58

А бе

преди 3 години

Бареков беше кариерен ***,но с класи над Хекимян! Този само мечи като гладно коте....Въобще не го гледам,още от репортер на леденото хоро в Калофер!

57

Ало,Бтв

преди 3 години

А бурКана Рачева за к'ъв *** я държите?За "Пулицър" ли?Да я махате тази спиртосана тахтаба,че само цапа екрана!

56

Маг Минчо

преди 3 години

Ако беше истински кадърен ръководител,щеше вместо да ни занимават със смешния ПРОТЕСТ цяло лято,есен и половин зима,да бяха направили интервю с великата "таксиджийка" Бенатова след срещата с Мутафчийски, или поне след като започнахме "яко да умираме"!Може би щяха да спасят хиляди животи!Там беше възможността да покаже, че в Бтв са ИСТИНСКИ журналисти, а не за поръчки.Тогава може би щяхме да тръгнем от 111-ото към 11-ото място по медийна свобода.Ама друг път...

55

Цървул

преди 3 години

Ами той - Венелин Петков,не стана ли баща наскоро? Как тъй ще оставят семейството без големия доход? Венелинка, разбра ли брате,че прекален демократ и на Господ не е драг?А сега "благия" арменец ти дръпна килимчето!На това му викат "да те пуснат по пързалката"...

54

Анонимен

преди 3 години

До истинаСлушалката Хикимян обслужва всеки, за когото му НАРЕДЯТ в слушалката!

53

Таню

преди 3 години

"Същевременно Мартин Швехлак благодари на Маргарита Александрова и Венелин Петков за всеотдайността и професионализма им." - Интелигентен Чешки шут одзадзе :) Шо че ради Вени клепоухин? Айде, миндилитa ше се ланцира нейде..

52

истина

преди 3 години

Явно личи че Хикимян обслужва беглеца Божков, сервилничи на поканените от БСП и е нагъл към други поканени. За това преименуваха БТВ в Божков ТВ. Сега е ред на Ризова, клонинг на Хикимян. От три години не гледам сутрешния блок на БТВ, заради тези продажници.

51

Анонимен

преди 3 години

Пффф, на тоя още повече ще му порасне работата.

50

о !

преди 3 години

ЗАЩО ТАКА? ЗАЩОТО ТАКА . ВРЕМЕТО Е ТАКОВА ...И ТАКОВА ни ВРЕМЕТО. ЗАЩОТО ТАКАВА Е ТЕЛЕВИЗИЯТА...ДА ТИ ТАКОВАМ ВИЗИЯТА В ЕДНО С ТЕЛЕВИЗИЯТА!!!

49

Анонимен

преди 3 години

Не смятам, че Хекимян има кой знае какъв принос за новините и актуалните предавания, а напротив.Търси жълтото, клюката, въпросите към гостите му са насочени главно , за да научи някоя жълта новинка, елементарни и безинтересни. Важното е да стане някой посредствен скандал, а не да се получи градивен и интелигентен разговор. С една дума - за нищо не става!

48

Народна мъдрост:

преди 3 години

На нов началник и на ново пра.се не се радвай - не се знае каква ще излезе!А в случая с Хекимян даже е ясно...

47

Анонимен

преди 3 години

Биляна Гавазова е хубав човек.

46

Мария

преди 3 години

Скоро писаха за този момък, че още не се е дипломирал, защото нямал време. Може би това е качество за нашите така наречени журналисти.Като ги слушам как говорят с доста грешки, как надприказват тези, които са поканили направо да им се радваш.Давайте все така телевизионерите, само да им кой да ви слуша и гледа.

45

Анонимен

преди 3 години

Венелин - не знам, ама Карбовски ще се мести ли в 7/8 ТВ?

44

Анонимен

преди 3 години

Само да не сложат Биляна Гавазова, завършила Шуменския университет - специалност История, да води сутрешния блок на БТВ.

43

Бай Шиле

преди 3 години

Хай честито, Венелин Петков във 7/8.

42

Prima

преди 3 години

Това е краят на БТВ. Откакто са създадени само надолу. По повод 20-тата си годишнина даваха архивни. Ами доста до-добри и водещи, и репортери. Антон става за репортер от някой по-малък град, за водещ - не. Няма език, дикцията му е много зле, не се готви за интервютата, караще го на дребно заяждане и лош хумор. Като армеенец ще го удари на мъст и разчистване на сметки. А че ще е глашатай на властта, няма никакъв спор.

41

Анонимен

преди 3 години

Честито! Това е краят на БТВ.Канна Раева каква длъжност ще заеме? Или "ще си измислим" измислим нещо и за нея.Всички *** са в БТВ

40

Ромика

преди 3 години

Арменчето не е никакъв водещ, а само умее само се заяжда надребно с гостите които е поканил, уж да изслуша и интервюира. То зтова сериозни хора не ходеха при него. Не ми давам и година на новият му пост.

39

Анонимен

преди 3 години

Много е нахален и противен тоя