69

Активист на БСП

преди 3 години

А ексхумирани от ваксинираните ще има ли ???!!!

68

да знаете

преди 3 години

След ТРИ месеца няма да има нужда от проучване/усвояване/, поради простата причина, че ГРОБ тогава ще са само жалка следа в историята.

67

Анонимен

преди 3 години

кунчев, кога ще дойдеш да ваксинираш моите танзанийски кози, обещал си!

66

Анонимен

преди 3 години

О, да, нанявам се Файзър да потърсят г-н министеро за обяснение.

65

Сата НАТО

преди 3 години

Здравният министър на интервюто при Цветанка Ризова каза: "Нито знаем какъв е титърът на антителата, нито знаем при какво количество антитела сме в безопасност". Тоест, не знаят нищо, което да легитимира ваксината като такава. Тоест, в най-добрия случай това е безвреден буламач, а в най-лошия - случайно забъркана отрова, която може да ви осакати. След като се изпусна да каже това нещо, най-добре да си подаде оставката и да назначат по-изпечен лъжец на негово място.

64

Лгкбибкж

преди 3 години

До ГосТНяма да те разберат и да обясняваш щото са платени

63

Кцйцйцйцйж

преди 3 години

Сега да поразсъждаваме малко, пумпали! ЕС е поръчал 2милиарда ваксини при население от 400 милиона от които 200милиона подлежат на ваксиниране. Това прави по 10 ваксини на човек! Т.е. Някой яко е бръкнал в кацата с мед! Следва по-готиното-ваксините са в трета фаза на изследване!!!! Никое правителство не ги е признало за окончателно одобрени , а само временно! Трета фаза е тази в която се изследват на доброволци! Извода е , че в момента всички сме доброволци и си плащаме за това, а не фирмите!

62

Анонимен

преди 3 години

Първо ваксината не трябва да е задължителна, защото живеем в демокрация и второ - трябва да има избор от ваксини, за да се прави ваксинация. На пазара има 4 - 5 ваксини. Всички трябва да са достъпни, за да може всеки да направи избор на ваксина. Аз категорично заявявам, че няма да се ваксинирам, но руската ваксина Спутник е по-добра за мен и трябва да е налична на пазара. Това е демокрацията и свободният пазар.

61

Анонимен

преди 3 години

В такива компании като файзер подпсваш декларация, че няма да разпространяваш информация от кухнята дори да правят схеми.

60

Анонимен

преди 3 години

Тепърва ще се правят проучвания дали ваксината работи, ама иначе едни пари се платиха за тях(последно тиквата спомена 189 милиона)..

59

ГосТ

преди 3 години

К'во ми цъкате минусчета ве ? Ай наш'те всезнайковци да кажат колко дълъг е образувания имунитет. Със сигурност знаят, нали ? Хахахаха. Иначе, е добре известно, че имунитета след прекарана инфекция е по дълъг отколкото при ваксина. Също така, хората занимаващи се с наука - вирусолози и имунолози предвиждат по дълъг имунитет при среща с целия вирус (атенюиран), отколкото към един негов епитоп (к'ъвто е случая с тея б.о.к.л.у.ц.и). Дълго е да ви обяснявам.

58

Анонимен

преди 3 години

Престанете да тормозите горката Пфайзер. Тя ще си потърси правата в съда срещу всички опасни хора, които я нападат.Такива са правилата при капитализма.

57

Нцйцйцйцйц

преди 3 години

До До 40Ти да не си агент на Pfizer бе пумпал?

56

Елемаг

преди 3 години

Ваксинирайте там по-бързо всички желаещи и да минава тая простотия,че да мирнете.Една година слушам, и чета само контактувам с по 30 човека минимум на ден,за това чудо само от новините разбирам.Всичките ми близки и роднини около 1000 човека кръг поне всичките са живи и здрави и не разбират и те за какво иде реч.Крадете си парите и се пръждосвайте,че се видя какво сте оглозгали в тая държава!!!

55

Анонимен

преди 3 години

При капитализма хората са опасни и те трябва да подписват декларации, че няма да тормозят капиталистите и техните фирми.Опасните хора експлоатират безопасните капиталисти и техните корпорации.

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДоброволците които са тествали Пфайзер са умрели....

53

Do 49

преди 3 години

Opasna ili bezopasna vse taia. Ima hora, koito neiskame da si ia biem. Demokratsia Maina.

52

Анонимен

преди 3 години

До До 40Абе ти наистина ли си толкова плосък ?Ваксината е безопасна според Пфайзър,минала е всички необходими изпитания,одобрена е от експерти на СЗО,ЕКЛ,БЛС !----А след като е безопасна и са минали всички необходими изпитания, защо трябва да се подписва декларация, че си запознат с негативните ефекти и усложнения (без да се изброяват, тоест каквото и да стане) и така не може да имаш никакви съдебни искове?

51

АнонимеН

преди 3 години

ДО ИЗБОРИТЕ ЩЕЛИ ДА ВАКСИНИРАТ 150 ХИЛЯДИ ДУШИ И СЕ ХВАЛЯТ С ТОВА!!!------------150 ХИЛЯДИ ДУШИ ТОЧНО КОЛКО ПРОЦЕНТА СА ОТ 4-5 МИЛИОНА

50

Анонимен

преди 3 години

Изводи:Ваксината е безопасна за хората, но хората са опасни за ваксината. Хората могат опасно да съдят безопасната ваксина на Пфайзер.Декларацията се прави не за безопасната ваксина, а за опасните хора.Опасните хора са врагове на безопасната ваксина.