51

Навални

преди 3 години

Тоя серсемин не го познавам...

50

Още 1 или 2 като тоя

преди 3 години

И от "НОВИЧОК" няма да се отървем....Сами си вкарваме таралеж в гащите...

49

А стига бее....

преди 3 години

На челото на тоя отпечатъка от фуражка още му личи...Интересно дали си е свалил зелените чорапета ,че нещо на снимката не се вижда...УМРЕМ ЗА ТАКИВА ДИСИДЕНТЧЕТА...!!!!!!

48

До чебурашка

преди 3 години

Не харесвам Путин и русофилството нито американофилите Но ако трябва да избирам къде да живея бих избрал Москва или Санкт Петербург а не не-гъ-:рската САЩ

47

притча за чебурашки

преди 3 години

До Чебурашка:) не се засягай НЕприятелю. Нямаш топки но затова има много ЛГБТ дефиниции под които може да си намериш мястото.Айде хубав ден желая!

46

Анонимен

преди 3 години

Тоя руснак се е объркал сериозно. Тука е бъкано с руски агенти-и тайни ,и явни...

45

притча за чебурашки

преди 3 години

Спорят Германец и Французин кой му е по-голям. Случайно се набутва и наш българин.Накрая си обявят размерите: германеца - моя е 16см, Французина - моя е 18см, българина след малка пауза заявява: А на американеца му е 22см!

44

е ле па тоя...

преди 3 години

5 години мижитурства в България пък бил един от активните опозиционни дейци в Москва...НЕЩО не се връзват нещата...Намирисва ми на "подстава",ако ме разбирате...Я момчетьатьа от ДАНСинга да му се поровят в бакиите...нема да се очудя изподлеглото му да изкочи некое и друго рашко шпионче...

43

Реципрочно

преди 3 години

До ЧебурашкаИ аз мога така:Интересни са американофилските 'разсъждения'. Винаги когато нямат аргументи започват да говорят за Русия и за митовете свързани със нея. Така и сега. Темата е за русофоб, получил статут на бежанец в България, но противниците на Путин носят вода от 10 кладенеца. Бягат от темите свързани със принципи и ценности.

42

Анонимен

преди 3 години

До ОСНОВНО ПРАВИЛО:за вас знаем!Ние българите имаме други врегове и приятели обаче!

41

Не завиждай!

преди 3 години

До грозното ЧубриПоне Боби разсъждава - при тебе обаче не се получава.

40

usaфоб

преди 3 години

До грозната ЧебурашкаСекна ти мисълта ли що ли? :):)(що си биете не гри те а?)

39

Анонимен

преди 3 години

До МРАЗИМ РУСИЯсимволизма си го уловил : "ТОЧНО ЗА ТОВА СМЕ 'ЧЛЕНОВЕ' НА ЕС И НАТО!"Ха ха!

38

Анонимен

преди 3 години

За да може, преследваните в Русия, по политически причини, да намерят убежище в България, трябва руските агенти ,които со над 60 000, да бъдат изгонени от страната. Както и да се спре безразборно продажба на имоти в България, на руснаци. Руската база около Бургас, да бъде затворена.Това ще е стратегически важно,само българско решение. Русия е заплаха за света.

37

МРАЗИМ РУСИЯ

преди 3 години

ВИНАГИ ЩЕ ОБИЧАМЕ ЕВРОПА И САЩ , ЗАЩОТО ТАМ Е ИСТИНАТА, ДЕМОКРАЦИЯТА И ПРОСПЕРИТЕТА НА СВЕТА!ТОЧНО ЗА ТОВА СМЕ ЧЛЕНОВЕ НА ЕС И НАТО!

36

Анонимен

преди 3 години

даваме убежище на подметка и предател... след изборите ще го пратим обратно тоя ***!

35

Американокакашка

преди 3 години

До грозната Чебурашка"Аватара ти е като снимка на американски президент"шо не е ли?(един от Дарвиновата редица на еволюцията към човек )

34

taschunka witko

преди 3 години

Аз пък ще искам политическо убежище в Русия.Ще бягам от тъпата Тиква и неговите герберски шпицкоманди- просяци на американска и европейска помия.

33

usaфоб

преди 3 години

До Чебурашка"Ако наистина беше русофил трябваше да умреш от срам."Еми - отгатна не съм и сигурно затова съм жив.

32

Анонимен

преди 3 години

До грозната ЧебурашкаТука си прав "Ние българите нямаме господари."Но вие анти-българите имате. И не ме интерусува как и на кого се кланяте или какви хигиенни навици и отношения имате!