14

Зоро

преди 3 години

Брей големи философи тук бе, цялата работа се върши и по електронен път като се подаде заявлението на мейла. Огромната трудност е сканирането на големия талон или на договора. Страшно е трудно. Всичко отнема 4-5 мин.

13

Кот

преди 3 години

Пак много бумащина за един номер, както винаги...

12

Анонимен

преди 3 години

Защо държавата се нуждае от заявления за обстоятелства, които вече са и известни?Толкова ли е трудно при поставянето на нов регистрационен номер да се прави проверка по номер на рама какъв е бил стария регистрационен номер и ако има регистрирана валидна винетка на него, да се прехвърля служебно на новия?Толкова ли е трудно?

11

Анонимен

преди 3 години

Защо е нужен номер на рамата, след като преди това, не е бил нужен?

10

Картофчо

преди 3 години

Егати и простотията. Нали е електронно и всичко трябва да става лесно, бързо и автоматично. Да, ама не! Трябва една папка с документи на хартия да носиш. Че то по-добре да си върнат пак лепенките на стъклото!

9

Анонимен

преди 3 години

Държава, в която още като се родиш ти съставят АКТ за раждане - не ми я хвали!

8

Анонимен

преди 3 години

Егати разправията!То по-добре да си купя нова винетка и след 5 минути всичко е ОК!

7

E

преди 3 години

Няма такива управници, нямата такава простотия! Тук всеки те третира като престъпник, който има изключително задължения да се изръсва непрекъснато и няма никакви права!Даже вече и не се прикриват!

6

Чиновници

преди 3 години

Необходимостта от подаване на заявления и всички глупости съпътствани с тях / при положение че живеем в 21 век и топлата вода отдавна е открита във всякакви направления и други държави са автоматизирало огромен брой подобни процедури/ -ние още тъпчем на едно място и даже ходим назад,защото все пак трябва да се намери работа на цели фамилии калинки. На запад ако 1 човек върши качествено 5 неща тук те се вършат некачествено от 10 човека най-малко. За това сме на този ред.

5

Анонимен

преди 3 години

То само с винетките да е така на рамо да ги носиш. Всичко което се прави на тази територия от чиновниците и то съвсем умишлено е за да се приберат допълнително пари от "заможното" население.

4

ису

преди 3 години

и разрешение от ББ за всеки слуцаи

3

бааа го

преди 3 години

А защо не се прехвърля?!Нали се дадоха/откраднаха/ милиони за модерна система?

2

БГ трол

преди 3 години

Не е в нарушение, от Националното Толуп Управление да си оправят системата или да отидат да се гръмнат.

1

Анонимен

преди 3 години

един куп разправии по добре да си купя нова , то за това е и измислена тази бюрокрация