18

разпадането...

преди 3 години

До Эврапэйскый Союзсамо ако позволим... Ясно е че никой в глобален мащаб няма интереси Европейския съюз да е силен и стабилен... Нито САЩ, нито Китай, нито РусияИ всяка една от тия сили ще направи каквото може за да дестабилизира и разединява Европа..При всичките проблеми и недостатъци - ЕС е най-хубавото нещо което се е случвало в Европа от векове... Трябва да се поучим от историята и да положим усилия за стабилизиране и обединяване. Старата история със снопа съчки...

17

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

Разпадането...

16

Анонимен

преди 3 години

Имайте предвид че вече да се бачка в Англия не е като едно време. Сега има много емигранти и малко работа. А едно време беше обратното и наистина се правеха много пари.А сега и в България ако си кадърен пак ще изкараш същите пари. Отиваш в София или Пловдив или по морето има работа колкото искаш. В строителството вече без проблем се изкарват 2-3 хил. на месец ако си разбираш от работата. Правиш си една малка фирма наемаш си общаци да ти вършат тежкото и сгъваш парата.

15

хепи брекзит

преди 3 години

До тттПрав си само донякъде...Най-важното е че вече нямат право на глас и вето... С което да внасят допълнителен раздор и да пречат на решения.Винаги съм ги разглеждал като директен проводник на американски интереси в ЕС. Не че ония няма да намерят пак начин да се намесват... Ама ще им е по-трудно без ингилизите.Значи повод да се почерпим че "велико"-британците ги няма вече Брюксел

14

ттт

преди 3 години

до: хепи брекзитГлупости, те са си в ЕС само дето няма да плащат годишния членски внос в ЕС ! Просто ЕС им направи големи компромиси в преговорите и като цяло англичаните са на далавера! Освен това вече ще могат свободно да гонят мигрантите от Африка и Азия! Сигурно няма да ми повярваш, но след една две години ще се увериш !

13

Филип от Филипополис

преди 3 години

Познавам един *** с който бяхме съученици. Той замина да работи в Англия първо сам. Чистеше къщи и поддържаше градини. После дръпна жена си и детето си там. Направи си фирмичка. Взе да спечели добре. Родителите му починаха и той продаде апартамента, къщата на село, нивите. Тегли в Англия много голям заем и си купи къщичка в която ако разпериш в кухнята двете си ръце пипаш срещуположните стени. Сега се тюхка защото му дадоха статут на отседналост, ама той трябвало да се подновява постоянно.

12

хепи брекзит

преди 3 години

Най-накрая се отървахме от тия. От четири години чакам да се махнат и все се мотаха.Европа ще е по-добре без тия надути първенюта с империалистически амбиции.Да си седят на острова и да се плодят на воля. Ако могат да си направят отново и империята. На добър път и моля не се връшайте!

11

Тошето Ю ЕС ЕЙ

преди 3 години

Шут на селяците, време е ЮК да се очисти!

10

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

Честита нова година! Мисля да емигрирам в Англия за постоянно или в края на 2021 г., или в началото на 2022 г., да сме живи и здрави само. Предполагам, че не много трудно ще се реализирам с тия "търсени" професии. Не го правя за пари, искам малко да сменя средата. Повечето ми приятели са там отдавна. Но е мит, че вядят по 10 бона и се прибират. Не е точно така.

9

Анонимен

преди 3 години

Още 100 пъти го напишете! С грешки и нови думички

8

Пуле Кубратов

преди 3 години

А дали ще има визи и кандидатстване за статут на уседналост за дендитата наркомани, владелци на недвижими имоти из Северна България? Или стандарта пак ще бъде двоен?

7

one

преди 3 години

До oneдобре ще заменя думата с отпадъци

6

Анонимен

преди 3 години

Е щом може 6 месеца без виза значи няма проблеми. Те и без това повечето българи там бачкат сезонно. За няколко месеца спестяват си 10 бона и обратно в България да си почиват. Като ги изхарчат отиват пак.А за тези с търсените професии няма да има никакви проблеми. Ще ги приемат както винаги щото няма кой да бачка там.

5

one

преди 3 години

не зная какво следва ,но корабите с *** които идват от англия не спират всеки месец по 5000-6000 хил тона от Хартлипул,в момента има кораб с *** ,разтоварва се на пристанище варна запад,никой не обръща внимание,нито един журналист не е разследвал ,това са вече милион тона отпадъци,от десет години се внасят вече

4

Е как какво

преди 3 години

Следва да се прибират по родните си места и да почват да сеят картофи и да гледат кози.То в Англия и без това нямаше далавера много преди брекзит пък сега си е пълна прецаквация да стоиш там.

3

Анонимен

преди 3 години

Човек да иде там като турист - може,но да живееш там - не става..

2

Киро

преди 3 години

Българите във всяка една страна са малко и не са фактор, но поляците във Великобритания са изключително много, от берачи на различни култури, до строители. Ще започнат да издават визи за източно европейци в несвяст, защото цялата им икономика се гради на внос на работници. Хубавото е, че за работниците ще стане по-доходно да работят на острова.

1

mlk

преди 3 години

"Всяко едно лице, кандидатстващо по Схемата за уседналост, е необходимо да декларира наличието на криминално минало." ....