11

Батко

преди 3 години

Тази баба е вечен синдикалист и е време да даде път на младите хора! Вечни са такива като нея, незаменими лица! Баба Янка пак говори глупости! Давай си оставката и се махай!

10

Анонимен

преди 3 години

Много повече са, но така им е удобно да говорят за да настройват народа един срещу друг и да отклоняват вниманието му от собствената им некомпетентност.

9

Хари Потър

преди 3 години

Заради такива кадри, които не се сещат да слязат от метлата навреме, образованието в бг е като Хелоуин.

8

ха ха

преди 3 години

Янка Многознайка

7

Анонимен

преди 3 години

Тая мумия още ли мърда!?..........

6

Анонимен

преди 3 години

Даже с лъжи докарват едвам до 32%, а се говореше за над 60-70%. Явно са под 10% и то предимно тези по физическо, рисуване и музика

5

Кухарка

преди 3 години

Правиш ли разликата между изпитана и с годините доказала се ваксина с нещо, за което тепърва ще му видим резултатите след 5 г. От това се страхуват хората и само на голи приказки не вярват. Ваксинирай се и не изкривявай нещата с вменяване чувство на вина у родителите. Впрочем, няма ли най-после да се махнеш и да не резилиш учителското съсловие. Или си решила да подобриш рекорда на баба Цола.

4

SS

преди 3 години

Като и гледам прическата ,май вече е поела ваксината...

3

Търтеите се радват

преди 3 години

Ясно е, че не им се ваксинира на търтеите. Заплатата тече, работят от хола, децата не им пищят на главата. Затова - работа само за ваксинирани или присъствено. После да няма: ауууууууу, учител на 72 от Каспичан почина.

2

Анонимен

преди 3 години

Повечето са над 60 г., кастрацията няма да промени живота им.

1

Янке

преди 3 години

Янке, ти ваксинира ли се вече? Важно е за учителското съсловие.