171

До 156

преди 3 години

"На война като на война", казвате. Щом е на война, никой не е длъжен да мре, заради *** ви разлигавени ле.кета, точно копие на гениалните си родители. Сутрин си водят децата в 7,00 на училище, после занималня в смесени групи и ги вземат в 18,00. Вечер два часа пред телевизора и хайде, в кревата. Така лесно се гледат деца. В класа на сина ми само 3 деца не са на занималня, а повечето майки не са на работа, но нямали нерви да се занимават.

170

До 168

преди 3 години

Май нямаш дете или има кой да ти го гледа. Знаеш ли какво е да си сам, да няма на кого да си оставиш детето, но да трябва да купиш храна, да идеш до аптека? Знаеш ли какво е да трябва да работиш, но през това време детето да иска и да има нужда от внимание и ти да не можеш нито да обърнеш внимание на него, нито да свършиш работата си?Ужасно много родители нямат друга алтернатива и някой да се изказва така крайно, значи няма никаква идея за какво иде реч.

169

До 176

преди 3 години

В цял свят доказаха, че децата са новото биологично оръжие, малките убийци разнасят бързо и неусетно заразата, без самите те да боледуват, освен може би с новия щам. Само тук не го приемат това, въпреки ситуацията през ноември след 1 месец присъствено.

168

До 176

преди 3 години

Вече имахме една такава млада учителка от новото поколение учителки, които не се страхуват от ковида. Бивши студентки, вилнели 5 години из чалготеките, с подарени дипломи за средно и висше. Мерси, моля. Неграмотни, простеят, но с претенции, с вид на евтини улични труженички. Не искам такава фль.орца да учи и възпитава децата ми. Повечето млади учителки сега са такива. Тях кой да научи?

167

до 176

преди 3 години

"За едно учителско място се явяват минимум 20 кандидата."Примера, който давате е вероятно в София. Съвсем не е така в другите населени места.Нека не мислим, че София е България.Няма учители и в НСИ има справка каква е тяхната възраст,и колко са общо по специалности.Като ви казвам няма учители - нямам за цел да ви лъжа или объркам. Дори МО имаше списък преди със заместници учители.Не е актуален.Пенсионираха се и напускат заради пандемията.В Бурас за това майки влизат да преподават.Факт е.

166

до 174

преди 3 години

Защо така нахъсано скачате срещу дамата? Може да има бебе и да е в майчинство жената.Вие само майките от махалата ли мислите, че си стоят у дома и си гледат децата?Има много семейства млади при това с по две деца. Напоследък са все по-често в Пловдив майки с по 2 деца. Дори в хипермаркетите се движат с двете си деца.Никой не им ги гледа.Навсякъде ги водят.Всеки ден ги виждам и се радвам от това да има повече деца в България.

165

Анонимен

преди 3 години

Учителите, които се страхуват и мислят децата за убийци, да напуснат системата.Да освободят работни места за млади хора, които с желание ще работят. Желаещи за учители има много. За едно учителско място се явяват минимум 20 кандидата.

164

До 171

преди 3 години

А като си на работа какво прави твоето дете? Зомби 24/7 бейби тв и YouTube?? А може би бабата го гледа или незнаеш какво е това работа?

163

Анонимен

преди 3 години

166Учителите са рисков контингент от населението по отношение на заразата. Добре, да приемем, че това е вярно. Тогава, като рисков контингент, те имат право на приоритетно ваксиниране. Имат право да бъдат ваксинирани първи заедно с лекарите. А те какво правят? Започват да гледат с подозрение, недоверие на ваксината. Те просто не искат и да се ваксинират. Те искат да ни разиграват всички, ама само да ни разиграват.Не споря, само питам: Вие ще се ваксинирате ли до 5-6 месеца?Отговор по желание

162

Анонимен

преди 3 години

167до 162Проверих. До 29.12.2020г. са подадени 41967 заявления.От тях са одобрени 24 257А 11 327 предстоят да бъдат одобрени....Но ще ги одобрят.Странно защо не искат?Вероятно има и неинформирани, също - изгонени от работа, за по-лесно :(, и т.н.А за КТ - уви, да!

161

Анонимен

преди 3 години

До Баси"""Децата са ви виновни. А хотели, спа, банкети, домашни банкети, магазини (нехранителни), джъмбота практикери и тн и тн?? Дъртаняни по опашки и беседки, изкукуригали дъртофелници..."""Аз водя детето на въздух, дори и пред блока. Но следя да играе само с децата, които са в класа - имаме няколко съученици. Родителите - сигурни, че се дистанцират и внимават в контактите. Разходки семейни и извън града.пИма къде и как децата да общуват и спортуват семейно или с приятели.

160

Анонимен

преди 3 години

163БасиДецата са ви виновни. А хотели, спа, банкети, домашни банкети, магазини (нехранителни), джъмбота практикери и тн и тн?? Родителите, които искат у-ще на всяка цена, им е все едно заразяване, смърт, не си търпят децата вкъщи, не им обръщат внимание, влачат ги по магазини (не ги остават сами у дома!). Не могат да живеят без шопинг развлечения. Те и не са научени как да се забавляват без пазаруване. Така и възпитават.

159

до 162

преди 3 години

Проверих. До 29.12.2020г. са подадени 41967 заявления.От тях са одобрени 24 257А 11 327 предстоят да бъдат одобрени.Изчакват някои семейства да предоставят още данни и социалните били в готовност да подмагат хората и да изчакат липсващи данни.Но ще ги одобрят.Странно защо не искат?- Може би е им позволяват неплатен от фирмата- Може би имат високо доходи- Може би не са информирани достатъчноПричини вероятно има още много.А за Кодекса нали знаете? :D Правилата се пишат да ги нарушават.

158

Анонимен

преди 3 години

Учителите са в рисков контингент от населението по отношение на заразата. Добре, да приемем, че това е вярно. Тогава, като рисков контингент, те имат право на приоритетно ваксиниране. Имат право да бъдат ваксинирани първи заедно с лекарите. А те какво правят? Започват да гледат с подозрение, недоверие и на ваксината. Те просто не искат и да се ваксинират. Те искат да ни разиграват всички, ама само да ни разиграват.

157

Анонимен

преди 3 години

161 АнонименДо 157."Никакви деца не пренасят зараза, точно това не е доказано в нито един смъртен случай на инфектирани учители. Децата поглъщат вируса, но не развиват никакво заболяване или развиват минимално заразяване. По-скоро учителите могат да разболеят децата, особено когато развиващата се инфекция при тях е в големи мащаби и изхвърленото количество вируси по респираторен начин е огромно."Учените доскоро мислеха така - вече си променят мнението! Следете научни публикации, не медии.

156

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 156Изумен съм! Вие сте манипулатор. Прочетете какво сте написал и ще се смеете сам на себе си. Учителите да ги мобилизират и въдворят на приказармени условия в училищата и да обучават заразните ви деца. Отвън на входа да стои по един военен полицай и да ....... всеки който отказва да влезе в час. Това било като война. На времето е имало един Александър Матросов и той легнал доброволно на амбразурата. Сега такива няма, като искаш лягай ти, но няма да легнеш! НС - дрън, дрън!!

155

Баси

преди 3 години

Децата са ви виновни. А хотели, спата, банкети, домашни банкети, магазини (нехранителни), джъмбота практикери и тн и тн?? Дъртаняни по опашки и беседки, изкукуригали дъртофелници...

154

Анонимен

преди 3 години

158до 150Не знам каква е летвата. Нямам малко дете. ....но разбрах, че трябва да са в неплатена родителите. Така се отпускат тези помощи. Не знам подробности. Може да се провери дали е само са нисък доход или при неплатена.При неплатена 2 месеца по Кодекса на труда не губят нищо (като осигуровки).Не е само дохода, разбира се. Но и той.Вижте числата на сем. общо и получилите помощ. Не всички искат, някои са с висок доход, но малко са одобрени!Кой ли спазва КТ освен бюджетните?!

153

Анонимен

преди 3 години

До 157.Никакви деца не пренасят никаква зараза, точно това не е доказано в нито един от смъртните случаи на инфектирани учители. Децата поглъщат също вируса, но не развиват никакво заболяване или развиват минимално заразяване. По-скоро учителите могат да разболеят децата, особено когато развиващата се инфекция при тях е в големи мащаби и изхвърленото количество вируси по респираторен начин е огромно.

152

до 148

преди 3 години

От гайдлайните знаем и от тях се информираме за достоверност.