11

Анонимен

преди 3 години

До НиколайБлагодаря за твоите думи, Бог и свети Николай Чудотворец да те закрилят. Християните не сме сами, нито пък изолирани, както смята и се заблуждава тоя, но умните хора имат нужда и ценят и подбират качествените хора. Само едно ще кажа, че имам добро семейство, както и добри приятели, с които сме единомислени, за което пак благодаря на Бога. Не се озлобявам, но се възмущавам от гнусните коментари по отношение на Християнските Празници. Озлобяване и възмущаване- Огромна разлика!

10

Анонимен

преди 3 години

До Дръзнал Не в измислици за раждащи девициАми не е ли точно така? Християните почитат с благоговение Необикновеното Рождество на Иисус Христос, Който се е родил от Пречистата и Преблагословена Своя Майка, Която е и Дева. Ние, всички се раждаме от обикновени, простосмъртни и грешни жени, но при Христос НЕ е така.

9

Анонимен

преди 3 години

До подчовека 9Християните, живеещи според Христовата Вяра и Закон са Солта на Земята, и това е според Неговите Думи, които имат и непобедима сила и до ден днешен, включително и в този пропаднал морално 21 век. А вие какви сте, то определено не сте от тези хора и човеци, цял свят разбра колко развратни и пропаднали биоотпадъци са българи като теб. Вие не сте и никога не сте и били Християни, дори да само да сте били кръстени в Православен храм, гнусни, развратни езичници сте и по душа и по дела

8

Анонимен

преди 3 години

До 9Морално и верово пропаднали *** като теб не можете да се смятате, че нормални хора, камо ли пък човеци.

7

Анонимен

преди 3 години

До 1 и *** като негоТакива Празници не са за вас, ***.

6

Анонимен

преди 3 години

Заблуждават и лъжат се хората, че днес е Бъдни Вечер, а утре Рождество Христово. Утре , 25 Декември е Спиридонов Ден по стар стил, а Християнския Православен Празник Рождество Христово е на 7 Януари.

5

Анонимен

преди 3 години

За хората, които са твърде глупави да разберат научните обяснения на света, религията е добър вариант.

4

светиня му

преди 3 години

На времето папа Лъв Х казал иронично:"Този мит(за Исус) ни свърши добра работа!"

3

Анонимен

преди 3 години

Глупави религиозни дрънканици за наивни хора, които повтарят две хилядолетия. Поне в 21-ви век хората би трябвало малко по-резервирано да приемат фантастично-фанатичните приказки на поповете, плод на развинтено въображение.

2

гювеч зарзават

преди 3 години

Заповедта на Бог е кратка и ясна!"Любете се и се множете!"Всичко друго е вятър и мъгла!И църковни измишльотини!

1

Бау

преди 3 години

исуската не му пука много за нас, защото не съществува :D