43

Анонимен

преди 3 години

всичко се прави стъпка по стъпка и на всеки етап се проверява как се чувства другият. Ако всички са щастливи и никой няма негативни чувства, нещата продължават, а резултатите са чудесни-------А ако у някого се появят негативни чувства?

42

Анонимен

преди 3 години

Няма никакви ползи, всичко това са глупости. Скоро свободната любов ще бъде забранена и само ще правите деца по поръчка на държавата.

41

Анонимен

преди 3 години

Донякъде са супер освен деца да няма че ако има става като оня де оставил една в испания с три броя и тя се кефи и ако знае какво я чака накрая на мес еца не мисли ни работи нищо онзи Се прибрал в София разходки тя да дреме из Севиля и Ко съм на него че тои я прибрал просто няма да се върне тия деца не са негови закакво да ги гледа има си мъж които гие раждал да се оправя

40

АнонимеН

преди 3 години

ТРЯБВА ДА ВИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ХРИСТОС ЯСНО ЗАЯВЯВА , ЧЕ НЕ Е ....КОЙТО СИ МИСЛИ, ЧЕ ХРИСТОС И ЧЕТАТА МУ СА СТОЯЛИ НА СУХО ДОКАТО МАРИЯ МАГДАЛЕНА Е СПЯЛА ДО ТЯХ В ШАТРАТА ИМ ЯВНО НЕ Е НАРЕД С ГЛАВАТА СИ!

39

Питър

преди 3 години

Хората като цяло са полу-полигамен вид... Т.е. в общия случай моногамията не ги устройва (и затова 50 и нагоре процента от семействата свършват с развод). А църквата има основна заслуга за демонизацията на секса, което е голяма грешка, особено за онези, които СА чели Библията... Но ако човек открие половинката си и е щастлив с нея (него) и няма нужда от нищо друго, това е още по-лесно за природата :)

38

АнонимеН

преди 3 години

ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ХРИСТОС Е ЯСНО УПОМЕНАТО, ЧЕ ЕДНА ЖЕНА МОЖЕ ДА Е С ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН МЪЖ!!!МАРИЯ МАГДАЛЕНА Е ЗАДОВОЛЯВАЛА И 12-ТЕ АПОСТОЛА И ТО ЕДИН СЛЕД ДРУГ! БИЛА Е ДОСТА ЧЕВРЪСТА И ОПРАВНА!

37

Питър

преди 3 години

До Мърррррр до ПитърЕ, щастието не е състезание, за да кажем, че едното или другото е по-добро. Аз мисля, че когато двама души изчерпят сексуалната си динамика е добре да отворят връзката и ЗАЕДНО да осъществят фантазиите на всеки, вместо да се крият, изневеряват, карат, стигат до разводи, нещастни деца, драми, убийства и самоубиства... Ако хората са интелигентни, особено емоционално, това само ще им помогне да доживеят живота си заедно и щастливо...

36

АнонимеН

преди 3 години

ПОЛИГАМИЯТА ТРЯБВА ДА СЕ УЗАКОНИ В БЪЛГАРИЯ!!!ЕДНА ЖЕНА ДА СКЛЮЧВА БРАК С ПОНЕ 2-*** СЪПРУЗИ

35

пенсионер

преди 3 години

Отвратен съм от Съвременният Свят!

34

Мърррррр до Питър

преди 3 години

"резултатите са чудесни и точно като описаните" поради простата причина, че както се казва в самата статия "връзката в традиционния ѝ смисъл НЕ Е съществувала". Красотата на живота е в това, че всеки избира как да го живее. Аз избирам да съм с един човек, да се обичаме, да сме отдадени един на друг... Друг избира да разпилява енергията си между различни емоции доставяни му от различни хора... Кой е по-щастлив е въпросът?

33

Питър

преди 3 години

Това може да стане само ако партньорите си имат доверие и имат високи нива на емоционална интелигентност. Преди въобще да започнат нещо подобно, те го обсъждат от всеки аспект, а по време на "пътешествието" постоянно следят как се чувства другият и говорят за това. Хората, които имат успешни подобни отношения като цяло премислят всичко по 100 пъти и нагоре... Нищо общо с *** одобрителни пръхтения и незенцурни изрази... Това не е за всеки и въобще не става дума само за секс.

32

Питър

преди 3 години

Тия неща трудно се разбират в България, тъй като тук като цяло населението има ниска емоционална интелигентност, но и статията не обяснява нещата като хората. Преди партньорите да започнат такава връзка, те изясняват всевъзможните начини, по които биха се чувствали. След това всичко се прави стъпка по стъпка и на всеки етап се проверява как се чувства другият. Ако всички са щастливи и никой няма негативни чувства, нещата продължават, а резултатите са чудесни и точно като описаните.

31

Мърррррр

преди 3 години

Много тъжно... Сексът е близост, обмяна на енергии и най-вече форма на сливане и сътворение. Ебачите по-долу да си помислят дали празнотата в душата им се е запълнила след тройките, отворените връзки и половите маратони - съмнявам се...Всеки човек има свободата да избира да живее като *** или като съкровище."Ах, блазе му на душата, който верно либе люби..."

30

Ххх

преди 3 години

Тройка с две сестри. То като сюжет от порно. Хем и женен за едната.А родителите им не си ли ги таковал на балкона? Бащата няма как да не ти е духал! Прощавай, да не сте от Люлин или Дружба ?

29

Анонимен

преди 3 години

Защо започнаха да се правят толкова малко PCR тестове?

28

Анонимен

преди 3 години

Пия Камагра всяка вечер че много плющщя и някой път ми идва нагорно.

27

Сандо

преди 3 години

със и без отворена връзка народо се плющи като за последно

26

Анонимен

преди 3 години

До 38 Минко 47 год. ЕргенРепертоара ти го знаем, я кажи с кого и къде ще си на Нова година?

25

Евротолераст

преди 3 години

На нас са ни отворени само вгз!

24

келеша

преди 3 години

ползата от отворените връзки са различни венерически болести ... папиломи ... прочие букети. нищо страшно, повечето неща се лекуват, стига да идеш навреме като протечеш ... даже и СПИН вече го правят да е хронично заболяване ... а и булката понякога ти показва нова поза ... :) ... лошо е като е една слива за няколко краставици, че трябва да чакаш ред, или докато им свършат заплатите на другите. неприятно е като ти изтресът дете да гледаш, че там вече не е нищо сигурно ... има плюсове и минуси .