11

Анонимен

преди 3 години

Балтов, двамата с жена ти сте за затвора, нагаждачи такива. Взели сте много повече от колкото сте дали.

10

Стаден имунитет

преди 3 години

Стадният имунитет е нещо устойчиво, а имунитетът, изработван от ваксината, е временен, максимум за 6 месеца. За да получим ефекта на стадния имунитет, трябва 5 милиона души да се ваксинират на всеки шест месеца, а границите на страната да бъдат затворени за 3 години.

9

Левтер

преди 3 години

Балтов е по-голям мошенник и от Спасков.

8

Обективно

преди 3 години

ДАЙТЕ НА ХОРАТА ПРОТОКОЛ ЗА ЛЕЧЕНИЕ В ПЪРВИТЕ 6 ДНИ!!! ИМА С КАКВО.

7

Азззз

преди 3 години

Ами не намаляват, защото бройката заразени е МНОГО по- голяма!!! Не са обхванати , защото рсг са скъпи, а антигенните досега не се признаваха . А и защо да си правя тест като това няма как да ми подпомогне ЛЕЧЕНИЕТО - ТО Е ВАЖНОТО! ОСОБЕНО В ПЪРВИТЕ 6 ДНИ.

6

Аз

преди 3 години

Проф. Балтов, защо не предложите да се изследва цялото население с пари от здравната каса? За съжаление за голяма част от населението цената на теста е огромна тежест. А към тази част от населението като прибавим и тези, които с удоволствие харчат пари за всякакви неща, но не и за тест, картината придобива лоши краски.

5

Анонимен

преди 3 години

Балтов е суперкариерист. Умре на мъка ,че Епилираният стана министър.Изобщо не му дреме за некви си болни. А па с каква живее-не е истина....

4

Анонимен

преди 3 години

Докато в интензивните има 5-600 души, няма как да намалеят. Но и това ще стане през идващата седмица. Под намаление очаквайте около 30%. Ако сега са 150 средно на ден, ще паднат на около 100. Не ме питайте защо. Статистиците знаят. Виж, след нова година - друга история.

3

SNN

преди 3 години

Правете тестове на пристигащите в България за празниците и ще намалите заразяването, както го правят в другите държави.

2

Анонимен

преди 3 години

Прав е професорът. Влезте в Worldometer и ще видите, че зе света броят на заразените расте по експонента, а на починалите според правата y=ax+b. Само че а вместо да намалява до нула, започна да се увеличава. Това е за света, но и за България е така. Това е защото има втора вълна. Студът помага на вируса.

1

Батко

преди 3 години

Не вярвам на нито една дума на тези хора! Балтов и компанията му трябва да заемат своето място в Централен Софийски Затвор и то за дълги години! Нагли до безумие!Надявам се да ги застигне хорската любов!