354

Анонимен

преди 3 години

Руснаците са изгонили военния аташе на България като шпионин ... някак не си представям нашия дипломат да е събирал секретена информация чрез шпионаж и подкупи, което руснака в България със сигурност правеше. Руснаците продължават да гледат на източна Европа като на собствена територия на която имат право да се разпореждат и дори не го крият. A неграмотния български селянин вика браво, същия селянин, който докара комунизма в България. За това трябва да има образователен ценз при гласуване

353

Анонимен

преди 3 години

Е, как няма да питат кметовете за саниране, там е далаверата, той и те знаят мнооого добре! Алчността ще им изяде главата, само дано да е по-скоро, че и народа вече затъна съвсем!

352

Анонимен

преди 3 години

Мангъров ,заяви ,че няма да се ваксинира,защото е с антитела.

351

Станой от Ахелой

преди 3 години

Разбрахте ли че Мангъров ще го ваксинират публично ... ще го чипират и ще му сложат и ушна марка ... !!!

350

Анонимен

преди 3 години

Другарю Борисов не с лошо!Времето е наше!

349

Анонимен

преди 3 години

Борисов разпореди-простащината почивен ден да няма!

348

анонимен

преди 3 години

За съжаление ,по незнайно какви причини природата създава винаги малък процент индивиди , които примерно в днешно време вярват във всякакви световни конспирации , масонски завери , билгейтски безумни идеи за редуциране на населението по света , за ампули пълни с отрови за имунизации . Те обикновено оцветяват от страх бельото си в охра , загрижени за съмнително смисления си животец и обвиняват всеки и всичко , което противоречи на изкривеното им възприятие на света .

347

Тикволандия

преди 3 години

Това заглавие е манипулативно. Не че Бойко не може да го каже това (все пак е бивш полицай с пожарникарско образование,такова му е нивото) но от статията излиза, че Мангъров сам е решил да се ваксинира. Но на авторката на статията много и се иска да покаже как Бойко може да командва както му харесва. Какво да се прави, опорна точка.

346

80711

преди 3 години

едно време екзекутираха ,обезглавяваха и изгаряха публично по площадите !Сега сме модерни евролиберални последователи на църквата на коронавируса от последния ден и краля Слънце вече заповядва публична кастрация ,опа ваксинация на Мангъра за назидание на плебеса!Има прилика с Влад Цепеш дето ги е набивал на кол ,сега само ги боцкат ,ту отпред ту от-за-д ,по избор на клиента.Интересно ми е Мангъра какво ще направи!Антителата му свършват след 4 месеца и после кво прайм?

345

Анонимен

преди 3 години

Алоуууу, какво е това заглавие бе, Борисов разпореди(заповяда), тоя вече съвсем губи връзка с главния.

344

Щерю

преди 3 години

Да, ама д-р Мангъров не иска да се ваксинира. Имал антитела човека...

343

Анонимен

преди 3 години

Не му мина този път номерът на Борисов. Сигурно си е помислил ,че Мангъров е от отбора на слугите му и ще се втурне да изпълнява нарежданията му. Ама нацели болно място - вирусът и ваксинирането Едва ли има толкова пари ,че Мангъров да тръне да си променя мнението

342

До Сандо ... Споко Сандо, Баце ще боцне мангъра както му е обещал, като му отшумят антителата, а после в края на март 2021г. ще боцне за пореден път и едни пишман политици от антуража на Черепа и ген.Решетников ... !!!

341

Анонимен

преди 3 години

Значи Мангъров да се ваксинира,а Бочко-не.Нали и двамата имат антитела,защо единия трябва да се ваксинира,а другия се прави на разсеян.Хитър Андрешко,ама не съвсем.

340

Анонимен

преди 3 години

До видял:Да вярваш на китай е като да вярваш на бойко преди избори. 11 години обещания и един голям кралимарковски ... А що се отнася до грипчето , китай си покриха мълраческата издънка и ликвидираха всеки който се опита да каже какво са направили

339

Сандо

преди 3 години

Баце, аре бодни внучетата с вакисната публично ... ще ти повярваме!

338

Калеко Алеко

преди 3 години

Ми той лагера на Мангървоците е със широк обхват и освен нарочени за медицински лица, като въпросният доцент, включва и нарочени за политици, като фигуранта от "Дондуков 2" и стратегическите му съветници, тези от РеМеДето на "Позитано 20", Мая Костинбродска, Румен Петков, Сашо Апашо, Тюлена с гумената лодка от плажа на Росенец, както и новоизгряващи звезди на българският политически небосклон, като Ян бабикян, Хаджигенчо, тези от белия бус на "системата Ги убива", пиарите на Иванчева и так далее

337

до 362 анонимен

преди 3 години

Ти сериозно ли вярваш на всичко което говорят политиците?

336

Анонимен

преди 3 години

до ВидялТи сериозно ли верваш на сичко, което някой поства в Ютюб?

335

Видял

преди 3 години

Първият доктор който почина от SARS беше един китайски доктор, споделяше в интернет от телефона си какво става, защото китайската народо-демократична партия не казваше...след това го обявиха публично. Интересното беше, че той спомена че това е много по-смъртоносно от гриповете с които се е срещал. Този който го е произвел, има и противоотровата. Въпросът е, ако веднъж си искал(било ти е платено) да разредиш малко хората, с ваксината ще им направиш добро или ще продължиш да ги разреждаш?