е Простотията.

111

Анонимен

преди 3 години

Значи симпатизантите на Барак Обама, който е наследник на хората, които са брали памук им е позволено да правят безредици и да грабят магазини, а сега не е позволено. Разберете САЩ е велика страна и никога белите няма да се предадат .

110

Анонимен

преди 3 години

Даже не изчакаха да изстинат телата на убитите си сънародници. Ето на какво е способен човеконенавистната диктатура в САЩ.

109

Лекар ихтиманец

преди 3 години

Прилича на злодей!

108

Анонимен

преди 3 години

Политическата мафия сложи началото на края на Америка ! А всички психично болни и умствено изостанали фенове на заспалия Джо и тази политическа мафия много скоро ще страдат .... очаквайте войни и социализъм ! Честито !

107

бай Дик

преди 3 години

Хей Тръмп - Уволнен си!!!

106

Анонимен

преди 3 години

Оранжевия да си ходи. Стига му толкова. Радев да се вземе поука, как не трябва да сдава властта догодина. Да си иде и той ама мирно и кротко на село да сади краставици.

105

въпрос

преди 3 години

какво ви говори факта, че дори гласуването е:138 на 282 гласат.е. 138 гласа са с Тръмп, не е да е като 0 на 400 и нещо! числага са от 2 рата снимка към статията, не съм си ги измислил...

104

Анонимен

преди 3 години

Интересно Байдън знае ли че е президент на САЩ или заради алцхаймера е останал с впечатлението, че е президент на Сингапур?

103

Византийски мурафети

преди 3 години

"Ч.Рени и имигранти от разни пропаднали страни се инсталират на ключови държавни позиции без конкурс и без никакви качества"Досущ като в последните години на Византийската империя. Упадъкът и започва когато започват да назначават само гърци на всички ключови постове. Резултатът е известен от историята. Същото чака и САЩ.