21

ddragov

преди 16 години

vs sme hora hi hi

20

преди 16 години

Като се огледа човек и само гейове и дядовци. 70 годишни дядовци с 40-50 годишни жени, да ама дядото не може да ги задоволи. По младите от дядото се борят с живота и нямат време за жени, а по свободните са гейове. Как тогава да стане. Въпреки че е пълна глупост това изследване, защото една жена като си има работа и не намира подходящия мъж въобще не се отдава на такива мисли. Да не са объркали половете.

19

rain

преди 16 години

По-скоро мислят на работа как ще стане вкъщи... И 8-ми - как да няма превръзки за разтечени бе - ежедневни им викат ахаххаха

18

СВОДНИК

преди 16 години

ДОЛНИ

17

VR

преди 16 години

"една от всеки три жени е недоволна от сексуалния си живот."---то това кой не го знае, че жените са все недоволни, незадоволени и вечно мрънкащи същества.

16

brei

преди 16 години

e te tova im aresvam na jenite

15

преди 16 години

Ами те като им се иска повече и мъжете не им дават това, което им е нужно, много ясно, че ще изневеряват. :))

14

....

преди 16 години

"Времето, прекарвано от жените в подобни мисли, никак не е учудило изследователите, защото, според статистиката, една от всеки три жени е недоволна от сексуалния си живот."-демек 33%... по нататък в статията се казва:"Половината от тях са се оказали недоволни от интимната сфера на живота си..."-т.е. 50%.... И чудя се аз как така се получи тая разлика от близо 20% и кое всъщност е вярното, но карай важното е да има нещо за четене :)

13

-

преди 16 години

КАТО НЕ ГИ ЗАДОВОЛЯВАТ МЪЖЕТЕ ИМ, ЩЕ МИСЛЯТ ЗА СЕКС НА РАБОТА, МНОГО ЯСНО, ПРАВИ СА СИ.

12

J.B.

преди 16 години

Ало мъжете , я се вземете в ръце ! Като си почесвате ухото с пръстче , на кое му е по хубаво ? На пръстчето или на ушето , а ? Така че на жените винаги им е по гот. А ние "ръбим" като изоглавени и си мислим че сме велики. Затова не им правете толкова "евалла" на тези дато пишкат клекнали .

11

преди 16 години

Номер 8 груб си хахах :)Ама, това си е вярно де. Плющи им се като на параходни *** на жениците, само дето се правят на луди и не си го признават директно. Имат дори по-мръсно подсъзнание от нас мъжете. 100 %

10

НиНо

преди 16 години

ей тия откриха топлата вода!

9

преди 16 години

Къде по-точно чакате...

8

Martin4o :D

преди 16 години

Mnogo qka tema :D az oba4e vijdam okolo mene 4e jenite pove4e nalitat ot majete :D 6tom go vidqt i po4vat da zalitat :D nemat tarpenie da go lapnat i da pokajat soloto si trqbva da se izmisli prevrazka za vazbuda 4e sam vijdal mnogo iztekli vodi po ulicite :D

7

от жена

преди 16 години

И че изневеряват повече също :) А ского ли изневеряват-ами сигурно с жени,о не.Значи с мъже.И какво излиза ,че изневярата е равна за двата пола.Всички изневеряват по равно -като полове.Но единият партньор може да изневери повече на другия-това е друга тема.В смисъл -единият си стои кротко,а другия му надява рога няколко пъти-е,какво да се прави-попаднал е на промоция.Днес е празник-два даже,радвайте се че жените мислят често за SEX.давайте,ние,жените чакаме!!!!!!!

6

a-n

преди 16 години

Нали знаете,че жената не миски за мъж,само като е гони лошо куче и като преминава през буйна река.После ние сме били развратници.

5

theNiksan

преди 16 години

Най-голямото откритие на ХХ век е ,че и на жените също им харесва!

4

Оня с коня

преди 16 години

Значи излиза, че колежките само ме разкрват да им оправям компютрите.....Друго имат предвид...Ще почна да им взимам пари :-P

3

преди 16 години

Че на женките им се иска повече отдавна е публична тайна .. :)И че изневеряват повече също :)

2

theNiksan

преди 16 години

А МЪЖЕТЕ - ПОСТОЯННО ЗА ТОВА МИСЛИМ!!