13

Анонимен

преди 3 години

И ТОА НЕКЪФ ПРОДАЖ**НИК

12

въпрос

преди 3 години

това Име дали е Юдеиско?!

11

човек

преди 3 години

"Пфайзер" пък пазят тази информация като фирмена тайна, но гарантирали безопасността."Каква фирмена тайна ги гони па тия бе???Европейската Агенция по Лекарствата е публикувала на сайта си, че е издала условно разрешително за ваксината. Което значи, че Пфайзер се задължава да предоставя всякаква информация за ваксината в продължение на следващите две години!Основният причинител на алергии може да е полиетиленгликол, едно от помощните вещества на ваксината. Няма нищо крито-покрито!

10

Митко Бомбата

преди 3 години

Юли месец пак ваксинация - 3 и 4 доза, после пак януари - 5 и 6 доза ...и така, до края на света...

9

ДртПрч

преди 3 години

Пропагандният натиск е колосален.Е, аз пък няма да си я туря още тази ваксина, докато д-р Озиолор не я потества още 2-3 г, а независим източник не потвърди безопасността й.Дотогава Пфайзер могат да си гарантират, че е безопасна колкото си искат, особено след като са сключили договори за безотговорност с правителствата, на които я доставят.

8

Анонимен

преди 3 години

Що създателите на ваксината на бионтех не искат да я ползват е тва е въпросът ?

7

Анонимен

преди 3 години

Медицината вече не е наукар а религия и търговия, ако се ваксинират политическите лидери вярваш и на медика си, както вярваш и на попа или ходжата или пастора. Който не признава ваксината трябва да бъде изгорен на клада. Да живее Бялата мафия и светата инквизиция.

6

AC AB

преди 3 години

За какво му е на д-р Елиас Озиолор да си ходи в Разград за коледните празници? В Разград Коледа е просто петък...

5

Анонимен

преди 3 години

Лекар = шарлатанин ако лекарите не бяха шарлатани нямаше да се налага лично президентите на САЩ да се ваксинират за да повярват хората на медицината и лекарите. Звучи парадоксално но виждате че Джо Байдън и Камала Харис се ваксинираха срам за вас лекари ако имахте съвест щяха да си пoдадете оставките, хората не ви вярват.

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Не, не!! Гледай телевизия. Там е истината!

3

Чипиран

преди 3 години

аз пък си треснах една ваксина. Поркам като за последно а жената вие на умряло. Ама нали съм чипитани Бил Гейтс ме управлява и налива с ракия, ко мога аз да направя ...

2

Анонимен

преди 3 години

Иначе сега образованието ни е "лошо", нали? Иначе евала, че човека така е успял. Малко могат така. Явно има правилните приоритети а и акъл.Браво и все напред!

1

Анонимен

преди 3 години

Лъжат ве! Ваксината убива! Не го знам къф е тоз доктур ама аз чета фейсбук цял ден и от там разбирам истианта която никой друг няма да каже!!