9

Питър

преди 3 години

До АнонименНе е интересно. Израел е държавата, която е ваксинирала най-много на глава от населението. Но там ваксинират, а тия пускат новини, а след това мълчат, щото се оказва, че нямат достатъчно ваксини

8

Анонимен

преди 3 години

Keep calm and never fed up!!! British slogan

7

Анонимен

преди 3 години

значи колкото повече локдауни и ваксинирани -вирусът заразява със страшна сила !Борбата с невидимия и могъщ враг продължава!Бойко дръж се тука е като на битака в Димитровград и заразените рязко падат!В Англия не си показват носа навънка и по 50 000 заразени на ден! Вируса се страхува от Тиквоний , англетата ги жлемби като за последно!Меко казано странен вирус наистина .Хора правете си изводите или ще ви правят полу-ид-иоти!

6

Анонимен

преди 3 години

Интересно, това е и държавата, която е ваксинирала най-много хора на глава от населението за момента.

5

Анонимен

преди 3 години

На тези, каквито са опаки и локдауните им ще продължат колкото Брекзит! Още една петилетка..

4

Патриот

преди 3 години

Има ли още овце който да вярват още че причината за това е изведнъж появилия се 'Супер смъртоносен вирус"????????????????????????????????????????????????????????????????Не толаен глобялен фашизъм и нео-феодализъм това е целата да ни превърнат в робски скотове ,тия на запад особено ги пише вече бегали от всякъде да не допускаме тази западна нагло-саксонска сатанинска псхихо педо истерия и фашизъм в източна Евртопа и особено на Балканите ,срамота ние сме блканци българири 1300 години история!

3

До 2

преди 3 години

Ако си вярващ, трябва да знаеш, че това което следва е неизбежно.

2

Анонимен

преди 3 години

Добре дошли в Новия Световен Ред ! Голямото Рестартиране на слугите на Сатаната! Ще го допуснем ли !?

1

славянин

преди 3 години

Абе тоя кудкудякник не дочака още вторият локдаун да свърши въвежда трети, е нали локдауните щяха да спрат вируса, защо не го спират, а го активизират!?