10

някой

преди 3 години

Ваксинация с какво??? То досега няма одобрена нито една от четирите нови ваксини.Европейската Агенция по Лекарствата е обявила извънредно заседание на 6-ти януари, 2021 г., на което ще решават и умуват дали да одобрят ваксината на "Модерна".Ако заседанието не достигне до положително решение, ще насрочат следващо заседание на 12-ти януари, 2021 г.Какви ваксини го бият тоя по главата???

9

Анонимен

преди 3 години

Ще се върнем към нормалния начин на живот, АКО се ваксинират повече хора и, АКО няма някакви странни мутации на вируса. Например, руската ваксина от второ поколение не може да се справя с кой знае какви мутации на вируса и е безполезна, за разлика от тези от четвърто поколение на Пфайзер и Модерна.

8

Батко

преди 3 години

Този нищо не разбира! Защо му давате трибуна? Аман от такива псевдо - експерти!

7

Бау

преди 3 години

мисля, че е много оптимистичен пича. Като гледам какво е популярното мнение, почти никой няма да се ваксинира. Нещата ще си седят така много време.

6

Анонимен

преди 3 години

На 13.12.2020 година е засечен нов щам на Covid-19,освен с по бързото си разпространение,предполага се че мутантият щам е устойчив на реколтата от новоразработени ваксини!

5

Анонимен

преди 3 години

Сега ни трябва и първия регистриран у нас случай на новия английски щам и game over

4

Анонимен

преди 3 години

Лъчо Мозъка не спира да ръси мозък.

3

Анонимен

преди 3 години

Чакаме следващата новина, която може да се окаже че ваксините не са ефективни срещу новия щам, милиарди са потънали в джобовете на точните хора, а простолюдието го чака още една година локдаун.

2

Анонимен

преди 3 години

Той пък един живот....

1

Не

преди 3 години

Връщане към нормалното няма да има! Нормалният живот на тази планета приключи.Единиците които преживеят апокалипсиса може и да имат някакъв шанс за по нормален живот но това ще е чак след 30 години.