41

Анонимен

преди 3 години

МАКЕДОНИЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА И НЯМА ДА БЪДЕ.

40

Анонимен

преди 3 години

То за нас няма ние ще даряваме . Подай *** сме си от край време

39

Анонимен

преди 3 години

софия и скопие спорят за това какви са кирил и методий и същевременно общината в солун чества всяка година с шествие "гърците"кирил и методий...тогава за какво споразумение говорят относно двамата солунски братя историците от софия и скопие не мога да разбера.спорът скопие-софия е бесмислен,защото коренът е в егейска македония(северна гърция)

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонименвсъщност за каквото и да спорят скопие и софия няма как да не опрем до гърция(егейска македония-51%).защо си мислите,че гърците не биха могли да спорят за гоце делчев.защо си мислите,че те нямат документи за него какъв е бил...разходете се до воден,солунско,костур,лерин,негуш,птолемаида и козани и ще видите какви фолклорни състави имат и какви фолклорни песни пеят за македония и гоце делчев!

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонименкогато има спор за македония няма как да не се намесят трите нейни части-егейска(гърция),вардарска(р.македония)и пиринска(българия),защото 80% от автентичния македонски фолклор произлиза от егейска македония.първо в егейска македония е кодифициран македонския език,признат от атина още в края на 19 век и началото на 20 век.и там(в северна гърция)има македонци и в солун,и в костур,воден,лерин,серес,които са запазили този уникален македонски фолклор и език.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Атина си го реши лесно проблема, подписаха Преспанското споразумение :) Само че макетата не са етнически гърци, те са си *** които се водят македонци :) Просто споменах че гърците ги възприемат като промити българи, което им прави чест, все пак не ни харесват особено :))

35

Македон

преди 3 години

Ще станат зомбирано-чипирани-зомби-татаро-фашисти като нас! По-добре да си останат арииско-антички.

34

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Можем да се караме, можем да се обиждаме един-други но в беда българите и македонците требва да забравяме лошото, защото сме кръвни братя, а както гласи старата българска поговорка: Кръвта на вода не става. Господ да пази и двата народа!

33

Анонимен

преди 3 години

До Анонименами ти какво очакваш да направя?да му ръкопляскам на този външен министър така ли?след като го е казал този грък какъв е тогава проблема между атина и скопие.и защо след като онези в скопие са българи,гърците спореха с тях,а не с българите в софия.интересно...и тогава защо общината в солун не "признае",че кирил и методий са българи?защото всяка година градоначалникът на солун организира шествие в чест на "гърците"кирил и методий!честно казано не те разбирам.

32

Анонимен

преди 3 години

Когато имат изгода македонците могат да ти бъдат най-големите приятели. През 2001 г. когато им беше подарено тежко въоръжение, след 2007 г. когато започнаха да вземат Бг паспорти на килограм, сега се точат за безплатни ваксини. А през останалото време за тях българите са инфериорно низшо монголско племе, а те са Божий библейски народ. Също като евреите.

31

Анонимен

преди 3 години

Малии ми сега? Какво ке ги прават тия фашистички ваксини???

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Ти си неграмотен, къде си тръгнал да даваш мнение :)) Гърците може да не ни обичат, обаче имаше един гръцки външен министър, та той каза - какви македонци са тия, чисти българи :)))

29

---------

преди 3 години

Като про Ромите храни куче да те лае и унижава. Смотани българи.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонименотношението в триъгълника македония-гърция-българия няма нищо общо с членството в нато и ес!повярвай ми,нещата са много по-сложни отколкото изглеждат от позицията на гръцките и българските политици!само един пример-не напразно българия и донякъде вече и гърция(румъния вече е по-богата от гърция) са най-бедните страни в ес.

27

Кюляков

преди 3 години

Тоя на фотоса, със смешното име откъде накъде приема дарение от ,,Татаро-фашистите,,??? Да ходи да иска от Ал. Вучич, нали и без друго са програмирани 45 години от там, какво дири тука...Утре пак ще зейнат с уста срещу България! Гиди и ****-ните.

26

Анонимен

преди 3 години

безплатното ваксиниране е като безплатното саниране на блокове-ще струва няколко милиарда на държавата...и огромни печалби за някои фармацевтични компании,обикновено задокеански и европейски

25

Анонимен

преди 3 години

До 24Ако политиците в Гърция и България мислеха повече за Македония от колкото за собствените си държави,то РСМ отдавна да е членка на НАТО и ЕС.

24

Анонимен

преди 3 години

Те в момента са със сръбски чипове, които се оказаха устойчиви. Дано да мине и нашия номер.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонименами защо си мислиш,че обратното не може да се случи.не забравяй,че македонската диаспора в канада и сащ има близки отношения с еврейската...така че току виж българите станали македонци след вакинирането.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонименне разбрахте ли,че управляващите са готови да подарят българия на турция(нещо,което няй-веротно вече са направили)само и само да задържат македония за себе си!за българия днес македония е по-важна отколкото българия...както каза преди време един македонец от лерин:за гърция е по-важно да задържи за себе си македония отколкото да спаси гърция! гакт е,че гръцките и българските политици ги вълнува много повече македония отколкото собствените им държави!