63

ан атема

преди 3 години

цирка е вируса

62

Анонимен

преди 3 години

Докторе ..огромна Франция 500 ваксинирани )даваха в новините ,Макарона бил изненадан )

61

Коледарче

преди 3 години

Не знам защо, ама тоя като го видя колкото и да не ми е до смях, избухвам на глас просто. Героите в индийските сериали и типичния начин на гледане ряпа да ядат. Добре бе професоре, не вярвам, че говорите подобни идиотии. Няма грам връзка между загубата на обоняние и това колко тежко ще се развие, при условие, че това може да се случи и след 8-мия ден дори, както стана с мой роднина. Загуби обоняние, на 4-тия ден се възвърна и на 8-мия ден беше с пневмония.

60

Хора

преди 3 години

По принцип на кой квот му е писано, но вируса го има. Тревожно е че убива хора а не че имаме ваксини с неясно съдържание...Както каза още миналата година един адвокат, известен...Лошото е че врага го има и не е пред портата. В къщата е.Пазете се и да ви казвам, файда няма. Трябва да се ходи на работа, защото сметките си вървят и никой не го интересува имаш ли пари да ги платиш, имаш ли какво да ядеш...Бъдете здрави, и вярвайте че и това ще мине. Само това мога да ви кажа.

59

Карандаш

преди 3 години

Къде е новината?

58

Борисов

преди 3 години

Фанете го тоя и го ваксинирайте публично пред министерски съвет.Стига е клявкал като мисирка по медиите.Оня Мангърата дето искаше пенсионери да ваксинира къде се скри?Гешев ,фанете го и го ваксинирайте!

57

Анонимен

преди 3 години

A ако и мате обоняние най-вероятно го карате безсимптомно

56

Анонимен

преди 3 години

Един месец съм без мирис. Колко още?

55

Дедовия

преди 3 години

Имам хрема и не мога да подуша пръднята на жена си!! " 👑 корона" ли карам???

54

Анонимен

преди 3 години

Вижте на какви хора сте позволили да контролират живота ви. Овце!

53

ПроСоТо

преди 3 години

за обонянеето разбрааме!а кък стои въпроса ако "клиента" фанезапек?..леко,или тежко и жъ го "изкара"?

52

Анонимен

преди 3 години

Дааа, и заради този грип предлагате цялото население да се кастрира. Браво на вас.

51

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Карате ... кар`ате -лекуват ги богатите.Без късмет си,а клиничната пътека,в морга праща те и на небето !

50

До 60

преди 3 години

Щял хлапака да идвал да ми реже главата. Викам дай имейл да ти пратя адреса си да додеш да ми режеш главата... ама малкия вика нямал имейл.

49

До 58

преди 3 години

То се видя кой напълни гащите хаха... имейл нямало мишлецено малко ахахаха нeщастник жалък. Ейде бегай крий се разбрах, че си някво глyпавo лапе.

48

анонимен

преди 3 години

Значи ли това, че само коронавирус САРС-КОВ-2 предизвиква т.нар. ОВИ и ОРЗ със загуба на обоняние! Ами, че той задраска цял списък с около 200 такива вируси / грипни, парагрипни тип 1и2, респираторно-синцитиалният вирус, метапневмовирусът, адено-, рино-, корона- и бокавирусите/!Коронавирусите също са много на брой! Не е само КОВИД!Доктор спец по кандидози и микози се изплющява на тема вируси - това се казваС И Н Е ***!

47

До 55

преди 3 години

Хахаха пълен ***. Смели иначе анонимни зад клавиатурите

46

Ifhfhcjvjvj

преди 3 години

A ако имаме обоняние го караме тежко ли?!?!?тоя кърти мивки!

45

дедо от село

преди 3 години

нагъл и лъжлив ***!

44

анонимен

преди 3 години

Тоя не се и усеща какви ги дръсти!.! Загубата на обоняние само по себе си не е и не може да е прогноза! Може да е признак/факт/ на който се основава прогнозата!Цитат от учебник по медицина:"Прогноза в медицината или като медицинска прогноза е научно предположение за вероятното протичане на заболяването и изхода от него, вид предсказание обосновано с факти. Една прогноза може да бъде добра, лоша, много лоша, неблагоприятна, несигурна, съмнителна."