139

Анонимен

преди 3 години

Аве помислете малко, ако имаше измама и далавера в цялата работа, някоя близка до Бойко фирма щеше да е първа в света с ваксината. Толкова ли нямате акъл а.

138

Дупнишкио Фантомас

преди 3 години

Как ??? ЯКО !!! Как да се чувстват два метра под земята ! Гледат корените на една магнолия !

137

45932

преди 3 години

Повече ме интересува състоянието на ваксинираните в България.

136

Анонимен

преди 3 години

Изреждаш му на пpoст Гaньо един лист тревоги, възможни проблеми, факти - но на него са му КАЗАЛИ, че като се ваксинират всички, ще си получи стария живот, и ще е всичко както преди, и вече kpaтунaтa му се е фиксирала върху това, обижда всички, които му развалят приказката, готов е с приклада да подкара враговете на народа, само и само да може пак да ходи на кръчма без ограничения, и Цонка да си покаозва грима на свобода. Противно.

135

do 148

преди 3 години

Фалшива новина.Научи се да различаваш истината от измислицата.

134

Анонимен

преди 3 години

Никой нямаше да прави ваксини ,ако нямаше да се използват. Храната по магазините е пълна с консерванти и отрови,но *** се е притеснил от ваксината срещу този вирус...

133

Еди

преди 3 години

Как да са чувстват? У Швейцария един ваксиниран е вече под земята. Властите даже го обявиха. Чухте ли?

132

ОПА

преди 3 години

Кефи ме, и ме впечатлява, колко лесно стана приет и приемлив факт, че ЩЕ НИ ПРИНУДЯТ да участваме в медицински експеримент. Много сте лесни бе, един грип, и станахте фашисти??

131

Анонимен

преди 3 години

Да видим как ще принудят 50%+ от населението да се ваксинира... Щото *** тиkви трябвало да ни ваксинират... Да видим кой бизнес може да си позволи да загуби повече от половината си клиенти, понеже нямали БОЦ.

130

Др. Акула

преди 3 години

Когато ни лъгаха за едно, второ, трето - после казват "ми то така трябваше, за добро беше"! Когато Фаучи ЛЪГА американците за носенето на маски - после каза, "налагаше се, понеже... " Сега, след две-три години, ще ви кажат "ние знаехме, че има тези или онези рискове и такива проблеми, но се НАЛАГАШЕ да ви ваксинираме, затова не ви казахме! То беше ЗА ДОБРО! За да може Бау пак да ходи без маска и да си показва червилото!"

129

Фин

преди 3 години

До do137;напротив ти си ***, всеки грамотен знае ,че рак се лекува с изкуствено повишаване на температура. Който не боледува от грип и подобни, се разболява от рак. Затова всички загрижени лекари съветват хората, да не си понижават температурата

128

Анонимен

преди 3 години

мир на праха им

127

Топлата вода

преди 3 години

В Израел ваксинират по 150 000 на ден! До края на Февруари епидемията в Израел ще е ликвидирана! Някой мисли ли, че прави грешки народ, който за 80 години от нищото направи държава с 10 млн. население, а от пустинята - градина.

126

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ваксините са безопасни! Нали ги тествахме върху млади, здрави хора в продължение на 5-6 месеца! Вярно, че 2000 от тестваните мистериозно отпаднаха между първата и втората доза, но и това няма връзка с нищо! Помните ли напълно безвредното лекарство Thalidomide? И него го тествахме много "пълноценно" и кратко, и установихме, че е безопасно! Докато не мина година-две, и не се разбра, че не е!

125

Ко, не!

преди 3 години

Естествено, че ракът ви на белия дроб няма да е от цигарите и пушещите дизели, а от ваксината срещу covid. *** най-обича да търси вина във всичко наоколо, но никога в себе си. Нема вирус, нито полза от маските и хигиената, но като се разболее и се уплаши търси връзки да го лекува "гадния" Мутафчийски, когото е плюл.

124

Др. Акула

преди 3 години

Имунитетът към Ковид-вируса отслабва след няколко месеца, и изчезва след половин година. Ваксината имитира вирусна инфекция, за да създаде имунен отговор. Тоест, имунитетът след ваксината трае също толкова - до половин година, по сегашна информация. Да кажем, че искаме да ваксинираме 3 500 000 българи, за да достигнем "групов имунитет" - за половин година - това са по 26 000 човека на ден, всеки работен ден. Какъв е шансът да се случи, според вас? Дори всички да се бутат на опашката?

123

do 137

преди 3 години

А веселбата с неваксинираните е сега...Между, другото около 1/3 от туморите по света са следствие на инфекции и възпаления. Чакай да се сетя ковид какво беше... аааа, да.Само *** може да си мисли, че РНК ваксина може да инициира онкогенен процес. За съжаление, неграмотниците у нас са огромно мнозинство. Още по-голям *** трябва да си, за да си мислиш, че РНК, която се разпада буквално за часове и дни, ще има какъвто и да е ефект след 4-5 години.

122

мнение от форума

преди 3 години

Мнение от друг форум, което харесах:"Веселбата с ваксинираните ще е след 4-5 години. Като почнат да отключватракови и автоимунни заболявания, ще се оцъклят. Тогава обаче ще хванат Пфазер за дедушковия ония айдуци са си вързали гащите, не може да ги съдите. Те естествено ще викат: А, то не се знае ракът ти от какво е. И без ваксина щеше да го получиш.Ха-ха-ха, хитро, а?!"

121

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Да се чипираш си има и плюсове, вече могат да се свързват с интернет-портала на Майкрософт на Бил Гейтс и да свалят филми и музика без такси, директно на чипа в мозъка си :)

120

Анонимен

преди 3 години

Между другото, във Великобритания годишно срещу грип се ваксинира над 70% от най-възрастното население. Всяка една година през последните десетилетия.Пак между другото, средната продължителност на живота там е над 81 години.Още по- между другото, средната продължителност на живота у нас е под 75 години.Такива работи.