67

Анонимен

преди 3 години

Между другото, техният червен пишман инфекционист Мангъров вчера се е ваксинирал. Нищо чудно да получат нова заповед.

66

Анонимен

преди 3 години

Сега на другарите са им казали да не се ваксинират, утр друго ще им наредят, спокойно.Червените няма собствено мнение, то се формира в Москва и после се дооформя на Позитано 20.

65

Анонимен

преди 3 години

До Чист коменистВече видяхме едната комунистическа партия ГЕРБ като стадо как под заплаха се втурна да се ваксинира.Навярно другата от БСП има повече ум и е по трезво мислеща и няма такива намерения.

64

Гамен Грипенов Ветов

преди 3 години

Саобщение,саобщение от пресцентъра на МВР!!Сички тъпанаре,дрогаре,БСПаре и всякакви мб,цили,85%ви и други,да не се ваксинират,щото ваксината е за нормални европейски граждане!Горепосочените съботьори и н,енор,***,лници не попада в графата нормални, затуй рискуват да получат главозамаяние и кракопреплитание при ваксинирането!За тях е по добре да минат по методът на Мангъров,жив емоционален контакт с несъществуващият КОВИД 19!Казах,Хау!!

63

Анонимен

преди 3 години

Страхът от ваксината е по-голям от измисления Covid-19 само това може да ни подскаже, че има нещо нередно.Заблудените да се ваксинират, нека разума надделее и не ваксинираните да са огромния процент.За да се спре с тази световна лъжа за Covid-19 навсякъде по света се отчита по-малко смъртност за същия период миналата година.И това при "пандемия" хайде стига с тези лъжи.

62

Чист комунист

преди 3 години

Комунистите винаги чакат от БСП да им кажат какво да правят. Сега чакат Нинова да кажа дали да се ваксинират или не. В момента тя се чуди, както като твърдеше, че няма вирус, ала после се разболя от Ковид и отиде именно във ВМА да се лекува при Мутафчийски, когото постоянно плюеше.Сега мисли дали няма да се мине и евентуално да умре. Затова сигурно ще каже на своите комунисти, че ваксинацията е много хубаво нещо и тя първа го е предложила, преди Борисов.

61

Анонимен

преди 3 години

След месец колко ли ще струва един фалшив протокол при ДжиПито че си ваксиниран?

60

Празноглавец

преди 3 години

"Вий знаити ли чи в моргити няма достатъчно чували за трупуви бье хаймани?"~ Коца ЖенатаТака ще го запомним този

59

Прос Селендур

преди 3 години

Ваксинирането е всъщност преброяване на наивниците...!!!

58

IQ 3.14

преди 3 години

До Знае сеще се ваксинирате доброзорлем, когато във всяка къща на антиваксър има поне по един некролог. тогава, обаче пак некой ще зацвили "къде е държавата, що не казахте".

57

Знае се

преди 3 години

Ще се ваксинираме когато на Балтов, Мутафчийски и Коце Бокл*ука им поставят истински ваксини, а не физиологичен разтвор! Единствения вариант хората да повярват във ваксината е ако Мустафа Карадайъ гарантира за вакисната Валери Симеонов, а Корнелия гарантира за тази на ББ.

56

Гертхард Тюнгерб

преди 3 години

Мале, чухте ли кой е умрял?

55

МНЕНИЕ

преди 3 години

По-малкото случай на положителни тестове се дължи на следното - Лабораториите които взимат по 120 лева за ТЕСТ , НЕ работят събота и неделя и на Празниците .За Критиците - Посочете ми къде мога да си направя днес тест за Коронавирус ? Отчитането на днешните резултати е от изостанали проби от 23 Декември 2020 .На 31 Декември ще има резултати от Утрешния 29 Декември .

54

IQ 3.14

преди 3 години

До Програмистваксинирал си се с наливна ракия :) те в русия не я щат и поръчват за апаратчиците от пфизер, ти обаче знаеш ..мамин благ

53

шмatka

преди 3 години

Ваксинацията срещу коронавивуса - началото на края не на пандемията,а на човечеството!

52

Програмист

преди 3 години

До до програмиста (57)Ваксинирах се още преди два месеца. С руската ваксина. А за вас - музика.

51

онзи

преди 3 години

Повечето медии са спонсорирани и контролирани от Глобалистите-Сатанисти включително и днес.бг.

50

Г-жа Дупчек

преди 3 години

Защо няма официални данни за броя на ваксинираните?

49

Анонимен

преди 3 години

Следващата стъпка ще е не само да не може да напускаш не само страната,но и жилището си,ако не си ваксиниран.А на бас.Толкова са предвидими,че могат да си бият витаминС колкото си искат.Никой не им вярва.

48

до програмиста

преди 3 години

Бягай да се ваксинираш. После като ти се бъгне главата няма връщане назад.