64

Анонимен

преди 3 години

До ЗахариеваТак закаливатся сталь!

63

Анонимен

преди 3 години

Напът да остане нещо от обяд... Кой бе? Аааа, Днес.бг!

62

С.

преди 3 години

Вие сериозно ли вярвате че 'новия' ковид се появи преди 3 дена, ей така преди коледа, съвсем случайно ахахахахахаАйде не третирайте сънародниците си които искат да се приберат у дома като по-заразни от другите щото няма логика. Яко ви лъжат и манипулират.

61

Анонимен

преди 3 години

За какво да спазвам мерки, щом правителството не си спазва собствените?

60

Анонимен

преди 3 години

Много страшния вирус ... всички седим затворени, нищо не работи, нооо трябва да се приберат новите носители иначе няма да има оправдание за продължаване на безумните им мерки. Цял Лондон ги накзаха да си седят по къщите само ние Българите можем да си пускаме новите зарази обратно..

59

прахмапут

преди 3 години

Знаех си, знаех си, знаех си! Всяко чудо за три дни! Щяли да разрешат полетите. И? Сега като се юрне всичкото гастербайтер да се прибира да празнува коледа и нова година, отново рязък скок на заразените.Толкова безотговорно управление, просто не е истина. И после ще ми се изтупанчи некой от НОЩ да ми обяснява колко сме безотговорни и не спазваме мерките.

58

Захариева

преди 3 години

Уморихте хората умишлено!!!!

57

Анонимен

преди 3 години

Абе, психиятри няма ли в тази държава, да ни кажат от какво точно е болен този човек ?! Той ще ни довърши

56

Гарантирано от Герб

преди 3 години

Сутринта едно, след обяд друго - как човек да си планира пътуване. В цялата ни държава цари тотален хаос, да не кажа тоталитарен хаос. Не какъв психично болен, страдащ от мания за величие, джитка напред назад с някаква джипка и ръси само глупост.

55

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания господин Борисов. Адмирации че отново разрешихте полетите до Великобритания и от там. По време на комунизма това беше забранено и затова нямахме портокали о тоалеитна хартия. Сега е ерата на свободното движение на хора пътища и капитали.

54

nnn

преди 3 години

Никаква мисъл, никаква логика, никаква грижа за народа тук в заповедите, типично по герберски

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 59Не бе от Китай. В България пламнахме от завърналите се от Испания. И втория пик от върналите се от Холандия.

52

Анонимен

преди 3 години

Уиии, така се разпространи и ковид в началото ако помните. Всички страни изпратиха самолети в Китай, че да не страдат техните сънародници там. И после цялата планета пламна. Никой не знае дали антигенните тестове ловят тая мутация и как ще се правят и от кой на летище София. Така че...като разберете че другарче се е върнало от Англия, задължително идете да го видите.

51

Анонимен

преди 3 години

Толупа наистина е един много луд,луд гений...!? Психично болен, щях да пиша човек ,ама той не е !

50

Анонимен

преди 3 години

Ще ги проверяват толкова колкото проверяваха пристигащите миналата година. Тотално умишлено безхаберие.

49

истината

преди 3 години

Някой вярва ли че хора дошли на отпуска да си правят кефа ще спазват 10 дневна карантина? Слаби държваници , слаб министър... вече за хиляден път "решава" нещо и след 1 ден го отменя.... Много слаб човек...

48

до 54

преди 3 години

Голяма част от тези българия, които са в Англия, отиват, като знаят средно между 10 и 20 думи на английски!Те ако знаеха английски, нямаше да работят като берачи на ягоди, чистачи и миячи...Седнете, научете език, не е толкова сложно! Да слугувате на англичани, за да си купите кола с десен волан и да се хвалите след това пред родата в Чепръчене, не е символ на просперитет, а на простотия!

47

Анонимен

преди 3 години

Сега вече британската певица ще може да си замине, жалко. Тя тъкмо се беше заканила да Рита Ора вече.

46

Анонимен

преди 3 години

Защо мислят, че за всяка Коледа и Великден трябва да им пращаме фалкона? Тръгнали са след затварянето на границата с мисълта, че някак си ще се промушат, ще се разреват 8- те бебета и англичаните ще им направят кордон

45

Гурбетчия

преди 3 години

Не знам въобще какво правите в тая Англия...Ако човек иска да изкара пари, в страни като Швейцария, Норвегия или Дания човек може да изкара в пъти повече пари.Англичаните са изключително долен и противен народ, а индийците и пакистанците, пък са извън всякаква критика!Англия е клоака! По противна държава и народ едва ли може да се намери!