23

Сюндюк

преди 3 години

Премиер да не си в днешно време амаан замаан -абре апчихуй наздраве!

22

Въпрос

преди 3 години

Борисов вярно ли си крал коли с някакъв Юлиян от Перник в Чехия през 90-те години!?

21

Анонимен

преди 3 години

Хаха "Премиерът посети депо за сепариране на отпадъци" приятелчета се срещат, защо не е останал в познато място при познати хора. Тоя пусна пак гастерите без карантина и 250 000 псевдо софиянци на разходка по страната и ПАК ще чакаме януари с по 1000 на ден в дъвени пардесюта. Истинска напаст е тая партия на глупоста с нейния цар от 4то весело.

20

Анонимен

преди 3 години

Ес вече е история, само че ти не го осъзнаваш, де-бел!

19

Анонимен

преди 3 години

Ако се съберат с Кубрат Пулев може и да напишат европейски мемоари!

18

Е'м чи Ко?!!

преди 3 години

Поне човека има безпрецедентен авторитет в Европа и света ,както и вече много е импрувнал английския си език. Българският му е еродиран иосвен това е и вишист!!!

17

Анонимен

преди 3 години

7ми кое му е равноправното една държава да внася в европейския бюджет няколко милиона и да присвоява милиарди и да живее на гърба на другите? това може да е равноправие само от гледна точка на наглите въшки с мания за величие

16

Абе

преди 3 години

Абе и на най-светлия празник ли трябва на тоя травестит да му слушаме и гледаме платените PR ампании? Нали сме демокрация, каво само му налагат мутрата ?! Той ше ни каже кое било и кое не най-вярбо и най-правилно за Европа или семейството как най-добре се чувства и кога ! Тоя който легализиеа тежката организирана престъпност и повол да превземе институциите!

15

Ром"с

преди 3 години

Новият вирус който бе открит в Британия,сега вече ще изчезне до една седмица или въОбще няма и да се споменава за него..добър ход на британците ...а ние ще се хвалим между себе си в ЕС.)Кой спечели битката за риба ,за това не се говори ...всичкИ ДЕМОКРАТИЧНИ И СВОБОДНИ медии мълчат !?

14

Хаха

преди 3 години

Все едно аз да се изкажа за атомната физика,моля ви се,несериозно е!Коледа е все пак,пощадете ни поне тези дни!

13

Ужасс

преди 3 години

Тоя беше накарал Пернишката секта да вика на площада Гешев радост Гешев радост егати позора

12

Анонимен

преди 3 години

Текат му мислите, може и книга да напише, умен е, как само е стигнал до това заключение. Не всеки може да каже такива умни думи!!!

11

Само в България

преди 3 години

Борисов кажи си за поръчковите убийства и гонения от Пернишката секта не се срамувай!Ти за човешки права чувал ли си бе ориенталец!

10

BG-Гражданин

преди 3 години

До Поздравления ... Аз също бих ги поздравил за решението което са взели, дали е правилно или не вече е друг въпрос, но ни показа, че ЕС е съюз в който всеки може да влезе, ако изпълни определени условия, но и всеки може да излезе, без да се налага да му се пащат зелени човечета и да се струпват стратегически ядрени самовари по границите му ... !!!

9

Браво!

преди 3 години

Браво на европейските лидери и лично на най-авторитетния от тях ген. Борисов, който дори и в празници и напрегнати политически моменти, успява да намери време дори да посети депото за сепариране.Браво!

8

Поздравления

преди 3 години

До англичаните за отърването от съюза на лицемерието пожелавам го и на други да се изтрелят с 300 до като време.

7

Анонимен

преди 3 години

В ЕС И БРИТАНИЯ СА СЕ ПОПИЛЯЛИ ОТ СМЯХ.

6

Анонимен

преди 3 години

Дядо Бойко коментира хаха ВИЦ.

5

Щирлиц

преди 3 години

Направете си олтар на ЕС,и там се кланяйте по пет пъти на ден,другари геррберасти.

4

BG-Гражданин

преди 3 години

Прав е ББ, ЕС винаги намира правилните решения, които в условията на демокрация и съюз от равноправни държави, всяка от които има и своите интереси, понякога са трудни, но винаги стигат до успешен край, за разлика от империи които решават проблемите си със зелени човечета ... !!!