51

Анонимен

преди 3 години

Значи, за да влезнат в статистиката на починали се иска PCR тест. За да влезнат в статистиката на оздравели не се изисква PCR тест. Пълен абсурдистан!

50

Анонимен

преди 3 години

"През последното денонощие са излекувани 1375 души" Колко са излекувани не е сигурно.На колко от тях са направени PCR тестове? В началото за излекувани се смяхата само хората с 2 отрицателни PCR теста. Не един.Повтарям ДВА отрицателни теста.Сега се броят дните от прихващането на заболяването и когато изминат дните се считат за оздравели.Тези дни 28 ли са или 14?Как ги описват като оздравели - като нямат нито един тест за доказване на здраве?После казват резаразине имало.Съмнително излекувани са.

49

Анонимен

преди 3 години

Ама нашия Мата Хари ,как да го осъди човек ,той не може да носи отговорност за действията си !

48

Истукан

преди 3 години

Много малко тестове. Щом има толкова много починали, заразените са над 20 000 за 24 часа.

47

Зоро

преди 3 години

Ако наистина може да си купиш тест от аФтеката, нещата ще станат много грозни. И ваксина няма да може да ни спаси. Министърът незабавно да ги извземе! Докато не е късно!!!Не знам и гастарбайтерите ше ги хващат ли? Трябва да ги карантинират в хотел за тяхна сметка, а не да разчитат на добра воля.

46

Анонимен

преди 3 години

Нали видяхте в Италия ,ще съдят виновните за това ,което се случи

45

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо МЗ и олигарсите от аптечните мрежи допуснаха да се продават антигенни тестове в аптеката. В Испания не можеш да си правиш тест в къщи. Това не е тест за бременност. С тези тестове се изкриви статистиката. Работодатели ги правят във фирмите и се скатават болните, за да се избергене карантината.Купуват ги през интернет на едро. Когато някой от екипа или бригадата се почувства зле или прояви симптоматика-те го пращат да вземе болничен с др.диагноза. При връщането им се прави антигенен.

44

Анонимен

преди 3 години

Продавам 8 бр. Ф-16 и няколко лодки !? Цена, по договаряне ,доставката за ваша сметка

43

Анонимен

преди 3 години

И повече от 360 човека ,проверете колко да починалите за 2018 г от плевмония )

42

???

преди 3 години

До 44Нищо не си разбрал. От твоята "пандемия" регистрират по 125 починали на ден, а починалите са на ден с 360 човека повече от миналата година. Това трябва да обяснят мутрите титане на мисълта.

41

АНОНИМЕН

преди 3 години

Скоро няма да има какво да отчита статистиката - за 75 лв от аптеката купуваш кит за 4ма и се тестват ако сте се разболели - който има нужда се обажда на ЛЛ, всичко е извън системата, само тежките случаи ще се отчитат, съответно нема да има и карантинирани - изпускат нрщата

40

Анонимен

преди 3 години

Сега са четири неработни дни, през които регистрираните нови случаи ще са малко и мутрите ще ревнат - ето нашите мерки дават резултат.

39

Анонимен

преди 3 години

До ???Ами защото има пандемия, титане на мисълта! Не си ли чул? И пандемията не се подчинява на политици, ни червени, ни сини, ни розови. Стига с тая политическа пропаганда.

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Неграмотник! Пет реда несвързани бълнувания, 50 правописни грешки. Кво се пънеш да пишеш, като не можеш?

37

НКК

преди 3 години

Нашият вожд изпрати самолети да приберат родните "англичани", които ще спазват такава карантина докато обиколят всички роднини и магазини та ще видим ефекта от мерките до сега на куково лято.

36

Анонимен

преди 3 години

До anonimenХахахах да бе човек... тая вярно е написала "тестувани"... смятай човек.Господи Боже мой... прибери си версиите.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13Това беше вчера, бе!

34

Анонимен

преди 3 години

Вчера във Великобритания имат 39237 новозаразени и 744 починали, а мутрите пускат полетите до България.

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Ами една година няма да се връщат. Да си стоят където са отишли, на по-добро. А не да ни носят нова зараза тук. Не може хем ... докрая, хем душа у рая.

32

Йота Бубайко

преди 3 години

Както казва уважаемият ни министър на здравеопазването, г-н Ан..някой-си там...:"Идват ваксини, не са тествани, няма и как да ги тестваме, ама бодете се там, пък квото стане."