132

никой

преди 3 години

не провери какво има в кардероба му,сигурно е до горе пълен , пък ние да лапаме мухите-не сме ли ***- да

131

Анонимен

преди 3 години

Браво

130

докато измрат!

преди 3 години

До Нали беше до март?Га ги няма пенсионерите!!!

129

Нали беше до март?

преди 3 години

*** бързо забрави, или се прави на улав, разбра, че ГЕРБ отива на кино и отряза пенсиите. Сега ще ги даде на полицаите, че вече ще трябва да му пазят зад ника, народа ще го изрита яко!

128

Анонимен

преди 3 години

Искаме БСП и ПЕС да се връща на власт,вас не ви искаме,българоубийци!

127

Анонимен

преди 3 години

Българоубийци махайте се,колко още хора трябва да избиете,да тероризирате,да държите като заложници и да провеждате геноцид над България?Стига,вървете си,искаме честни избори,а не манипулации и фалшификации с които заграбвате властта,а след това налагате терор над държавта и населението!

126

Анонимен

преди 3 години

Minalata godina са фалшифицирали изборите в полза на ГЕРБ,ДПС с помоща на Турция,сега се канят да направят същото

125

До 171

преди 3 години

Ваксината срещу ковид 19 на" Астра Зеника" се произвежда в Обединеното кралство и е най евтината.Това е векторна ваксина,различна от тази на Пфайзер и Модерна които ползват РНК вирус на причинителя.Докато векторната на Астра съдържа аденовирус на шимпанзе,причиняваш лека настинка само при тях,но допълнително обработен.Около 70% е ефективна,и заради пандемията избързаха да я одобрят.Не знам дали си струва.Не е важна цената,а качеството,ефекта и безопастността.Великобрирания купи и на Пфайзер

124

До 171

преди 3 години

Що пишеш глупости!Къде има ваксини по 4.80 лв?Те грипните са по 25 лв.Великобритания произвежда свои ваксини на "Астра Зеника", чакаха одобрение.Може да е 4.80 паунда,ако канала не е тиражирал опорка..Тук се внасят на Пфайзер.Израел платиха по 30$ за да са първи и в големи количества.В ЕС цената на ваксината е еднаква за всички държави въз основа сключен договор с производиля и ЕС.

123

До 172

преди 3 години

200 евро за неквалифициран труд в Германия е несериозно.А средната пенсия в Германия ,уж най социалната държава е около 700 евро на месец,при все че голямата част живеят на квартира,не стига доникъде.Затова много немски пенсионери се преселват в България в по малки градове около морето с нисък наем,за тях тук е рай.Идват и италиански пенсионери.Ако в БГ не беше затрита икономика,банкова система през 90- те от известна партия да стигнем нулата,ако са мислили за обществото и стандарта,ама не!

122

До 173

преди 3 години

Е стига с това чекмедже ,монтажите на мафиотите!Трябва да си тотално издухан да повтаряш опорките поднесени за дебилитета.То се вижда ясно ,че е монтаж ,а вътре дали е картон с жълта боя или фалшиви пари преценката е за балъци.Той ако слушаше нямаше да му сготвят компромат с лесни госпожи!Иначе за пенсионерите е добра новина и не са трохи ,защото преди 4 г. минималната пенсия беше 180 лв.Подпомагат и неработещия бизнес,медици,изключително трудна година за бюджета,но въпреки това.

121

Анонимен

преди 3 години

ха,ха,ха,ха-затова ли са най оскъдни в цяла Европа.Цял свят ни се смее с 200 евровите пенсии.Това е надницата- 200 евро на ден за един германски обикновен работник,без више образование.Или неквалифициран труд.

120

Боко бандита

преди 3 години

Изпълних ангажиментите си да напълня едно с шкафче тази година. И тъй като се очаква следващата година икономическия растеж ще бъде 5% смятам да напълня 5 шкафчета щото изборите са ми в чувал с евро вързани.

119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Я ! Сирака ,дето сам станал кмет ,генерал ,а през това време майка му пържела картофи и баща го катерел по покрива ,да оправя антената . И ровел по кофите .....глад ,глад ...

118

2 пъти-пфу!

преди 3 години

До ТИ ДА ВИДИШ. ТОВА Е ! ЧЕ, ВЕЧЕ КАТО ЧУЯ ДУМАТА ДЕМОКРАЦИЯ ,МИ СЕ ПОВРЪЩА! Комунистите били невзрачни шмекери ,пред демократите .

117

Анонимен

преди 3 години

Ама тоя откъде накъде ще ни нарича "пенсии"!

116

Хе хе хе

преди 3 години

До Анонимен ЛУД УМОРА НЕМА ! Тоя изтрещял дядо ,нали си го знаем ,че е осъден З ПЪТИ ЗА ЛЪЖИ ? И то от Елена Йончев ,а върхът на сладоледа ,2 пъти от *** Нинова . ЕСТСТВЕНО ,ЗА ЛЪЖИ.И ,как беше на немски ,БЕЦАЛЕН ,БЕЦАЛЕН ...пецален ....ПЛАЩА ..ПЛАЩА .ДАЛИ Е ЩИПНАЛ ЧЕКМЕДЖЕТО ?

115

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Време е да си дойдат комунистите...стига кражби, разруха тея пишман ДЕМОКРАДЦИ ни върнаха 2 века... Да идват и да започне да се строи на ново...нужни са истински фабрики, заводи, язовири, здравеопазване, образование , отбрана....абе нужна ни е държава!!!!! Да изхвърлим тоя циркаджия и ШАЙКАТА му...да идва учен и УМЕН водач...стига еднокнижници!!!!! За това е нужно обединение ВСИЧКИ СРЕЩУ МУТРИТЕ и то без разпиляване на гласовете, а да се гласува за партията с най голяма възможност и вероятност да спечели мнозинство!!!!

114

Анонимен

преди 3 години

До ЗА 143 Брех ! И аз се чудя ,как при демокрацията, лъжите на най -свирепите демократи ,за химическите ,бактериологичните оръжия на Садам ,атомните на Кадафи и за митичните оръжия на талибаните в пещерите ,станаха истина ? Излиза ,че фашизма и демократите ,били съюзници ? Мда , мъдро ! Благодаря !

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ! НА 29.10.2005 В ЛЮКСЕНБУРГ Е ПОДПИСАН ДОГОВОРЪТ ЗА ПРИЕМАНЕ В ЕС ОТ САКСГУБОРГГОТСКИ,ПЪРВАНОВ,ПАСИ И КУНЕВА!АКО БЯХА САМО КОМУНИСТИ ЕС -ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!!!!А ВЛИЗАНЕТО НИ Е НА 01.01.2007!!!!!!!!