12

Анонимен

преди 3 години

Освен от ботокс от друго неразбираТой нее лекар а е администратор това са две различи дисциплини

11

Анонимен

преди 3 години

Уважавам Ангелов - деен, решителен, компетентен, умен, принципен и аргументиран.Този път мисля случихме на министър.

10

човек

преди 3 години

До: номер 3Ангелов може да бъде където си поиска!Например: Емануел Макрон наскоро се разболя с положителен тест за новия коронавирус. И веднага се изолира и карантинира в Елисейския Дворец!Еми, аз ако бях, щях и аз да се карантинирам в Елисейския Дворец, или подобен на него дворец, с една група танцьорки. С духов и струнен оркестър.С всевъзможни певци и актьори, и хладилниците ще са пълни не с ваксини, а с тънки мезета! А в подземията на двореца - каси с вино и шампанско Дом Периньон!

9

Анонимен

преди 3 години

Фалит и закриване н бизнеса за алчните хотелиери и ресторантьори, които надуха до небесата цените! ТАЯ ПАНДЕМИЯ ХУБАВО ИМ ДОЙДЕ, НЯМА ДА РЕВАТ СЕГА, ЗАЩОТО НЕ РЕВАХА КОГАТО ДРАХА С ПРОЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ!

8

Анонимен

преди 3 години

Е къв е смисъла да им забранява да празнуват, след като Вълчев се гласи скоро да отваря училищата и така или иначе тогава ще последва ново голямо повишаване на броя на заразените...

7

До 4

преди 3 години

Ще мятате кючеци след това в интензивното, а накрая - в моргата! Защото сте много "умни" и си мислите, че можете да правите каквото ви хрумне!

6

Частни партита

преди 3 години

Явно е времето дошло на частни купони и партита хората при силно желание винаги ще намерят начин да се съберат.

5

А.Н.

преди 3 години

Незабавна оставка за министър, който още не е разбрал, че по Конституция хората имат равни права и равни задължения! Щом има заповед, то тя важи еднакво за всички!Големи благодарности и страдания в интервюта за лекарите, учителите и хората загубили доходите си, а после предлага да се съберат 300 души в кръчма?!

4

Анонимен

преди 3 години

У нас ще се съберем 20 човека и ще ядем,пием и ще мятаме кючеци до сутринта,да дойде здравния министър да ни забрани!!

3

Анонимен

преди 3 години

А Ангелов къде ще е на купон ?Или и той ще си стои сам вкъщи ?

2

Анонимен

преди 3 години

Ангелов, на ли се сещаш,00:30 означава 05:30 часа ) тава са така наречения бизнес

1

Анонимен

преди 3 години

От 19 до 00:30 не са заразни хората, после обаче рязко стават много заразни. Може ли тая министърка да е такава четка...